THC/TravaHoceCrtu

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
djavolov sluga

THC/TravaHoceCrtu

Post by djavolov sluga »

lake i teske?
droga ili ne?
str8 ok, ali kako, posle i pored svega?
djavolov sluga

Re: THC/TravaHoceCrtu

Post by djavolov sluga »

Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Postod cokapeace na 02 Feb 2008, 23:04
Dj.Sl . Kako si?
Ja se kotrljam nekako :wink:
" MAKE LOVE - NOT WAR ! ! ! "

cokapeace
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

Coko, rolaj samo!!!
kad smo vec kod rolanja duvas li Ti?
a i vi ostali?
mislim da sam pre pocela da duvam pa onda da pusim.
mojima sam odavno pokusala da objasnim o cemu se radi, kada je trava u pitanju, i zasto je konzumiram. naravno, pokusala sam i da ih nagovorim da probaju ili da mi dozvole da duvam u njihovom prisustvu, dok smo ziveli zajedno.
odgovor je bio decidno, Ne.

par, jedan, dva, tri dana, ne secam se koliko ih je bilo niti kakvi su bili, posle overa, otisla sam kod mame sa zapaljenim dzointom. da joj predstavim problematiku. ona nije znala ni da sam na dopu, ni za over, a ja sam dosla i zamolila je da mi dozvoli da popusim taj dzoint ne bi li me prosla muka, grcenje, jeza......bedan pokusaj ali samo sam to imala.dozvolila mi je. i secam se bila je nedelja. zasto je bitan dan?
znam za mnoga "skidalista" i u bg-u i van njega, kao i mnoga tudja iskustva(nekima sam bila i saradnik, ljudima koji se skidaju, kao sto ih mi sada imamo, bar to tako kod mene funkcionise) na osnovu kojih sam bila sigurna da ne zelim ni u jedno od meni poznatih.
pored mame u soku, gustom, tihog nedeljnog prepodneva i dzointa, bio je i neki politikin dodatak koji ide uz nedeljnu politiku.
u njemu nadjoh oglas-spas.
htela sam sama da zovem, mamu sam zamolila da procita i okrene broj.
ja nisam mogla od tremora, izmaglece pred ocima i u dusi, ne-misli u glavi.
okrenula sam broj mobilnog tel. "Dobar dan", rekoh.
isto mi je uzvratio prijatan, ali sa prizvukom odsecnosti, zenski glas. "Videla sam vas oglas pa zovem....."
"U cemu je problem?"
"heroin"
"Sutra u 10h dodjite u Alekse Nenadovica 16"
ne secam se ali mislim da sam je pitala i sta bih danas mogla da uzmem.
tih predhodnih dana trpala sam u sebe bensedine, lorame i diklofenake.
ne secam se ali mislim da mi je rekla da je to ok, ali mi je naravno redukovala doze.
jos jedan dan bez dopa, samo jos taj jedan da izdrzim i odoh po strucnu pomoc.
moje skidaliste. najbolje.
ovo ne izjavljujem euforicno....proslo je deset dugih, teskih meseci i za mene, a i za njih/nju, moju dragu doktorku. njena cesto ponavljana recenica je da je "isterujem iz pameti".
ne bih ja to radila ni njoj ni sebi, ali zato imam ovaj nick. cinim to protiv svoje volje.
isterujem je iz pameti raznim izjavama, uspavljivanjima-nedolascima, izletima u drogu.
dop od onda nikada vise.
spid najcesce. sada mi se smucio.
nego, trava!
u pocetku mi je prijala, mada mi je prag tolerancije takav da mi treba dva, tri, 100"s cistih dzoinata kvalitetne-jake trave da bih osetila nesto.
da, u pocetku ta preduvavanja su mi prijala, pocela sam da vracam kilazu, bla, bla, bla...... ali par poslednjih puta shvatih da mi ubacuje rovca. kakav rovac?! buldozer je to. teska masinerija.
zaboravim i na blokator i na sebe i na druge.
hocu dop!
pisala sam u nekom postu genijalni pokusaj da se uradim, ne bih se ponavljala.
tako da sam odlucila da i travu batalim.
interesujete me i vi, dragi drugari.

Eto Coko, od jednog "kako si?" sta ispade!
Odlicno sam. u predhodnoj nedelji, napokon, evo ispljuvah monitor da ne ureknem stvar, toliko posla mi se svalilo na grbacu da ne pomisljam ni na sta drugo. za vikend, subota na nedelju, morala sam da radim ceo dan-subota, pa noc sub. na nedelju, pa nedelju, jer je rok za predaju rada bio ponedeljak. a ne znam jeli bio obimniji ili zahtevniji po pitanju aktivacije sivih celija.
pre mesec, dva sigurno bih posegnula za spidom. ovoga puta mi nije pao na pamet.
tako da, draga Coko, dobro sam.
Danas u 14h idem na razgovor za posao, jer me je, rad poslat mailom, uvrstio u najuzi krug.
Ma, Odlicno! hvala na pitanju.
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

kad smo vec kod rolanja duvas li Ti?
a i vi ostali?

Duvao sam i ja pred kevom opusteno,ubedih zenu da to nije strasno,satro......ali evo vec dva ipo meseca sam skroz cist....tako je najbolje :wink:
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

za neupucene, ova tema se razvila unutar jedne potpuno druge: "Djavo u malom pakovanju i panduri"
od 46te str. pa jos jedna.
zelela sam da ljudima ustedim trud i vreme,pa da sam copy-paste-ujem odgovore, alo kao prepreka se nasla moja slika na svakom postu.
imajte stpljenja.
prava recenica za ovaj forum. hi hi!
potrudicu se da navedem makar nick svakoga ko se udostojio da iskaze misljenje na ovu temu, prenetu u originalu, a avatare zaboravite.
originalne postove, kao sto rekoh mozete videti na str.45-47. na temi djavo u malom pakovanju i panduri.

tema kao tema mozda zvuci suvise light za sve nase price, ali hajde da cackamo duboko po sebi.......
u vec datim postovima ima i odgovora, volela bih cuti i vase.
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

posted by cokapeace

uf..ponekad samo...ali trenutno ...zaista...imam mnooogooo veće brige... :roll:

Ljubi vas vaša sa istoka!!!
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

posted by sasa-ex

Mislim da bih se osetio isto kao da sam uzeo dop, kada bih sada dunuo...
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

posted by Zona Sumraka

slazem se u potpunosti...
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

posted by zvrky

jednom u 100 godina uzmem dva tri dima i ubijem se ko slika...potpuno nenadano hahahahhahah
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

posted by rajiuno

ja nikad nisam ni duvala,ja mislim da sam jedna od rijetkih koja nije pocela sa travom -a zavrsila sa dopom :-D
nije mi se nikad dopadao taj filing izbezumljenosti,jednom prilikom dok sam zivjela na NB,donio dru iz Cg neku "albanku' kao ludilo,itd...svi su bili u fazonu EXTRA,daj brate odma nema veze sto je 11 h prije podne...ajde uzmem i ja da vidim mozda bude i ok trip....brateeeeeee,taj dan nikad necu zaboraviti u zivotu(jedan od rijetkih kojeg se sjecam)
mislm da sam sama ispusila citav-jer kao 'ne radi me' :shock: :shock: :shock:
odjednom muka,lose...sve se vrti,ocu nesto da kazem-ne znam dal sam to rekla ili pomislila,svakakvi tripovi,trzanje.. i kao sto obicno biva svi ogladnjeli i ozednjeli :-D nece niko do prodavnice(mozete zamislit kolko sam bila dangla kad sam s ja isprsila)...uzela sam pare i krenula(tako pocinje prica) :-D ...dosla sam tek uvece kuci,nije da sam htjela da ih ispalim-nego uzas,prvo sam putovala do prodavnice cini mi se pola sata(a ista se nalazi iza coska) i taman kad pridjem istripujem se,i uhvatim krug oko zgrade da se iskuliram...ajde iz drugog puta cu...VAZI... :-D ...JEDNO 3-4 puta sam ja 'vatala' krug oko zgrade,da bih na kraj sjela u trmvaj i odvezla se na banjicu kod druga da nesto zavrsim da se smirim.uh. :x
nikad duzeg i tezeg dana....naravno ovi su primijetili da me nema tek kad sam usla na vrata UVECE!!! :-D :-D :-D
hahhahhaaa :lol: :lol: :lol:
nego cokana,sta ces da radis za taj porez...ja sam mislila da sam samo ja baksuz ,ono taman kad mi je fino u zivootui kad se pitam 'Boze,jel moguce???" obavezno me nesto klepi po glavi!VISE SE I NE PITAM,SAMO CUTIM :rolleyes:
WTWTTTTWTWTWTTWTWTTWTWWTWTTWTWTTWTWTWTTWTWTWTTWTWTWTTWTWTTWTWTWTWTTWTWTWT
Post Reply