THC/TravaHoceCrtu
Moderator: sanela
Re: THC/TravaHoceCrtu
E neka si nam rekla 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
posted by sanela
Đavolov sluga me zamolila da premjestim vaše postove u vezi trave u novu temu, pa sam ja to pokušala i spetljala se, napravila haos i na kraju ih sve obrisala zbog svoje nespretnosti
Svima se ispričavam..
Đavolov sluga me zamolila da premjestim vaše postove u vezi trave u novu temu, pa sam ja to pokušala i spetljala se, napravila haos i na kraju ih sve obrisala zbog svoje nespretnosti

Sanela, draga, hvala na trudu.
vidim ljudi se snalaze.
vratih svoju sliku i samo mi je zbog toga neprijatno.
dve strane sa kojih vristi moja fotka, kao samoproklamovana miss texasa-a ili boz"sacuvaj predsenicki kandidat.
ipak, vidim ljudi se snalaze.
dobar znak.
ipak nam je ostao nesto bistroga uma.
i vise.
vidim ljudi se snalaze.
vratih svoju sliku i samo mi je zbog toga neprijatno.
dve strane sa kojih vristi moja fotka, kao samoproklamovana miss texasa-a ili boz"sacuvaj predsenicki kandidat.
ipak, vidim ljudi se snalaze.
dobar znak.
ipak nam je ostao nesto bistroga uma.
i vise.
Djavolov sluga, ti si mene nesto pitala negdje na nekoj temi sinoc. Siguran sam 100 %, zato sto si mi se obratila sa postovani i to mi je bilo pravo sega... To ne mogu zaboraviti. I Modesty mi je jednom rekla isto. Duhovito.
Drago mi je sto si s nama na forumu, pa makar dosla i zbog onako banalnog razloga. 3 stranice je vise nego dovoljno... E, jesam cist, ali su u pravu i ti sto su ti rekli da sam se ponovo nakacio, tj. ne gudriram se od 03.01.2008. godine. Mjesec i 4 dana. Jebote, bravo ja.
Ako si shvatila ovo sto sam napisao, molio bih te da mi objasnis kad budes imala vremena.
Tezak dan je iza mene.
Drago mi je sto si s nama na forumu, pa makar dosla i zbog onako banalnog razloga. 3 stranice je vise nego dovoljno... E, jesam cist, ali su u pravu i ti sto su ti rekli da sam se ponovo nakacio, tj. ne gudriram se od 03.01.2008. godine. Mjesec i 4 dana. Jebote, bravo ja.
Ako si shvatila ovo sto sam napisao, molio bih te da mi objasnis kad budes imala vremena.

Tezak dan je iza mene.
Da, jesam.
i nisam htela biti duhovita sa "Postovani"
hvala na dobrodoslici.
nije banalan razlog.
sve i da je Tvoja ispovest u pitanju.
uputila me je moja doktorka za bolesti zavisnosti.
dakle, zavisna sam bila/jesam.
slicna problematika Tvojoj.
sve: nikotin, THC, speed, eksere jesam par puta ali .ebes drogu koja kosta 100din., takav joj je i rad, a posledice po mene depresija od dva dana, nakarikana na moju postojecu, mnoogo lose, shit, koka, alkohol+benzodiazepini i naravno heroin.
banalno da banalnije ne moze biti!
OK. castio si se za Novu godinu, tj. to vece, malo se sutradan vadio i stao.
hajde da Novu godinu 2008. provedes cist.
jbt. BRAVO TI!!!
imas .uda ?
udova cetiri, za ruke sam sigurna jer tipkas, a sadrzina tipkanja je sjajna.
nogama se nadam
ali stisni petlju.
imaj muda.
miklosiceva, ramah, komuna......ja Ti toplo preporucujem Singidunum, ako se vec nisi opredelio.
dr. Maja Jacimovic
nije lako sa njom.
a kako je njima sa svima nama?!
rekao si da je tezak dan za Tobom.
bice ih jos....
i normalan svet ih ima, pa ne budale kao mi.
mozda su i nenormalni ustvari, ali ne prave morone od sebe i drugih.
a bice i onih dana: pravih, lepih, onih ukrasenim sitnicama, mirisima, ukusima, osmesima, poljupcima........
ja za te zivim.
poceli su polako da se javljaju.
str8 sam 10 meseci i tek sada, ruku na srce, ili mesto gde je bilo, sigurna sam uz pomoc psihoterapije i medikamenata, poceli su bojazljivo da se pokazuju.
neka su i rezervisani i neka se boje da mi se daju, zasluzila jesam, jer sam se posrala na njih u proslosti.
sada ih mirno cekam.
postoje.
na meni/nama je koliko cemo strpljenja i snage imati da ih zgrabimo i ponovo nadjemo smisao u njima.
u nama.
i nisam htela biti duhovita sa "Postovani"
hvala na dobrodoslici.
nije banalan razlog.
sve i da je Tvoja ispovest u pitanju.
uputila me je moja doktorka za bolesti zavisnosti.
dakle, zavisna sam bila/jesam.
slicna problematika Tvojoj.
sve: nikotin, THC, speed, eksere jesam par puta ali .ebes drogu koja kosta 100din., takav joj je i rad, a posledice po mene depresija od dva dana, nakarikana na moju postojecu, mnoogo lose, shit, koka, alkohol+benzodiazepini i naravno heroin.
banalno da banalnije ne moze biti!
OK. castio si se za Novu godinu, tj. to vece, malo se sutradan vadio i stao.
hajde da Novu godinu 2008. provedes cist.
jbt. BRAVO TI!!!
imas .uda ?
udova cetiri, za ruke sam sigurna jer tipkas, a sadrzina tipkanja je sjajna.
nogama se nadam

ali stisni petlju.
imaj muda.
miklosiceva, ramah, komuna......ja Ti toplo preporucujem Singidunum, ako se vec nisi opredelio.
dr. Maja Jacimovic
nije lako sa njom.
a kako je njima sa svima nama?!
rekao si da je tezak dan za Tobom.
bice ih jos....
i normalan svet ih ima, pa ne budale kao mi.
mozda su i nenormalni ustvari, ali ne prave morone od sebe i drugih.
a bice i onih dana: pravih, lepih, onih ukrasenim sitnicama, mirisima, ukusima, osmesima, poljupcima........
ja za te zivim.
poceli su polako da se javljaju.
str8 sam 10 meseci i tek sada, ruku na srce, ili mesto gde je bilo, sigurna sam uz pomoc psihoterapije i medikamenata, poceli su bojazljivo da se pokazuju.
neka su i rezervisani i neka se boje da mi se daju, zasluzila jesam, jer sam se posrala na njih u proslosti.
sada ih mirno cekam.
postoje.
na meni/nama je koliko cemo strpljenja i snage imati da ih zgrabimo i ponovo nadjemo smisao u njima.
u nama.
izgleda da se nas 'vecian' druzila sa dr.RAMAHOM...A i za dr.maju POTPISUJEM!zena i po!
PER ASPERA AD ASTRA...
uspeno ili ne.
nije do njih........
na nama je.
prvenstveno.
potom, i do nih je.
kako kome ko odgovara.
u svakom slucaju, za ovu temu, iako se nisam lecila kod dr.Ramaha znam njegov stav: fora je da si str8.
tako je i kod dr .Maje Jacimovic
svako uzimanje bilo kakve droge je recidiv.
posle deset meseci, sto i nije bas za pohvalu, pocinjem da shvatam......tako je!
misljah -budalastina:
"trava spasava!"
koga? sta? kome? cemu?
juce, vazi.
ovoga puta bez zahvalnice njima.
nama hvala sto smo se odlucili da im se javimo.
a ordenje za one koji ih poslusaju.
i natave bez Njih.
nije do njih........
na nama je.
prvenstveno.
potom, i do nih je.
kako kome ko odgovara.
u svakom slucaju, za ovu temu, iako se nisam lecila kod dr.Ramaha znam njegov stav: fora je da si str8.
tako je i kod dr .Maje Jacimovic
svako uzimanje bilo kakve droge je recidiv.
posle deset meseci, sto i nije bas za pohvalu, pocinjem da shvatam......tako je!
misljah -budalastina:
"trava spasava!"
koga? sta? kome? cemu?
juce, vazi.
ovoga puta bez zahvalnice njima.
nama hvala sto smo se odlucili da im se javimo.
a ordenje za one koji ih poslusaju.
i natave bez Njih.
kod dr, Ramaha sm bila saradnik, bratu.
nisam ni slutila da ce mi trebati na temu narkomanije.
u njegovoj ordinaciji/timu lecila sam se od alkoholizma-bezuspesno, kod dr. Mire
nisam ni slutila da ce mi trebati na temu narkomanije.
u njegovoj ordinaciji/timu lecila sam se od alkoholizma-bezuspesno, kod dr. Mire