COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by rajouno »

poz malena umorna sam ,nemam snage da kuckam ali moram ti napisati par rijeci prije spavanja...BRAVO!!!
ponosna sam na tebe,i zas zasto...samo takva ostani,i divna si persona -LJUBAV LIJECI SVE!
I DRUGA POLOBINA TI JE MNOGO DIVNA OSOBA...MA OUN POGODAK!Cuvajte se,volite..pazite...a ja NAVIJAM ZA VAS!
LJUBI TE TVOJA BABY!
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Hvala ti bebic moj mali,ovaj ti je post bash nekako topao,dobronameran cinimi se....ne znam sta bih rekla...osecam se ....nekako...ne znam ni kako da se izrazim...osecam se kao covek...tece neka krv...tece nesto toplo...ima jedno srce u ovom gradu Beogradu koje kuca...kuca za sve nas...:heart:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

........ LJUDI EVO ME..... JUPI NAPOKON SAM POPRAVILA KOMP...... MNOGO STE MI SVI NEDOSTAJALI MAJKE MI....... ČAK SAM POČELA IZLAZITI JER MI JE NAVEČE BILO DOSADNO... otvorilo se par dobrih klubova u gradu, bila sam fina i pristojna...hahahaaa da se pohvalim..... slušala sam roditelje..... stalno sam radila, kako je lijepo zarađivati, brate kad imam mušterija, i solidno zaradim odmah sam raspoloženija..... gala...... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
saša-ex

Post by saša-ex »

Dobro nam dosla...
SAMO CEO ŽIVOT...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Hvala Sale druže.... i tebi mnogo pozdrava od srećne, zadovoljne, i pametne dosada koliko toliko kolegice.... uvjek su mi mnogo značile tvoje riječi... :D :D :D :D
zvrky

Post by zvrky »

:D :D kako je lepo kad cujes da nekome dobro ide pa jos da je zadovoljan ....tika taka...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

MOJA GENERACIJA....... LJUBITELJI GLUPOSTI......SVJEDOCI SVOJE PROPASTI......... OBIČNE BEZDUŠNE NAPASTI....... KOJI TRUNU NA UGLOVIMA SVOJIH ULICA........... ETO TO SMO MI......... TA NESRETNA DJECA....... DJECA JEDNOG VREMENA.......... KOJE NIKOGA NE ŠTEDI......... A U KOJEM ĆE NAM EVO KOSA DA OSJEDI............. DJECA STVORENA ZA LOŠA VREMENA.......... DJECA BEZ MILOSTI I BEZ IMENA........... DJECA IZGUBLJENIH NACIJA........... ETO TO SMO MI MOJA GENERACIJA.........
zvrky

Post by zvrky »

:shock: ovo mi se svidja ali treba ubaciti i neku jacinu koju nosimo,,,
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ROĐENO OSAMDESETIH, UMRLI ONDA KADA SU TREBALI DA ŽIVE........ MNOGO NAS JE, MNOGO OKOVANIH U OKOVE BEŽIVOTNE VJEČNOSTI.... MNOGO NAS JE, MNOGO..... IZGUBLJENIH U LAVIRINTU PROŠLOSTI.... MNOGO NAS JE MNOGO, KOJI SMO MISLILI DA SMO PRIPADNICI NAJSRETNIJE GENERACIJE..... MNOGO NAS JE MNOGO, KOJI SMO POSTALI PRIPADNICI ZEMLJINE UTROBE, SAMO ZBOG SVOJE NACIJE....... KOLIKO JE NAS......NAS ZA KOJE JE VRIJEME STALO..... KOLIKO NAS JE ZAUVJEK NESTALO....... U NEKOJ BORBI ZA BOLJI ŽIVOT....... KOJI OKUSILI NISMO I KOJI OKUSITI NEĆEMO........KOLIKO NAS JE KOJI SMO DOČEKALI KOMPIJUTERE, DVD, PLAY STEJŠNE, MOBITELE.......... KOLIKO NAS JE KOJI SMO IZNENADA POSTALI.... KOJI SMO MISLILI DA ŽIVIMO...... U VREMENU MODERNIZACIJE.... KOLIKO NAS JE... KOJI SMO U SVOME NAPREDOVANJU POSTALI MRTVACI...... OPET ZBOG SVOJE NACIJE.... DA, ZAISTA NAS JE MNOGOROĐENIH OSAMDESETIH GODINA DVADESETOG VJEKA ........ DA ZAISTA NAS JE MNOGO NESTALIH OD ONDA KADA SMO TREBALI DA ŽIVIMO..........
zvrky

Post by zvrky »

Sjajno !!! Pisi dalje molim te znima me nastavak ako ga ima ,a verujem da ima jer ti uvek imas nastavak :D volim te mrvice !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked