E moj prijatelju.........šta ti to znači jače je ovako nego onako ako ti je ljkar rekao da uzimaš npr 6miligrama na određen način,nije li to isto zloupotreba...tražiš jači rad nije li to tskođe narkomanski ezon???
Možda ja nisam dobro shvatila kad pomislh da žliš da se izliečiš,ispravime i oprosti!
O SUBUTEXU
Moderator: sanela
Re: O SUBUTEXU
nije mi lekar nishta preporuchio, nisam ni bio kod lekara jer nemam zdravstvenu knjizicu...... kao shto rekaoh, sam idem svojom terapijom (nazalost)
a i naravno da ti ni jedan lekar nece reci da shmrchesh bilo koji lek! sam taj chin shmrkanja je ozloglashen...
kod nas u Srbiji jedino "drajzerova" se bavi problemom zavisnoshcu od drzavnih klinika, ali ja nemam vremena da tamo niti boravim niti dolazim svaki da... a ove privatne su preskupe...
Subutex jedino na crno, pa se snadji kako znash... e tako sam krenuo i ne mogu drugachije...
a i naravno da ti ni jedan lekar nece reci da shmrchesh bilo koji lek! sam taj chin shmrkanja je ozloglashen...
kod nas u Srbiji jedino "drajzerova" se bavi problemom zavisnoshcu od drzavnih klinika, ali ja nemam vremena da tamo niti boravim niti dolazim svaki da... a ove privatne su preskupe...
Subutex jedino na crno, pa se snadji kako znash... e tako sam krenuo i ne mogu drugachije...
xyx wrote:
samo ti nastavi da ljupkaš te prasiće i biće sve ok...
Naravno da je o.k. A fotka se zove Tri praseta.
SAMO CEO ŽIVOT...
da,nemoj se ljutiti ali nije normalno da ljek uzmes smrkajuci,pokusaj ga normalnim putem uzetinaravno ako se hoces skinuti pozdrav
sada ga i uzimam kako treba 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ako govoris istinu bravo svaka cast,stvarno nema smisla da ga uzimas na nos jer te to samo vuce i podsjeca na drogiranje a ako se zelis skinuti moras ga uzimati normalno i mozda ti je tesko ali proci ce ,pozdrav
bash to i jesam izvalio, jer posle nosa, psiha mi trazi neshto drugo