Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

komsije

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by komsije »

polako,tek si na pocetku,ja sam na bozic proslavila godinu cistine.
pozdrav druze.
vratila sam se opet.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Modesty

Post by Modesty »

Dobro je dragi,dovoljnmo si mi rekao i nema potrebe čačkati po ranama...samo setisda ovim novim curama drži prvog filinga i nepitaj se puno jeli sa tobom nešto u redu..naravno da ja je a kad se pojavi ona prava i oborite snogu.....heheheh znaćeš i sam.
maxlo

Post by maxlo »

E moj drugar drago mi je da si dobro i da je sve ok.....sto se tice tih kuliranja ortaka svaka cast toga mora biti kad tad i bice koliko hoces samo ti meni budi jak i odlucan i nema brige......sta da ti kazem i ja ovako rovit sam skoro pruzio dobrom ortaku poslednju sansu sto se mene tice....zamolio me da ga odvedem u Drajzerovu hoce decko da se unormali,ja isto veliki emotivac pa ajde pa mu pomognem,ali sam mu rekao ako se ponovo zajebe nek trazi pomoc od nekog drugo....za sada je dobro isto kao i ja......igrao sam neki fudbal pre neki dan i totalno sam sjebao koleno,do juce nisam mogao da stanem na nogu,sta ces kada volim taj sport i na terenu uvek idem do kraja.....umalo da na pola tekme bacim peglu koliko dugo nisam bio aktiva,sve mi se boje pocele mesati....pobedili na kraju xixi.......bio sam i na nekom rodjendanu tu u zgradi....cirkanje,duvanje,sve i svasta a ja samo gledam i smejem se....neka riba mi rece blago tebi kada si strejt.....e devojko da si ti meni ziva i zdrava,mislim nista nisam hteo da joj pricam bolje da ostane na tome mada da sam joj ispricao celu pricu mozda bi i njoj pomogla da se skrasi ili bi pobegla iz stana xexexe :wink:
Eto drugar da ti se javim,budi mi dobar,furaj na taj posao,budi skroman i uzivaj u normalnom zivotu.....
.....tvoj brat.....
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
rajouno

Post by rajouno »

hell,bice takvih susreta jos mnooogoo-svaka i cast s'obzirom da si jos rovit..samo moras sacuvati hladnu glau i cvrst karakter i ostali nek pocrkaju od jada!
ja sam u pocetku str8-tiranja,tj.prvih 2-3 mjeseca bas imala gadnu frku u glavi zbog tih susreta,ovo je malo mjesto i svi bi htjeli da me vide kako posrcem i propadam ,jer to hrani njihove bolesne i prazne duse..nisam imala frku u smislu da mi se javljao rovac i tako to,vec mi je izazivalo toliki nemir u organizmu da mi je puls sibao cini mi se 200! svaki put bih popizdjela sto sam sebi to dozvolila,ali ocigledno je da je trebalo da prodje vrijeme da ocvrsnem! sad sam ti ka' stijena hhahaha
ljubi te I.
PER ASPERA AD ASTRA...
hellfire

Post by hellfire »

poz komshije...
maxlo..brate, guram..pichim...xexex...ma opushteno uglavnom..

Sinoc zapalim sa ortakom na neku psytrance zurq...sretnem gomilu ljudi...naravno, shto nagutanih..shto napushenih...retko ko str8...a ja? Lav pivo.. :D xxexeex..za prave lavove...i lagao bih kad bih rekao da mi je bilo sve jedno, ali s druge strane lepo se provedoh...dobra zika, dobar vibe...a dobro bi i pivo... :-D samo, nisam se osecao narochito opushteno medju svim tim ljudima, pogotovu onima koje znam i sa kojima sam se druzio...postojala je neka nelagoda, ne znam...ne u smislu da mi se uzima neshto pa kao ne bih, pa ovo pa ono...nego, po prvi put se osecam da sam iznad toga i onda kad pogledam ljude kakvi su i shta rade..a ja str8....ne mogu to rechima da vam objasnim...to njihovo ponashanje posmatram sa nekom dozom prezira i nepodnoshljivosti, bez obzira shto znam koliko im je dobro u tom trenutq..a onda, setim se da sam i sam tako radio, i ne verujem kakva sam budaletina zapravo bio...i kako se sve neslavno i loshe zavrshilo...s jedne strane nazalost, s druge strane na srecu...
komplikovano je sve to objasniti...

Aj budite mi pozdravljeni...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
adam*

Post by adam* »

Kapiram te samo sto je takva mentalna postavka zesce opterecenje.................treba bre da se opustis i zajebavas.Prezir,gadjenje..................prema ljudima koji se zabavljaju je lose!!!
cucla cucla cuclica
Modesty

Post by Modesty »

Ja te potpuno kapiram i mislim da i kužim taj osjećaj gađenja u prvi mah si ga tako definirao a u stvari vjerujem da to nije to...osječaš se drugačije,osječaš da ne pripadaš više tu i to je odlično.......to što misliš da je gađanje je možda tvoj odbrambeni mehanizam još si ranjiv,svjež i kao što sam reče,svjestan si da je njima trenutno dobro i na tvoju ranjivost i friškost to izaziva negativne osječaje,podsvjesanu želju iz koje proizilazi strah koji je lakše nazvati gađenjem nego pravim imenom.mada riječ strah nije ružna riječ u ovom kontekstu...nije loše da si priznaš sasvim otvoreno da bi i ti volio da se osjetiš kao i oni ali se bojiš jer znaš gdje bi te taj put odveo.
Proispitaj se dobro kakvo ti dobro donosi druženje sa tom ekipom,jesu li oni jedini sa kojima možeš da se "provodiš"........provod ti je potreban,to je jasno kao i dan i najnormalnija potreba ali ako ćeš se posle tako osječati,misliš li da se i dalje tebaš renjavati gledajući ih kako im je "trenutno dobro".
Ja potpuno vjerujem u tebe i zato te molim da razmisliš,da li sa njima izlaziš zato što nemaš nikog drugog?
Da li je vrijedno pristajati na taj kompromis(izlaska sa njima ako nemaš sa kim drugim) makar posle i bio "malo" sjeban.
Da si sve to gledao,tu njihovu "sreću" i bio potpuno ravnodušan,to bi me već zabrinulo a ovako pokazuješ da si se odmakao od tog svijete,načina razmišljanja i predstave o takvoj sreći.
ne znam da li imaš i drugačije drugare,to ćeš mi tek napisati ali nekad je bolje biti i sam nego sa svakim.

Može ti se učiniti da sam malo preterala obativši ovoliko pozornost na tu tvoju rečenicu"osjetio sam gađenje" ali vjeruj mi da nisam..te male stvari su važni signali koje trebamo uočit i zaustaviti se na njima.

Vjerujem u tebe moj mali-veliki i iznad svega pametni druže.
amyna

Post by amyna »

Može ti se učiniti da sam malo preterala obativši ovoliko pozornost na tu tvoju rečenicu"osjetio sam gađenje" ali vjeruj mi da nisam..te male stvari su važni signali koje trebamo uočit i zaustaviti se na njima.[quote][/quote]

.....INTERESANTNO , I JA OSJEĆAM GAĐENJE , NAROĆITO KAD MI NEKO UFURAN PRIČA PRIČU ....

pustimo to , normalno je da osjećamo gađenje jer kljucanje , laptanje jezikom i samo pokušaji nekakvog razgovora sa ufuranom osobom je- msion imposibile-

meni više nije lipo , ta vrimena su prošla , mene privlači što kao narkoman stojim sa strane i samo posmatram život koji me razočarao. i to čini svakodnevno. i ja ne činm ništa , samo pustim da ne vrištim , i ne ludujem , heroin je moja terapija protiv plača i nesanice . OPRAVDANJE? JE. PA ŠTA .

ALI NE ODGOVORH NA POST ,
i ne moram
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
hellfire

Post by hellfire »

adame, brate...znam da je loshe...ali je*i ga...za sada je to jache od mene...ma proci ce i to..
Mod...ne radi se kod mene o tome da ja nemam str8 ekipu ili slichno...pa da sam primoran da visim sa svakakvim likovima...ali jbg, ne mogu na takvu zurq otici sa nekom sirovinom koja slusha cecu, ziku, miku...jbg..volim tu muziq i uvek cu je voleti..ja sam prvo pocheo da slusham elektroniku a tek zatim da se drogiram brzinama i raznim drugim glupostima..nikada mi nije trebala droga da bih osecao euforiju pored takve muzike...radio sam se brzinom jedino da bih povecao fizichke sposobnosti, da bih mogao celo veche i celu zurq da provedem skakajuci i igrajuci...nikada nisam voleo 3pove iliti ne znam kakav rad...samo speed..kretanje...dosta kretanja...dancing around... :wink:
e sad..da li ce drushtvo sa kojim sam da uzima neshto to me ne interesuje...meni je bitno da ja nemam zelju da se podizem bilo chime...ako bash moram da se opustim malo, dovoljno mi je i pivo...jer kao shto si rekla, znam gde me je sve to dovelo...a ne pada mi na pamet da se vracam...definitivno...
voli tew tvoj drugar..
hellfire

Post by hellfire »

amyna wrote: heroin je moja terapija protiv plača i nesanice . OPRAVDANJE? JE. PA ŠTA .
zao mi je shto je tako kod tebe...
probaj nekako da nadjesh opravdanje da ne uzimash taj smrdljivi prah...pa jbte dovoljno je da pomislish na svoju decu, muza...zamisli se malo..trgni se bre..
niposhto ne misli da te osudjujem, samo ti skrecem paznju na neshto shto imash pored sebe, samo kad bi josh vishe umela da cenish to...tachnije pokazivala da cenish...ne unishtavash samo sebe, zar ne vidish?
Post Reply