Jebo zajebanciju, kome do zajebancije kad je rjec o narkomaniji najtezoj bolesti manije. Sinoc sam prisustvovao razgovoru par strucnjaka iz oblasti narkomanije, alkoholizma i hazardnih igara. Nikako se nismo mogli dogovoriti sta je gore. Nakarju se slozismo da je sve to isto sranje. Da nebi zacatavo tuznoj majci (majka je majka pa kakva god) temu a prije nego postanem clan religijske zajednice Rastafari i ne nasjednem na pricu da Trava je LAZ I obmana.
Da rascistim neke stavri:
1. moja prava droga bio je nikotin.
2. moja druga droga bio je alkohol
3. moja treca droga bio je proizvod farmaceutske industrije iliti ljek.
sad vise nije vazno, nije vazno ni to sto se u Istocnom Sarajevu tramali/trodoni i dalje prodaju najnormalnije svakom maloljetniku koji ima 5KM. Da ne spominjem da je 5 puta lakse nabavit speed, kokain i heroin zajedno nego panj trave. Ali kao i sve u zivotu samo se svede na kako kome. Od kako je svjeta ili barem u zadnjih 2000 godina sve je isto samo njega nema. Ko je on? Nemam pojma ali barem znam ko sam ja.
Otiso sam:) Gdje? Nije vazno-vazno je da se krece. Korak po korak ili dva, samo da nije licna greska. Manipulacija, laz i obmana. Mene, tebe, nju, njega, sviju nas.
Cisto(g) me interesuje koja je bila Vasa prava droga ?
Trava, LAZ i obmana
Moderator: sanela
Trava, LAZ i obmana
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
Re: Trava, LAZ i obmana
X-tacy
Ta supstanca mi je dala najvecu euforiju koju sam osetio u zivotu......heroin ne brojim jer je to posle kratkog vremena samo da "BEBA DOBIJE CUCLU DA NE PLACE VISE"..........slusao sam svakakve price da je X jako stetan....ja sam bio stvarno dugogodisnji konzument(5-6g) i posle dugo vremena neuzimanja(3-4g) ne osecam nikakve posledice istog.......nije cak ni dokazano koliko uopste steti ta supstanca.......(NARAVNO DA STETI)
Ta supstanca mi je dala najvecu euforiju koju sam osetio u zivotu......heroin ne brojim jer je to posle kratkog vremena samo da "BEBA DOBIJE CUCLU DA NE PLACE VISE"..........slusao sam svakakve price da je X jako stetan....ja sam bio stvarno dugogodisnji konzument(5-6g) i posle dugo vremena neuzimanja(3-4g) ne osecam nikakve posledice istog.......nije cak ni dokazano koliko uopste steti ta supstanca.......(NARAVNO DA STETI)
cucla cucla cuclica
Ako ne osecash posledice, i ako iste nisu, navodno, dokazane.... Kako znash da steti?
PO logici:"ne moze da ti bude tako dobro a da se ne odrazi negde" ne mozda fizicki koliko je to najcesce okidac da ti se jednog dana desi "SPUSTANJE".......e to je def. put u propast.
cucla cucla cuclica
spustanje i mjera. prvo zaobidjes drugo pronadjes i zivs sretan do kraja zivota... samo kako?
po logici na loveparade se okupi milionski broj komana, gdje zavrse poslje?
ima nesto u onoj "ko visoko (pre)leti" vidi priramidu sunca:)
po logici na loveparade se okupi milionski broj komana, gdje zavrse poslje?
ima nesto u onoj "ko visoko (pre)leti" vidi priramidu sunca:)
Dugo sam se igrao sa zivotom...zajebavao po forumu...jebajiga, zajebo sam zato najebo sam! 9 godina jedem svoja govna, zadnjih mjeseci ono bas prevo...Prirodno je da svako jede svoja govna... Stacu sad, mjenjat se, moram...Ali:) sad je bas teska situacija. Zivim kod majke, nas 3. zajedno sa suprugom i psom. Do nedavno sam imao svoj stan, radnju, sredjen zivot i kokain. Jebajiga sad, cocjeku nikad dovoljno...Malo mi bilo godinama se spustat Heroinom...nedade mi sejtan mira, pa poceo jos i da kockam, pijem, drogiram se... tek je sad panika!) Naime moja draga majka, uz ozbiljno nagovaranje NVO udruzenja gradjana u borbi protiv droge...potpomognuti mojom suprugom koja je inace Hrvatica samim tim Katolkinja. Hoce da me izbace iz kuce koju je napravio moj otac...ako ne pristanem na njihov uvjet: da odem u komunu!. Sda je teska situacija, trenutno, nemam puno prostora da biram; znaci ili na ulicu ili u komunu. Moja Majka je vjernica, moja zena isto. Oprali su im glavu...da je to jedini nacin ljecenja narkomanije. Godinama sam se drogirao heroinom, jedina droga koja radi od 0 do 24h pa nisam dobio uvjet da idem na ulicu. Znali su da bi to tad i napravio bez imalo razmisljanja. Majka je bil ono fino gradsko dijete sto zna i pitu i joint rolat. Danas je situacija malo drugacija, nisam vise sam. Moja supruga imala je sex sa mnom prije braka, sad bi da joj i muz postane Veliki katolik. Nemogu ja to, greska, pa dobila muza narkomana...svako dobije svoju racun...malo ko placa za druge. Ja im pokusavam objasnit, trudim se, Ali izgeda dzaba...One po svom pa sta bog da. Neznam vise sta da radim, kako dalje, nemam plan, ne znam... Poslusao bi ja njih, otiso bi u tu komunu, bio sam spreman na idem u zatvor, zasto ne u komunu? Ali:9 imam problem sa zelenasima i njihovim kamatama...velike su pare u pitanju. Za toliko para ide glava, smrtna presuda. Ja to znam ali ne znaju Lako bi ja na ulici, ali me strah za njih. Misle da ih lazem, ne znam lagati, znam malo upakovati, lagati vise ne...Bili su me slomili, bol prodje Ali:) LJUBAV OSTAJE. Nije im bilo dovoljo, nego kao opomena, da ce mi se najebat majke ako zajebem. Ja to znam...Znajuli oni? Ko su Manijaci, na kojoj su strani? Cesto se pitam...kao da nisu sa ove planete, da su tu slucajno...Poceo sam se osjecati kAo moron koji je oksidiro, dodje mi da se ispalim na drugu planetu. Gongo; frka, trka,panika kad zapalim jojint. Njima kao da se drogiram, mozda us i upravu, mozda... Nije problem, sad znam da se drogiram; upravu su bile, drogiram se! Jos im drugi napunise glavu glupostima, da je najbolje da odem u komunu, da se igram sa zivotom. Jesam! Hazarder sam, volim da igram otvorenog pokera...koliki kod da je cip ako imam jake karte zaigrat cu! Nek je ulog i zivot, nema sjebavanja, kaze stara narodna: Poslje jebanja nema kajanja...TakO TI je kako ti je... Stvarno imam problem, ne znam vise kako da se organizujem, kako da se kontrolisem da ne napravim glupost. Strah me!) koci me, sputava me...prije me nije bilo niceg strah...Sad me strah sta sam napravo od zivota, koliki sam moron, koliko sam ustavri oksidiro tek sad vidim. Sudbine klete, grom me ubio! sTA radim...(?.!) Manijak doveo svoje najmilije, one koje voli! do ruba ludila. Mozda bi mi jo sam VD40,ko zna, da se prscem 10 godina po glavi, gdje bi bio. Vidi sad; dvije zene koje pravo Volim, koje pravo vole mene, jedna majka hoce da me izbaci na ulicu. Da me se rijese! Da me za moje dobro izbace na ulicu. Stacu, ako ne popuste, poslusat cu ih, ne mogu nista na silu, jednostavno ih volim! Ljubav je je jaca od mene; najjaca...nema mi druge nego borit se dok ne ispucam sve osim zadnjeg metka, sacuvat za sebe. Bolje i tako nego dospusti da neko naudi onim koje volim... To one ne mogu da svate, slusaju druge, misle da oni znaju bolje... ja ih sad i razumijem, nisu zivili u nasem svijetu. Ne zanju da sve ima pravila, posebno podzemlj(om):E... Zajebes - Najjebes! Pokusavam da im objasnim, molim Vas pomozite, neznam sta da radim, puko sam skroz, ne zelim da ih povrijedim, ako ih poslusam...Sta ce biti sa nama...sta ce biti sa njima..:Pocecu se bojati...
Ja ovako,zavirim na ispovjesti,da vidim kako to izgleda iz vaseg ugla.Trpljenje.Ko tu koga beskonacno trpi?Vi,koji ste u svojem svijetu,ili mi,odnosno tvoja majka,tvoja zena,koji smo u svijetu nekih realnih vrijednosti?Zivot surov,i valja se u njemu odrzati ,a vi cijedite i iscjedite svu energiju,svo dobro,svu hrabrost,svo svjetlo..I na kraju,ili ce covjek potonuti u vas mrak,ili ce se otrgnuti,pa gurnuti vas .A koja ima druga SOLUCIJA?I jos nisi gurnut,nego imas sansu da ides da ozdravljas,i jos te strah.Pa sta bi ti htio covjece?Da ljudi koji te vole zive od nekog sjecanja na tebe kad si bio u redu,i da u sadasnjosti gledaju neke fosilne ostatke,sjenke od tebe?
I ja sam kao tvoja majka.I najgore mi je gledati sta je ostalo od mojega djeteta danas.Mladost izvrnula sve cetiri,pa ne zna sto cini.Ni razuma ni stida.Pa kad joj dodje dobra,voli me ,kaze,ko i ti svoju.Stara sam,umorna sam,ona bi mi pomogla,a sve sama filozofije bez konkretne radnje.Najvise cete nam pomoci ako pomognete sebi.Ali vi to tako ne vidite.Vama je dosadan tih i mali zivot,vi zbog svojih iskustava sa porokom mislite da ste nesto bolji i vrijedniji,pa da je za vas samo uzivati,a u stvari ubijati se polagano i sakatiti.Koje crno uzivanje,natripovati se ,ne mices sa mjesta,tebi lijepo,a svi se oko tebe tresu?Sve propade,a tebi do mora,ravno.Koja ljubav,covjece,to je prije zlocin prema bliznjem svom.Daj prekidaj tu agoniju i poslusaj te dvije zene koje te vole i rjesavaj se djavola za vratom.Toliko od mene.
I ja sam kao tvoja majka.I najgore mi je gledati sta je ostalo od mojega djeteta danas.Mladost izvrnula sve cetiri,pa ne zna sto cini.Ni razuma ni stida.Pa kad joj dodje dobra,voli me ,kaze,ko i ti svoju.Stara sam,umorna sam,ona bi mi pomogla,a sve sama filozofije bez konkretne radnje.Najvise cete nam pomoci ako pomognete sebi.Ali vi to tako ne vidite.Vama je dosadan tih i mali zivot,vi zbog svojih iskustava sa porokom mislite da ste nesto bolji i vrijedniji,pa da je za vas samo uzivati,a u stvari ubijati se polagano i sakatiti.Koje crno uzivanje,natripovati se ,ne mices sa mjesta,tebi lijepo,a svi se oko tebe tresu?Sve propade,a tebi do mora,ravno.Koja ljubav,covjece,to je prije zlocin prema bliznjem svom.Daj prekidaj tu agoniju i poslusaj te dvije zene koje te vole i rjesavaj se djavola za vratom.Toliko od mene.
Skunk.. i to dvije pljuge, kad nisam umrla.... al opet bilo je dobro 

pozdrav playlife,pa pokusaj sa komunom tamo si bezbedan...a u isto vreme mozes se skinuti...imas li drugi izbor?kreni da resis problem u sebi pa tek onda oko sebe.drzi se covece.
skidam se ja... stacu; dryim se one: SAMO DANAS!
kontam da sve treba trenirat u zivotu...valjda i tu apstinenciju...pa laganini, dan po dan, korak po korak...jedan,dva,tri,cetri,pet...dok nesvane novi dan...
Bobane bezbjedan sam, nebi vjerovo koliko...Sarajevo je grad bezbjednog zivljenja, kazu...jos kad si rahat od pameti, milina:) nece grom u koprivu...Ali:) moye kopriva u pitu, pita u rernu...Eto'0 S... pa kako bude...nepravi pitu ko ima nego ko je naucio...E SAD stvar ukusa ko sta Voli...VT yeljanicu, burek, sirnicu, krompirusu, tikvenjacu...i opet ostane hiljadu varijaciji A nijedna nije ista...slicne da iste ne...ko Voli nek iyvoli...nije to-to bez jogurta
Iva...zajebata je ta UV yraka,mislim, trava...yaboravis se, yabavis se...pa neznas jesili se doso ili poso
kontam da sve treba trenirat u zivotu...valjda i tu apstinenciju...pa laganini, dan po dan, korak po korak...jedan,dva,tri,cetri,pet...dok nesvane novi dan...
Bobane bezbjedan sam, nebi vjerovo koliko...Sarajevo je grad bezbjednog zivljenja, kazu...jos kad si rahat od pameti, milina:) nece grom u koprivu...Ali:) moye kopriva u pitu, pita u rernu...Eto'0 S... pa kako bude...nepravi pitu ko ima nego ko je naucio...E SAD stvar ukusa ko sta Voli...VT yeljanicu, burek, sirnicu, krompirusu, tikvenjacu...i opet ostane hiljadu varijaciji A nijedna nije ista...slicne da iste ne...ko Voli nek iyvoli...nije to-to bez jogurta
Iva...zajebata je ta UV yraka,mislim, trava...yaboravis se, yabavis se...pa neznas jesili se doso ili poso