Prije nego nastavim radit Josse kontam sta pises, znam masu raznih primjera ali to mi je jenadzba sa puno nepoznatih.
Pozdrav, Radim

Moderator: sanela
Mi smo ljudi sa bolešću zavisnosti, koji moraju da apstiniraju od svih droga da bi se oporavili. Jedini način da se ne vratimo u stanje akutne zavisnosti jeste da ne uzmemo tu prvu dozu. Uzimanjem bilo koje vrste droge, ili zamenom jedne vrste drugom, mi samo iznova aktiviramo nasu bolest.BOBAN wrote: mislim da je sve droga sto menja realnost i istinu i muti zdrav razum.
A jel ti Tobi mislis da heroin nije cist heroin kad se ne mesa sa hemikalijama? Razmisli iz cega se dobija!?! Znaci rokam se prirodom i kao super mi je... da, vazi!!! A da, nije isto, samo me "MALO" jace udara!!! Zato sam i narkoman, jer volim da me nesto udara... i ne mogu da zivim str8 !?!?!Tobi wrote: Trava a posebno Vrsta Macado to je cista vutra nemesana sa nikakvim hemikalijama_Znaci pusis prirodu isto kao cigara smo sto jace udara_I like gandza peace
16 ili 17?Tobi wrote:Trava a posebno Vrsta Macado to je cista vutra nemesana sa nikakvim hemikalijama_Znaci pusis prirodu isto kao cigara smo sto jace udara_I like gandza peace