Evo ja sad došla kući, pravo sam se smrzla. Ljudi samo što snijeg nije pao u SA... Evo ja pijem čaj, obukla tople čarape i prigrlila radijator.
Čitam da se još neki od vas žale na zimu. K vragu, ja se ponadala nema više snijega, kad ono malo sutra. Evo da vam se pohvalim počela sam polagati vozački. Znam, bilo je krajnje vrijeme... svi se čude kako to nisam do sada odradila.... pa nisam. Sad došla s nekog seminara o odnosima s javnošću koji je bio zabavan, ali naporan, a sad se valja prihvatiti Testova i raskrsnica... Ja sam inače kampanjac, ovo će biti prvi put da učim nešto na vrijeme, ono čas za časom. Vidjećemo kako će ići. Malo da se i ja treniram.
Eto, malo sam se iskukala, odoh sad da učim
Kako ste vi svi? Vidim da su letile sjekire okolo, nije bilo žrtava nadam se???
O de si Sanela dobro nam se vratila hahahahahha tako to ide kad macke nema misevi kolo vode jbg znas me ,znam te...idi cisti sto treba da se cisti a sto se tice sekira ja se njima ne gadjam,sve radim rucno hahahahahha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pozdrav....
Sanela...pa ziva si misha mu njegovog..!!! Ajde polako....polozices ti taj test ko' od shale....!!
Joj...ja ne znam i da li bi mogla voziti dole kod nas...silne okuke, ulicice male, nizbrdo, uzbrdo.....uhhh! ovde...ravnica, velike ulice, siroke...i automatici. No...Sanela ce to bez problema savladati....
evo danas sam ko' malo bolje...i dalje kasljem ko konj...i sva sam nekako utrnuta-valjda od silnog lezanje :butthead: .....Sad me i grlo boli..i imam onu hinjavu temperaturu.....fuj odmah se sjetim krize. pijem antibiotike...i neki sirup...pa ce valjda biti bolje. mrzi me ici kod doktora....jer ako odem bojim se da cu da mu trazim nekih bombonica..... (jer kontam u svojoj narkomanskoj glavi ako vec ne mogu drogu...... :axe: )
evo ja pijem kafu...no nema nikakvog ukusa....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Ево уз кафицу неке информације од непроцењиве вредности.
Уживајте. :drinkers: :drinkers:
КАКО ОСТАТИ МЛАД
1. Одбаците све неважне бројеве, укључујући године, тежину и висину. Оставите докторима да брину о томе. За то их плаћамо.
2. Задржите само веселе пријатеље. Мрзовољни вас само вуку доле. (имајте ово на уму ако сте ви један од мрзовољних) ..............................................................
3. Наставите да учите:
Научите више о компјутерима, занатима, баштованству, било чему. Никад не држите мозак незапослен.
"Незапослен ум је ђавоља радионица."
A име ђавола је Алцхајмерова болест!
4. Уживајте у једноставним стварима.
5. Смејте се често, дуго и гласно. Смејте се док не останете без даха.
И ако имате пријатеља који вас засмејава, проводите много, много времена са ЊИМ/ЊОМ.
6. Сузе се догађају:
Поднесите, тугујте, и идите даље. Једина особа која је са нама цео наш живот, смо ми сами. ЖИВИТЕ док сте живи.
7. Окружите се стварима које волите:
Било да су то породица, љубимци, успомене, музика, биљке, хоби, било шта.
Ваша кућа је је ваше уточиште.
8. Негујте своје здарвље:
Ако је добро, сачувајте га.
Ако је нестабилно, побољшајте га.
Ако је изван онога што можете побољшати, потражите помоћ.
9. Не идите на путовања кривице.
Идите до тржног центра, чак и до следећг округа, у страну земљу, али НЕ тамо где је кривица.
10. Говорите људима које волите да их волите, у свакој прилици.
Ni sa kaficom me dušo nećeš više da me dočekaš razmazila sam ja tebe....maki čim dođe u kancelariju,na stolu se puši kafica :drinkers: :drinkers: e pa evo ti dupla,pamti pa vrati
A što se tiče tih savjeta,kako ostati mlad.....ma ja sam tek u cvijetu mladosti i ako se sad budem podmlađivala ganjaće me samo pedofili
Teško je kad se ostari...a još teže je kad se ostari mlad !
....Jedno dete uvek može odraslog da nauči trima stvarima:
da bude zadovoljan bez razloga..
da se uvek nečim zanima ..
i da ume da zahteva svim silama ono što želi...
Modesty wrote: A što se tiče tih savjeta,kako ostati mlad.....ma ja sam tek u cvijetu mladosti i ako se sad budem podmlađivala ganjaće me samo pedofili
Lele, Mod o cemu ti razmisljas od ranog jutra... pa bolje pedofili, nego PDO Fili (ng) ili ne daj boze nekrofili...hehe
kad smo kod pedofila znate li koja je razlika izmedju pedofila i pedagoga?
Pedofil STVARNO VOLI DECU!!!!
LOL
Moze ness?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.