Ostao je bele zore trag....
jos me bole zadnje reci te....
zagrli me ti i oprosti mi...
stegni srce nemoj plakati...
jedno drugom smo bili sve...
prva ljubav,sreca i prolece...
sada proslo je,shvati molim te...
:goodman:
Djelići moja ispovjedi
Moderator: sanela
Re: Djelići moja ispovjedi
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ne voliš e više :smt022 :smt022 :smt010
nije istina...!
Secam se slike ja od pre par godina.....
Secam se slike ja pre jedno mesec,dva....
godine prolaze nervoznim korakom...
godine prolaze mi stojimo...
jesmo li sretniji,jesmo pametniji...?
godine prolaze mi gledamo....
Secam se slike ja od pre par godina.....
Secam se slike ja pre jedno mesec,dva....
godine prolaze nervoznim korakom...
godine prolaze mi stojimo...
jesmo li sretniji,jesmo pametniji...?
godine prolaze mi gledamo....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
godine prolaze...`esmo li sretbi...il `ametniji?
DANAS SAM ODLUČILA DA NE ŽELIM DA UOPĆE MISLIM NITI NA JEDNU RUŽNU STVAR IZ SVOG ŽIVOTA.....SUNČAN I JE I PRILIČNO TOPAO DAN......ČIM SAM TO JUTROS ODLUČILA,ODMAH SAM SE OSJETILA BOLJE I NA PAMET SU MI PALE OSOBE KOJE SU MI DRAGE I HVALA BOGU SKORO UVIJEK DOSTUPNE......JA IM SE RADUJEM,ETO,AKO NIŠTA...A NIJE NIŠTA I JEDAN JE RAZLOG DOVOLJNA ILI SIGURNO IH IMA JOŠ.....NAPRAVIĆU SINU KOLAČE....KUĆA ĆE ZAMIRISATI I KAD SE MALENI VRATI IZ ŠKOLE,OBRADOVAĆE ME NJEGOVA RADOST........DANAS ŽELIM PROVESTI DAN RADOSNA.............RAZLOG UVIJEK POSTOJI,SAMO GA TRABA ŽELJETI NAĆI.
Mod, draga, pozdravljam te svim srcem i uvek se osecam zadovoljno kada je neko srecan!!!
Ja stvarno NE UMEM DA BUDEM SRECNA!
Divim se kada neko UME da nadje nacin, kada neko ume da ZELI
Pozz
Ja stvarno NE UMEM DA BUDEM SRECNA!
Divim se kada neko UME da nadje nacin, kada neko ume da ZELI
Pozz
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
draga neco,ne pišem ti ali te redovno čitam i tako sam ponosna na tebe...ti i nisi svjesna koliki si primjer,to znam ja jer sam starija od velike većine ovdje i znam da je što si stariji teže izvući se iz zla...zato ti se divim...divim ti se da si uopšte pokušala a da ne govorim da ti to koliko toliko polazi za rukom.
Šta znaći biti sretan....nije to velika mudrost......eto,sretniji si odmah čim počneš očekivat da ti se desi neka "sreća"...neke male stvari ili naprimer kao što sam neki dan pisala,ako ništa ,odlučiti barem svjesno maknuti ružno iz svoje glave i kud ćeš veću sreću....sve oko tebe odmah izgleda drugačije........usrečilo mi je još nešto vrlo banalno,naime imala sam kosu skoro do pola leđa i juče sam je otišla odsjeći...paž....promjena...hoću radikalne promjene i izvana i iz nutra......dakle,formula je:JA ŽELIM!
Šta znaći biti sretan....nije to velika mudrost......eto,sretniji si odmah čim počneš očekivat da ti se desi neka "sreća"...neke male stvari ili naprimer kao što sam neki dan pisala,ako ništa ,odlučiti barem svjesno maknuti ružno iz svoje glave i kud ćeš veću sreću....sve oko tebe odmah izgleda drugačije........usrečilo mi je još nešto vrlo banalno,naime imala sam kosu skoro do pola leđa i juče sam je otišla odsjeći...paž....promjena...hoću radikalne promjene i izvana i iz nutra......dakle,formula je:JA ŽELIM!
5 ipo godina apstinencije od nekih droga,10 godina apstinencije od heroina......mislila sam i vjerovala,neću više nikad,ma nema šanse,ja sam jača od svega pa i od toga....neću više nikad u životu............PALA SAM!
Podcjenila sam,zaboravila sam....i čim zaboravih šta sam bila,padoh na onoj perfidnoj zamci:SAMO JOŠ JEDNOM,JAKA SAM,MOGU JA TO!
Samouvjerena,gorda.....borih se protiv vetrenjača ali sada mi je mnogo lakše...ne moram nositi teret odluke za cijeli život,dovoljno mi je reći si:DANAS SE NE ŽELIM DROGIRAT.....SAMO DANAS POSTOJI.....sutra je budućnost i nije u našim rukama,ali kad osvane jutro,onoj je naše,jutro je dio dana kad možemo donjeti odluku....DANAS NEĆU,DANAS ŽELIM BITI STREJT.
SADA MI JE MNOGO LAKŠE ŽIVJETI........ne vučem nepotreban teret....a kada dođe noć,kada legnem u krever,potpuno čista.....obuzme me ponos.....DANAS SE NISAM DROGIRALA..... i tako u miru,ztadovoljna sobom zaspem..sve dok sledećeg jutra kada ću donjeti istu odluku.
Podcjenila sam,zaboravila sam....i čim zaboravih šta sam bila,padoh na onoj perfidnoj zamci:SAMO JOŠ JEDNOM,JAKA SAM,MOGU JA TO!
Samouvjerena,gorda.....borih se protiv vetrenjača ali sada mi je mnogo lakše...ne moram nositi teret odluke za cijeli život,dovoljno mi je reći si:DANAS SE NE ŽELIM DROGIRAT.....SAMO DANAS POSTOJI.....sutra je budućnost i nije u našim rukama,ali kad osvane jutro,onoj je naše,jutro je dio dana kad možemo donjeti odluku....DANAS NEĆU,DANAS ŽELIM BITI STREJT.
SADA MI JE MNOGO LAKŠE ŽIVJETI........ne vučem nepotreban teret....a kada dođe noć,kada legnem u krever,potpuno čista.....obuzme me ponos.....DANAS SE NISAM DROGIRALA..... i tako u miru,ztadovoljna sobom zaspem..sve dok sledećeg jutra kada ću donjeti istu odluku.
Hvala ti Mod od srca sto mi dajes podrsku i hvala ti za lepe reci koje tako zelim i u zivotu, a ne samo na forumu,
al, jbg, valjda cu nekako popravljena i SVESNA svake situacije doziveti i to!!!
Danas ne pijem, uuuuuf!!!
Sutra idem na sastanak i poz te puuuuuuuno!!! :smt006
al, jbg, valjda cu nekako popravljena i SVESNA svake situacije doziveti i to!!!
Danas ne pijem, uuuuuf!!!
Sutra idem na sastanak i poz te puuuuuuuno!!! :smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
kako bi kod nas rekli:novi dan,nova nafaka(sreća).......ovom danu je došao kraj.....bio je čist kao suza i tako sam ponosna na sebe,ispunjena malim stvarima.......ajme a kad pogledam šta sam radila,radila sam samo obične stvari,skuvala ručak,peglala,učila i igrala se sa sinom,malo čitala Koelja...........a tako puno.....bez potrebe za nekim jačim ,intenzivnijim doživljajima i radujem se sutrašnjem danu,kad nako uz kaficu i uz ovaj forum,budem sebi rekla,DANAS SE NEĆU DROGIRAT!
IDEMO NAPRED NECO
IDEMO NAPRED NECO