ocajna majka
Moderator: sanela
Re: ocajna majka
... i play life nama ovde je zajednicko da smo bili ili neki jesu jos uvek u istom sranju stoga nije nam potrebno dodatno smaranje u vezi rata,plata,srba,muslimana,hrvata...idi u Hag covece pa sudi tamo...
Oprostite gospodjo tuma...
Da ne bih brisala ove postove i čistila diskusiju, UPOZORAVAM VAS da poštedite čitaoce priča o agresiji, ratu, zločincima i sličnim temama, jer ovaj forum nije predviđen za takve teme.... Vodite računa o mjestu na kojem pišete!
- miratesman
Draga sanela,kao i obicno u pravu si.Mi majke smo ovde jer smo OCAJNE,jer ne znamo kako da pomopgnemo svojoj deci.Tu smo da vas bivse narkomane saslusamo,prihvatimo savete,da naucimo o toj bolesti vise.
Mi nismo ovde da bi razloge trazile u politici,koja objektivno utice na ljude u nasoj zemlji ili svakoj zamlji,ali svakako ne utice na razum.
Zasto neko ulazi u problem -narkomanije kada je svestan da posle svega ceka ga ubrzana smrt.
Mi majke smo kao djaci koje pokusavamo da prodremo do vas pa tako i do svoje dece,koja su nam najvaznija,inace zasto bi gubile vreme na ovom forumu.
Uz svo uvazavanje pojedinih diskusija,mislim da na ovoj temi treba da ostanu ljudi koji zele pomoci u lecenju svojim iskustvima i savetima.
Mi nismo ovde da bi razloge trazile u politici,koja objektivno utice na ljude u nasoj zemlji ili svakoj zamlji,ali svakako ne utice na razum.
Zasto neko ulazi u problem -narkomanije kada je svestan da posle svega ceka ga ubrzana smrt.
Mi majke smo kao djaci koje pokusavamo da prodremo do vas pa tako i do svoje dece,koja su nam najvaznija,inace zasto bi gubile vreme na ovom forumu.
Uz svo uvazavanje pojedinih diskusija,mislim da na ovoj temi treba da ostanu ljudi koji zele pomoci u lecenju svojim iskustvima i savetima.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
- joesspappa
saba wrote: jooo...nemoj da me osudjujes da sam mozda i ja kriva sto je moja kcerka krenula stranputicom to pomalo boli,mozda ces pomisliti istina boli ,ali stvarno ne znam jeli to uradila zbog moje pretjerane ljubavi prema njoj, zbog toga sto sam joj u zivotu davala sve ono sto ja nikada nisam imala.
joesspappa wrote: @Saba,
Dobro doslicu, pre svega, zelim...
Na ovom forumu, postoji dosta tema koje se bave problemom suovisnistva. Odnosno kako bi vi rekli, pasivnim narkomanima. Nekako mi ne ide taj izraz, jer on oznacava narkomana, zavisnika u apstinenciji, a to vi nikada niste bili. Stoga ni ne mozete razumeti ono sto mi osecamo, radimo i zelimo. Kako ne mozete razumeti, tako mislim da ni nema potrebe za osudom. Jedino ako ce vama biti lakse. Nama nece. Niti ce nam pomoci. Niti odmoci. Jer mi magistri manipulacije svi do jednog, nacicemo cemo neko opravdanje i razlog kako niste, bas ono sto posto u pravu. I kako ste mozda i vi krivi za nesto. Za nesto sto je nama smetalo, a vama ne. I sto vi smatrate da je glupo. I nama je, al nam smeta.
Majka je ta koja bezuslovno voli. A manipulise i malo dete a kamoli matori iskusni koman...
A da ne bude sve tako crno, postoji i to dno, o koje, ocigledno, svaki zavisnik mora da tresne dupetom ili glavom...To dno posle kog ima samo put ka vrhu. Onda kada ostane sam, bez igde ikog da manipulise sa njim, da ispravlja njegove greske i propuste, da ga pokriva i pravi racionalizacije. Kada ostane sam da porazmisli gde je stigao i kuda ide....
Tada se desava ono sto svaki suovisnik potajno prizeljkuje. OPORAVAK. E tada mu mozete pomoci. Pre toga ne.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- joesspappa
Sami ste dali odgovor na pitanje i sumnju... MOZETE DA DIGNETE RUKE. TO JE I JEDINO STO VAM JE PREOSTALO... Znam da je tesko, mozda i najteze, ali nemojte vise ni da joj pricate, ni da je tesite, ni da je kudite, SLUCAJNO NEMOJTE DA JOJ DAJETE PARE. Pokazite, makar to bila i gluma, da ste nezainteresovani... meni moji nisu pomogli dok nisam sam odlucio da se skinem, odnosno tek kad sam shvatio da sam ostao sam... i da posle mog skidanja napustili su me najdrazi, ali pojavili su se neki drugi koji su znali kako da mi pomognu. A ja sam pomoc zeleo.saba wrote:kako cu da shvatim nekoga ko ne slusa ni razumnu ni nerazumnu pricu.sta jos treba da uradim da bi shvatila, jedino sto mi je ostalo da dignem ruke od nje a to NIKAKO NEMOGU.
kako sada ? probala sam i da budem neutralna ,sve je dobro dok ona radi sta hoce.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sta sadaaaaaaaaaa
A istina boli, to je sigurno. Trudio sam se da vam u prethodnom postu pokazem da sam vrlo oprezno napisao nesto na temu osude. Nemate potrebe da se branite. Znam da ne mislite lose i da se trudite da bude dobro vasoj kcerki. Ali isto tako vidim da to radite na pogresan nacin. Nazalost. Roditelji, iz upravo prevelike ljubavi i brige za svoje dete, prave greske resavajuci njihove probleme, a pogotovo stiteci ih od onoga za sta su sami odgovorni.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
da li ste probali sa Ibogainom?
A Vi?
Skoro ko reklama....
Po prvi put na nasem trzistu, pozovite odmah...A ukoliko narucite u narednih pola sata kao poklon dobijate Africku vudu lutku, koja pospesuje delovanje ibagaina....
Po prvi put na nasem trzistu, pozovite odmah...A ukoliko narucite u narednih pola sata kao poklon dobijate Africku vudu lutku, koja pospesuje delovanje ibagaina....
SAMO CEO ŽIVOT...