Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ma samo vi meni gurajte naoružani voljom i pozitivom!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Juce bilo mesec dana, tra la la la la :rock: :rock: :rock:
A i danas ne pijem, tra la la la la :rock: :rock: :rock:
Sve Vas ljubi bakuta, tra la la la :smt006 la
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Hvala svima na podrsci PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNO,
Zdravo zivo komsije, zdravo zivo!!! Hvala na pozdravu, draga!!! Mnogo ste slatki I JA SAM STVARNO, ALI STVAAAAARNO PONOSNA NA VAS!!!!
Da ne bi Vas ne bi ni ..................
Jedan bivsi zavisnik, dok se spremao da ocisti akvarijum za ribe, napunio je kadu vodom, izvadio ribe iz akvarijuma i stavio ih u kadu. Radoznao da vidi kako ce ribe da reaguju na novu mnogo prostraniju sredinu, ostao je nekoliko trenutaka da ih posmatra. Bio je iznenadjen da su ribe plivale u prostoru iste velicine kao sto je akvarijum. One su se toliko navikle na svoju staru sredinu da nisu prepoznale da sada imaju mnogo veci prostor da plivaju.
Nas zivot je ranije mozda bio ogranicen kao akvarijum. Kao ove ribe, i mi smo se prilagodili na ogranicenja u svom zivotu, nesvesni da postoji i drugi nacin. Kada prvi put dodjemo u grupu, shvatamo da je svet mnogo veci nego akvarijum. U pocetku moze da nas zatrasi izlazak u nove nepoznate ”vode” . Kada se oslobodimo starih i poznatih sema, postajemo slobodni da zivimo puniji i bogatiji zivot u neogranicenim razmerama.
:smt051 Prepisano odnekuda :smt051