Modesty ti si super lik breeeeeeeeee...............ne daj se isprovocirati i nemoj da ulazis u raspravu nepotrebno!!!
Ja verujem da si ti pomogla gomili izgubljenih dusa..........i kapiram da to treba da bude nasa misija a ne svadja i prepirka ko je sta rekao itd.
Pozdravljam te puno i nemoj slucajno da vidim da te nema jer ces opet u cosak!!!!
:smt006
Djelići moja ispovjedi
Moderator: sanela
Re: Djelići moja ispovjedi
cucla cucla cuclica
:smt045 :smt045
JA kogod da sam VJERUJEM U TEBE!
JA kogod da sam VJERUJEM U TEBE!
I ja sam uz tebe mod,ne zaboravi to!i nikad nisam posumnjala u tvoju jacinu i pozrtvovanost...prosla sam kroz sve to,i ponekad zaboravim kakvi su to sve trenuci bili,ma uzas!a,danas kukam i nabijam sebi nervozu zato sto zaboga moram pojacati tempo ucenja-toliko da sam na kraju putila suzu od jada,posle duuugoo vremena!kako covjek brzo zaboravi kakve su ga muke bile snasle,i ne cijeni sebe,zivot..sansu..
ljubim te
ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...
Čovjek može biti ma koliko jak ali bez priznanja i podrške drugih,on je NULA.
Mnogo vam hvala svima.....ispunili ste mi srce večeras.
Mnogo vam hvala svima.....ispunili ste mi srce večeras.
Samo veceras?:}
Ej-tvoje srce moze jos da primi!?
ne zvala se ja....?:}
Ljubim vas s v e
Ej-tvoje srce moze jos da primi!?
ne zvala se ja....?:}
Ljubim vas s v e
Ej,ti se zoveš JA...PA MI SMO ONDA IMENJAKINJE DRAGA,I JA SE ZOVEM JA,GOVORIM TI ISTINU,ČASNA PIONIRSKA,NE ZVALA SE JA, JA
UH,kipila sam mnogo glupu tipkovnicu(kupujem najeftinije jer ih moj Filip sredi svaka 2 mjeseca) i stanlo odk tipkam,slučajno pritišćem Caps Lock.......ne galamim,KUNEM VAM SE

UH,kipila sam mnogo glupu tipkovnicu(kupujem najeftinije jer ih moj Filip sredi svaka 2 mjeseca) i stanlo odk tipkam,slučajno pritišćem Caps Lock.......ne galamim,KUNEM VAM SE

Samo da nije HAPS LOK
:}
e to se zove pozitivno razmišljanje 

Pa kazem ja da ne vjerujem u definicije...Ma pocecu i to...Al u koje:?
Pa kazem ja da ne vjerujem u definicije...Ma pocecu i to...Al u koje:?

A šta je to definicija