potreban mi je savjet za dalje,cist sam godinu...ali!?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Tužna

Re: potreban mi je savjet za dalje,cist sam godinu...ali!?

Post by Tužna »

Nastavi tako i da lje radi ,druži se izlazi,kao što si i rekao sam uživaj u životu.
A to što se plašiš to je po mom mišljenju normalno s obzirom da si čist tek godinu dana što je još malo da bi se reklo da si potpuno izlečen.
Po stručnjacima treba da prođe minimum dve godine da bi se reklo da si izlečen,tako da nemoj da se obeshrabruješ jer si pola outa prešao i tako i nastavi,izbegavaj staro društvo i mesta gde si ranije izlazio.
Pozzz! :D
heroinapg

uskoro..

Post by heroinapg »

under construction
Last edited by heroinapg on Wed Nov 12, 2008 3:30 am, edited 1 time in total.
Tarik Karacic

Post by Tarik Karacic »

šta dalje ...
ništa , navikavaj se da budeš normalan ,posao je bitan ako ga imaš super ako ne nadži posao pod hitno.
Ako si stvarno odlučio da se više ne gudriraš, nema čega da se plašiš.
Ako si prestao zbog mame, tate djevojke onda počni da misliš na sebe,
jer sebi si najbitniji
Andrijana

Post by Andrijana »

Zdravo svima!
Čist sam godinu dana od svih droga i alkohola i uživam u apstinenciji ali znajuci koliko je droga opasan igrač,znam da
moram biti oprezan i volio bih čuti savjet od nekog iskusnijeg u apstinenciji od mene!Čuo sam za izreku"droga umije da čeka"...Inače mi je u životu sve krenulo na bolje,radim,izlazim,družim se i uživam u životu,ali.....plašim se.....
Dragi Sasa,
ja nisam zavisnik o drogama, ali iz tvojih postova mi se cini da nema u tebi sigurne luke, spokoja ...., pa usled toga i ima straha .Prevelika je odgovornost i pretesko breme kad sve od tebe zavisi.Nijedan covek nije svemoguc i najpametniji, ima uspona i padova, ali onaj koji nije sam(posebno sam protiv svih) ima na koga da prebaci svoje breme koje nosi kad je pretesko....ima pravo da se oseti i slabo i lose, jer je samo covek.....

Zelim ti da nadjes tu sigurnu luku...

pozdrav
Andrijana
heroinapg

Post by heroinapg »

Sad cu da se zaustavim , jer ne zelim da se mijesam, a vjerujem da je bar 10% mog-mene, Marije, zavisnika, mijesanja na mjestu
Bilo je i previse mijesanja, ali tada se zasluzivalo..Ispravljat krive Drine-pisat u tudje ime..Ko faka pare-nisu bitne..Neka smo mi zdravo
Last edited by heroinapg on Wed Nov 12, 2008 3:32 am, edited 1 time in total.
Andrijana

Post by Andrijana »

ajmo ovako,
htedoh reci upravo sledece:covek koji veruje u postojanje neceg veceg i mocnijeg od njega samog je rastereceniji, nemora da brine, jer veruje da ce to nesto jace umesto njegA i za njega "nositi i brinuti" ono sto je lose i tesko , a onaj koji je sam ili veruje da je njegova snaga najjaca nema sigurnosti, pa mu treba luka(kao simbol za sigurnost), a samim tim sto je brige" predao" on moze da bude spokojan.....

i nemoj ja tebi da pricam sta je luka, pa tebi su blize tamo:)

a covek je , po meni, u isto vreme i ponizan i gord....

igra recima nema kraja

pozdrav Heroino!
Post Reply