Datumi rodjenja

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
zvrky

Re: Datumi rodjenja

Post by zvrky »

Ne znam ko je ponudio pomoc,ovde ne videh a za pvt ne znam ,okic razumele smo se.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
miratesman

Post by miratesman »

Ako se neko bavi astrologijom mogao bi da napravi nesto vise o mom znaku u kom sam rodjena.Ja bas ne verujem u horoskope,ali eto cisto iz Vaseg ugla.Sta kaze moj znak,kakva sam osoba-majka? Mozda saznam o sebi nesto sto ne znam,pa mi to pomogne.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
heroinapg

Post by heroinapg »

Gsopodjo..ja-ko sam ja..?!
Mogu Vam uraditi natalni horoskopu
ja Vjerujem u ....Boga..U Visu silu
ne prorocima niti porocima-a porodica je i porok i proork..+vidjenje..
Ukoliko zelite mozete mi polsati tacno-precizno datum, mjesto, vrijeme, ime i prezime-tacno-a Nisam ja polozaj zvijedva postavila, svakako...A kakva ste majka-VI to znate-necu vam ja reci-ZNATE?>
mIslite-"Gdje sam pogrijesila"...Niste Vi....al KO sam ja da Vas raz il ubijedim?!
Ja ne vjerujem u horoskop iz novina...vjerujem u Boga koji je stavio zvijezde, mjeces, Sunce (Zute boje)
Vjerujem u poloj zvijeda kada ste se Vi rodili-na vrijeme, posle vremena, prije...
Irelevantno..
KOntaktirajte me na pp
Svakako cu to uraditi
Budite mi spokojni
+procitajte molitvu spokoja
“Gospode, ne znam šta da tražim od Tebe. Ti jedini znaš šta je meni potrebno. Ti me više voliš nego što ja umem voleti sebe. Oče, daj slugi Svome, ono što ja ni sam tražiti ne umem. Ne usudjujem se da molim ni krst, ni utehu: samo stojim pred Tobom i srce je moje otvoreno. Ti vidiš potrebe moje za koje ja ni ne znam. Pogledaj i učini sa mnom po milosti Tvojoj: unizi i isceli, porazi i podigni. Trepetno stojim i ćutim pred voljom Tvojom svetom i nepojmljivim za mene sudovima Tvojim. Prinosim sebe na žrtvu Tebi. U meni nema druge želje, sem želje da ispunim volju Tvoju; nauči me da se molim; Sam Ti u meni moli se!”.
Sad sam "drska" kako neko jednom rece...Al..
Ipak se okreece
ZA SVE POSTOJI VRIJEME
Ja sam TU
na stolici-SILVER-
Veliki pozdrav i jos jednom:} Dal Vam je neko i danas cestitao datum VasEg rodjenja?

:-#
olja

Post by olja »

2. jul 1975. RAK
SESTRA
miratesman

Post by miratesman »

HVALA svima,divni ste, a hvala pre svega na mojm zeljama,a one su jednostavne, da su mi deca zdrava da ste svi vi zdravi, aja kao starija dama da uzivama.DA, DA, to bi bila moja ostvarena zelja.Ali i sa malim korakom sam, zadovoljna.
Nadja se ne javlja, [pitala sam je.Kom joj nije u redu.Ukljucice se za dan,dva.
Sve Vas volim
rajouno

Post by rajouno »

evo marija,ja prepisah ovu molitvu...ima smisla i dopala mi se..ja 'radim' srcem..nisam instant vjernik
jos prije je htjedoh prepisat',pappa je ngdje napisao istu...al' mrzjelo me..-sad mi se sama 'ponudila' -
vt
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

Post by heroinapg »

raiuno prepisa..naisa al post stavi tamo gdje:} su datumi rodjenja..al sve je to ok i b
ovaj
14.10.1977
heroinapg

Post by heroinapg »

Srecan vam 14. februar

Cвети Валентин (заштитник заљубљених) је био епископ и мученик, а живео је у 3. веку. Погубљен је 269. године одсецањем главе у доба кад је Римским царством владао цар Клаудије II.
Касније је цар Јулије I у 4. веку над његовим гробом подигао базилику, и од се тада тај светац почео славити међу хришћанима.
У 15. веку је овај светац повезан са празником заљубљених (дан заљубљених), што се одржало до данас.Дан Светог Валентина је 14. фебруар.Зашто је Дан заљубљених, дан свеца Валентин смештен средином фебруара? Веза према том датуму, том добу могу бити следеће:Код Старих Грка је од средине јануара до средине фебруара био месец Гамелион у којем се обележавала светост брака Хере и Зевса.У Античком Риму је 15. фебруар био дан кад се славио Луперкус, бог плодности (често приказиван полугол, обучен у кожу јарца). Девојка коју би глумац који је персонификовао Луперкуса дотакнуо, била би уверена како ће бити плодна.У Средњем је веку средина фебруара је била тредиционално сматрана као доба кад се паре птице.
Црква и дан Св. Валентина
Све до 1969. године дан Св. Валентина је био укључен као стандардни дан кад се славио дан свеца - 14. фебруара. Али тај је дан избрисан из католичког календара због жеље за смањењем броја светих дана код оних светаца код којих није било историјских чињеница повезаности дана и свеца.
Православна црква и свети Валентин
[Православна црква светог Валентина прославља 30.јула по старом односно 13. августа по новом календару с још једном разликом да се овај светитељ у православној цркви не прославља као дан заљубљених.Из Охридског порлога светог владике Николаја Жичког и Охридског: Свештеномученик Валентин. Био епископ у Италијанском граду Интерамни. Исцелио од болести брата трибуна римског Фронтана. Кад се разболи син познатог философа Кратона, Херимон, то по саветовању Фронтоновом позва Кратон епископа Валентина у Рим. Херимон беше сав згрчен, тако да му глава беше савијена међу колена. Валентин се затвори у собу са болесником, и сву ноћ проведе у молитви. Сутрадан изведе Херимона потпуно здрава и предаде оцу. Тада се крсти Кратон са целим домом својим и са три ученика своја. Херимон остави дом очев и оде са Валентином. У том се крсти и син епарха римског, Авундије. Разјарен због овога епарх ухвати Валентина, и после мучења посече мачем. Посечени беху тада и она три ученика Кратонова: Прокул, Евив и Аполоније. Њихова тела узе Авундије и чесно сахрани. Сви пострадаше 273. године и посташе грађани царства небеског.
Занимљивости
Уобичајено је да се за дан Св. Валентина шаљу љубавна писма, али она према традицији не би требала бити потписана!У Шекспировом Хамлету спомиње се реченица: "Сутра је Дан св. Валентина".
miratesman

Post by miratesman »

Evo i ja prebacih ovu molitvu.HVALA.
volim_zivot

Post by volim_zivot »

http://www.paulsadowski.com/BirthDay.asp ukucajte svoj datum rođenja....
da se malo zabavimo :-D :lol:
Nezrela ljubav kaze: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaze: Trebam te jer te volim. Erich Fromm
Post Reply