DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
heroinapg

Re: DJAVOLICA

Post by heroinapg »

bg,nedaj se bebic nadji svoj mir negde u nekoj podstanici svoje glave...
ja sam u to sigurna....samo nemoj, zvrky, da kazes na subway
podzemnoj
PEACE
evo DJAVOLICA me pre/teche...tako da ............
heroinapg

Post by heroinapg »

ALI NEEEECUUUU,ZAR NISU SHVATILI VISE U PIPCKU MATERINU...
NECE TO JOS DUGO OTRAJATI VIDJECETE-GORNJI LIMIT KRAJ FEBRUARA STO SE TICE MOJE TERAPIJE-DA VIDIM ONAD KAKO CE DA REAGUJU.JA PREKIDAM,JER ZNAM DA MI NETREBA-A BOLI ME UVO DAL SU ONI MIRNI ILI NE-NEK KUPE TEST I NEK SE JEBU!
JEEE,OD CEGA ONI NAPRAVISE SOU -PA KAD SAM JA BUDALA OCU DA POMOGNEM...MISLE AKO SAM U KUCI A NEMA SANSE DA NESTO ZGRIJESIM....ZIVE U ZABLUDI!
to su i moje muke...sve manje..
snaga da promijenim stvari koje ne mogu
hrabrost da promijjenim one koje mogu
razum da razlikujem 1. od 2.
a ti ga imas
Znam da si zapisala
AL OVO JE ISTINA!ZIVA...kontam te da ces za terapiju da ih ispostujes
znm da svakom od njih dobro zelis i da zelis da vratis...i JA...samo lagano
a vidi neka svi idu u PM...PMS djegod oce
ti si 1. (citaj PRVA!)
rajouno

Post by rajouno »

evo gotovo!!!
doslo je do preokreta stvari-OD VECERAS NE PIJEM BLOK-ETO!MISLE DA MENI CINE DOBRO TIME STO GA PIJEM-A VIDI DA SE U SVIJET GUDrE NE VRACAM NI PO CIJENU ZIVOTA!!!EEE,SAD JA NECU DA PIJEM NESTO STO MI NISTA NE ZNACI I SKODI MOJOJ JETRI SAMO DA BI ONI BILI MIRNI-N E C U!!!ETO IM TESTOVI,NEK TROSE PARE NA TO-JEFTINIJE JE ...SIGURNA SAM I NECU VISE NIKOME DA UDOVOLJAVAM.
DAKLE NARODE OD DANAS PREKIDAM ,PA STA MI BOG DA! ZAO MI MAME STO CE DA BRINE,AL ZAO MI I MENE STO UNISTAVAM JETRU BEZ RAZLOga!
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:48 pm, edited 2 times in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
hellfire

Post by hellfire »

bebo ne daj se...nadam se samo da si dobro razmislila o odluci koju si donela,nadam se da to nije bilo u afektu...u svakom sluchaju verujem u tebe...dr'z se! ne daj da te niko s*ebe...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
heroinapg

Post by heroinapg »

JA U TEBE VJERUEM DJAVOLICE-BEBO!
ZNAS!
VAZDA
zvrky

Post by zvrky »

Pa jbg ne mozes ih piti do kraja zivota svakako.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

EEE,SAD JA NECU DA PIJEM NESTO STO MI NISTA NE ZNACI I SKODI MOJOJ JETRI SAMO DA BI ONI BILI MIRNI-N E C U!!!ETO IM TESTOVI,NEK TROSE PARE NA TO-JEFTINIJE JE ...
Naravno da je bilo receno u afektu :)... Rajouno, tebe je pravo zanimljivo naljutiti. Vidi, nije pametno da prestajes sa blokovima. Ako ti nista ne znace, onda ti i ne smetaju. Nisam bas u toku, ali ako pijes cijeli, vjerujem da smijes komotno smanjiti na pola... Pola je okej, ne moze se probiti (ja jednom provjerio), a duplo je jeftinije od cijelog.

Svaka cast za to sto se trudis oko babe i to... Ipak, mislim da moras imati svoj zivot. Ne mora da bude totalno ludilo i zajebancija, ali barem da svakog dana odes na setnju i kafu i pice i sl.

A stara za to mora imati razumijevanja.

Prijatno vece itd...
rajouno

Post by rajouno »

da,vlado bilo je u afektu-ali ipak kad sam se pribrala,ostajem pri istom-zasto bih pila nesto sto mi ne znaci-a skodi mojoj jetri?to si propustio...dosta mi je da gledam da udovaljavm nijma i njihovi trzvicama-smatram da mi ne treba i tako ce biti!
trebao mi je mozda prvih pola god dok nisam razbistrila svijest...cemu dalje....ovako ga mozemo piti do kraja zivotajer opasnost vreba iza svakog coska nezavisno koliko god proslo-dakle,suma-summare-moras donijeti duboku odluku sta i kako zelis dalje-a to pokrivanje godinam blokatorima je -je odraz "O" karaktera iliti u zargonu PIZDE
pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Ma to je moja devojcica,ja te podrzavam ...ako zajebes stvar...nosicu te na dusi sto sam te podrzala,ali stvarno mislim da nije uredu da se toliko dugo piju...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
saša-ex

Post by saša-ex »

Imas i moju podrsku, nece te spasiti ni da ih pijes do kraja zivota, ako resis da se drogiras. Verujem u tebe i znam da mozes.
SAMO CEO ŽIVOT...
Locked