Registrovao sam se ovdje jer ne znam kako da rijesim veliki problem koji imam, nadam se da cete mi dati par savjeta kako da rijesim.
Moja dva najbolja prijatelja pusili su travu vrlo dugo. Stalno sam govorio da se kontrolisu i da ne pretjeruju ali to je vec odavno izmaklo kontroli. Kada se tek poceli pusiti travu radili su to jednom mjesecno, ali vremenom sve su je cesce konzumirali tako da je to presko u svakodnevnu naviku. Sada jedan uzima tramale, duva i svaki dan pije alkohol, dok drugi koristi lexaurine u kombinaciji sa alkoholom. Plasim se za njih jer sve izmice kontroli. Cuo sam da su se raspitivali gdje mogu nabaviti kokain. Najgore od svega je cinjenica da sam cesto sa njima pa se vec prica da sam isti kao oni i mnogi me zbog toga izbjegavaju. Ja iako vise nisam sa njima i dalje se prica da se drogiram. Pomozite mi, ovo me dovodi do ludila. Ne znam kako pomoci njima i kako smiriti situaciju. Unaprjed hvala.
Vrlo zabrinut - pomozite!
Re: Vrlo zabrinut - pomozite!
Ne upuštaj se u životni ponor samo ću ti to reći možda tvoji prijatelji a ni ti sam niste svjesni šta je to droga tablete ili trava ma ili bilo šta drugo, to je najgora životna mora kad dode do kraja.
To se tek shvata kad bude kasno, a ti se drži normalnog života a to što se priča nije bezveze jer je tako i sam si rekao ružnim su putem krenuli.
Nemoj misliti da će ako ne prestanu povući i tebe ako budeš imalo slab i nemojte misliti odnosno ti bi htio pomoći ali ne možeš dok to oni ne shvate da je to nešto bezveze i ne donosi nikakvu dobrotu u životu. Ti čuvaj sebe pričaj im da je to loše neka dodu na forum pa neka pročitaju koju zivotnu priču početka pa će se naći 100% kako je sve počelo sa travom a na kraju završili na kokainu ili heroinu pa nek onda razmisle sta dalje!
Ti se drži što dalje droga je STVARNO ALI STVARNO SMRT!
To se tek shvata kad bude kasno, a ti se drži normalnog života a to što se priča nije bezveze jer je tako i sam si rekao ružnim su putem krenuli.
Nemoj misliti da će ako ne prestanu povući i tebe ako budeš imalo slab i nemojte misliti odnosno ti bi htio pomoći ali ne možeš dok to oni ne shvate da je to nešto bezveze i ne donosi nikakvu dobrotu u životu. Ti čuvaj sebe pričaj im da je to loše neka dodu na forum pa neka pročitaju koju zivotnu priču početka pa će se naći 100% kako je sve počelo sa travom a na kraju završili na kokainu ili heroinu pa nek onda razmisle sta dalje!
Ti se drži što dalje droga je STVARNO ALI STVARNO SMRT!
mislim da bi nazalost trebao da potrazis ovu ekipu, jer dvoje ljudi je jako tesko spasiti. pokusaj barem jednom da pomognes i da pazis da te ne povuku na dno! sretno
PDT_Love_07
Mislim da je jedini spas za tebe da se povuces iz tog drustva i ne obazires se na price koje kruze o tebi....vremenom ce i one stati.A nacin da pomognes njima je da kazes njihovim roditeljima,znam da ce ti ovo zvucati glupo i da ces se osecati kao drukara,ali jedino reditelji mogu da im pomognu,sad na koji nachin-to nije ni bitno.Ako se odluchis na takav korak da kazes njihovim roditeljima,nemoj biti direktan nego im kazi situacije je takva,mislim da se vas sin drogira,nisam siguran,ali sve fizicke promene koje im se desavaju mi ukazuju na to....srecno
Vjeruj mi ti im nemozes nikako pomoci.
Znam po sebi. Moji svi smrcu kokain, speed, gutaju bobe. Koliko god im covjek govorio da to nije OK, i da to ne rade tako cesto kao sto sad rade djaba je...Dok se sami ne sjebu niko im nemoze pomoci!!!

Znam po sebi. Moji svi smrcu kokain, speed, gutaju bobe. Koliko god im covjek govorio da to nije OK, i da to ne rade tako cesto kao sto sad rade djaba je...Dok se sami ne sjebu niko im nemoze pomoci!!!