Poludeo mi mozak....proradila vrela krv hahahahahhahahha komp ponovo radi :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
a meni? kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :drinkers:
Poludeo mi mozak....proradila vrela krv hahahahahhahahha komp ponovo radi :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Uh sa ovim danom nesto nije uredu,izvozao me od smeha do suza, pa do suza bez smeha hahahahahhahahhahahha :drinkers: boli me glava sad.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
KO ZNA KAD ĆE TI VI USTATI LJENČUGICE JEDNE...ČITAVU NOĆ SE TIPKATE.....AL ZATO VAŠA DRUGA SA KAFICAMA DA OČEKA :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: gorke,slatke,sa mlijekom,bez mlijeka,nesice...ma sve za vassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
odlučila sam danas biti dobra i suosječajnija prema onima koji još lutaju jer shvatih koliko sam i sama izgubljena.
odlučila sam danas biti dobra i suosječajnija prema onima koji još lutaju jer shvatih koliko sam i sama izgubljena.
:drinkers: spava mi se
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
8) moze jedan produzeni esspreso, sa mlekom...u malu sholju... :drinkers:
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
ko je raspolozen da mi se pridruzi, neka izvoli... :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
red je da i ja chastim...
red je da i ja chastim...
AKO JE4 OD TEBE,VALA MOŽE I DVIJE :drinkers: :drinkers: 

samo izvoli..
sve za moju drugaricu...

i ja bih jednu....duplu. jedva sam se probudila danas....ne znam sto... :butthead: 8)
i dalje kasljem ljudi....popila sam antibiotike i sve...malo je bolje, istina, no i dalje kasljem i osjecam se prehladjenom. moracu jbg kod doktora....
sta ima novo kod vas???
i dalje kasljem ljudi....popila sam antibiotike i sve...malo je bolje, istina, no i dalje kasljem i osjecam se prehladjenom. moracu jbg kod doktora....

sta ima novo kod vas???
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Evo izvoli luna :drinkers:
E da ti kazem ,nista ti pametno nece reci taj lekar,evo i ja kasljem a bila sam kod lekara,to ti je virus neki smrdljivi izgleda hara svetom,bitno da nemas temperaturu i tako to a kasalj ce malo da potaje cini mi se posto se i meni zadrzao,al ima tu udela i u nikotinu ...
Cmoka
E da ti kazem ,nista ti pametno nece reci taj lekar,evo i ja kasljem a bila sam kod lekara,to ti je virus neki smrdljivi izgleda hara svetom,bitno da nemas temperaturu i tako to a kasalj ce malo da potaje cini mi se posto se i meni zadrzao,al ima tu udela i u nikotinu ...

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!