---------------ne znam jel prati ik vjesti iz Hrvatske , a ako ne nek ode na neke stranice pa a se uvjeri u istinitost mojih izjava koje sam napisala na ovom topicu ..... uhvaćen x.y. , 28 godina u Solinu ......a prije par miseci popadalo more njih , drugi se u strahu od odmazde ,razbižali kud koji mili moji ....nisam imala snage se javljat , pisat , ali i kad pročitam , izgubim se , ah, ući ći u Ginosovu knjigu rekorda , zaboravljam u djeliću sekunde po što sam ono krenila u kužinu . Ne pada mi na pamet da vam pametne prepiske tu nešto izvodim , jer , NE MOGU , STVARNO MI JE DANAS GADAN DAN . Htjela sam danas malo na mesinđer al , virujte , ni to nije bilo izvedivo . A sad o tome jel ovo NA SUVO , pa ako uzmem navečer 5 mg NORMABELA I ODGLEDAM TV-E DO JUTRA , AL ZAKONITOG NE BUDIM ......ipak neko mora da radi i da donese lovinu .....
Blago vam se , mada nikom nije nešto haj , ali ovo me satra , svekrva me tira da jedem , ne mogu , 53 hk imam , pa nije ni strašno , a sise ni prije nisam imala , pa me nije ni briga
ČIM BUDEM IMALA VIŠKA 2-3 TISUĆICE EURIĆA , ODE JA NAPRAVIT SEBI SISE , PA KO GA JE.....kaže zakoniti da jest da su male , taman njemu za u šaku ( nači šakavice ,he ,he....) i da su njemu dobre , kaže , ne visu , a ja a i kako će kad nema šta????? :finga: --------ma laže , ka pas , laže , to on da ja ne potrošin novce , takvi su dalmatinci , ......i tako .
Prazno je , svaćate me ,i tako će biti još dugo.....zato ja o svojim sisama , jer moram nešto drugo. Je..... je teško nać nešto drugo , al , idemo , makar u idućem postu pisala o Paris Hilton , ako me razumite. Brojim , eto . 4 dan je , tješim se , pa ja sam carica.....al, nekako ne ide. Nešto sam izgubila ,čini mi se , samo što , e ....
sorry, tek sad vidim pravopisne greške , al :rock: :rock:
ma dobro je , glava na ramenu ,mozak na paši.....