DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
hellfire

Re: DJAVOLICA

Post by hellfire »

bebac...ti najbolje znash mozesh li i zelish li da nastavish borbu bez blokatora..ako si 100% sigurna u sebe, tj. ako ni najmanje ne sumnjash u svoju zelju i volju da nastavish ispravnim putem kojim idesh onda prestani da ih pijesh...ali ako kod tebe postoji najmanji trachak sumnje ili bilo shta neraschishceno u vezi gudre, onda ti ne savetujem da prekidash...dakle, samo ako si 100% (110%) sigurna da mozesh...
mogu da zamislim do koje mere ti je dojadilo da uzimash blokatore...evo ja ih pijem chitava 2 meseca (shto je smeshno u odnosu na tebe) pa me ponekad sama chinjenica da moram da ga uzimam svako jutro smori i deprimira za medalju...to mi opet dodje kao podsecanje na hors...svako uzimanje tablete i ja ne mogu a da ne pomislim zbog chega je uzimam..pa kako onda to govno da izbijem iz glave sebi? kada svaki dan kada mi matora da blok ja se setim zashto mi ga daje...zaebana stvar..
ali opet, sa druge strane...ja jesam odluchio da batalim sa gudrom..medjutim osecam da je josh rano da budem u sebe 100% siguran u smislu da kazem "ma zajebi blokatore, ne trebaju mi"...shto reche joesspappa, dok mi doktorka ne ukine terapiju blokatorima ja cu ih piti...ipak shto je sigurno, sigurno je...vreme najbolje pokaze da li je neko spreman ili ne...

ljubi te tvoj hell...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
heroinapg

Post by heroinapg »

BEBO-znas ono Bolje da se ti pipi u prirodu..nego da je ona u tebe?
4UtP
:}
Vazda
hellfire-naravno.................da te ne citiram
Dodacu-ja ne pijem blokatore-svaki test-Ma ja sa m sebi i Bogu cista-ISTA!
Ma, nema blokatora koji ce nas blokirat, sem mi nas same....BEBO-TI ZNAS!
hellfire

Post by hellfire »

heroinapg wrote:Ma, nema blokatora koji ce nas blokirat, sem mi nas same....BEBO-TI ZNAS!
ima i tu istine...pravo zborish...samo svi smo mi razlichite individue...neko moze, neko ne moze...ali ponavljam, vreme najbolje pokaze..ne treba zuriti sa pojedinim odlukama ukoliko nismo potpuno sigurni...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
saša-ex

Post by saša-ex »

Slozio bih se da treba da poslusa doktora da je u pitanju situacija kada ona odlazi na razgovore i kada postoji taj neki normalan odnos. U ovoj situaciji, kada se ona vidja sa doktorom jedanput mesecno a mozda ni toliko, ne vidim nikakav znacaj da taj doktor donosi odluku o prekidanju ili neprekidanju terapije.
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

napisao sasa_ex :nod:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ćaos mila.... kako sam se dočepala napokon kompa... nisam čitala šta se stobom zadnje dešavalo... prvo da ti se javim.... pa te poslije čitam.... pusa :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

baba je u komi-tak da smo sve organizovali,sta -kako..cekamo da nam jave -po njihovim prognozma nece preteci ovu noc..
ceka me haos,ne smijem ni da pomislim..to je bakica koja je znala da po godinu dana cuva bombone i karamele-da bih dala nama,da ucini nama zadovoljstvo-nikad se uz zivotu nije najela ko covjek,zeljna je bila svega-A ,SVE TO ZBOG TOGA STO JE OD SVOG SINA JEDINCA NAPRAVILA BOGA!ETO,ON JE I UKOPAO..PROKLET BIO,GUZICA SEBICNA I NIKAD JE NIJE OKRENUO DA PITA KAKO JE///"TO TI JE ONo,MAJKO RoDILA SI KRVNIKA"
JA SE SJeKRAM STO VISE NE MOGU DA SE POSVETIM SVOM ISPITU,A MOJA BAKICA UMIRE...I VRHUNAC SVEGA MOJA MAJKA KOJA MI GOVORI;"NE MOZE TEBI BITI TEZE NEGO MENI-ZATO KONTROLISI SE!"
MA NEMOJ...ETO VAS..VRTI MI SE U GLAVI I MUKA MI JE NISAM NISTA JELA OD JUCE..A NE MOGU
sAD SAM BILA U BOLNICI,CEKAJUCI SESTRU..SHVRLJNULA SAM POGLEDAOM PO POLICAMA..KAD ONO...AMPULE TRODONA ,BENSENDINA...NISAM MOGLA DA ODOLIM A DA NE VIRNEM-SRECA STO JE KUTIJA SA TRODONIMA BILA PRZNA...NE ZNAM VISe ENISTA-VRATILO ME JE U ONAJ PERIOD KAD SAM SE GUDRALA,I KRALA I SNALAZILA SE...
ISKUSENJE..PA TO TI JE...NE ZNAM DA LI BIH UZELA...NIKAD NECU NI ZNATI...
TREBACE MI DVA -TRI DANA OKO SAHRANE,I BICU ONA STARA AKO SE U MEDJUVREMENU NE UBIJEM...
SOBA SE VRI OKO MENE....TUP OSJECAJ
I'M WEAK,BUT I AM STRONG-BUT I CAN US MY TEARS TO BRING YOU HOME...
I'M WAITINNG FOR YOU,I'M WAITIN' FOR YOO.."
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:35 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

BEBO ?! DAJ TRGNI SE MOLIM TE ! ŽIVOT IDE;LJUDI SE RADJAJU I UMIRU-PRIRODAN SLED STVARI! Zar misliš dabi tvojoj baki bilo drago da zna kako se sada osećaš i šta ti je sve palo na pamet ?! ?!Ti si jaka cura,i skoro si sasvim uspela da dovedeš svoj život u normalu..do toga se zaista teško stiže-NEMOJ UPROPASTITI TO Mila!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

HVALA TI moja prva podrsko:)))
nisam bad-al sam tupa ...I glupa!!!
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:36 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Znam taj osećaj.."Tupo"...ali moraš se malena tom osećaju trgnuti!Znaš to i sama.Samo smireno,..normalno je da boli...uostalom-život Boli,ali je Prelep i uprkos tome1
tu sam !
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Locked