subotex

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

GROND

subotex

Post by GROND »

molim vas recite mi da li se subotex može pušiti na foliju.
kako osobu testirati na heroin ako pije subotex
saša-ex

Re: subotex

Post by saša-ex »

Vidi, cuo sam i za ljude koji se rokaju vinjakom, tako da je svaka glupost moguca...
SAMO CEO ŽIVOT...
azraaa

Post by azraaa »

:smt044
PDT_Love_07
cokapeace

Post by cokapeace »

molim vas recite mi da li se subotex može pušiti na foliju.

:lol: PROVALE..MAJKO MOJA..Hahahaaaaaa :smt043 :smt116
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Linea33

Post by Linea33 »

GROND wrote:molim vas recite mi da li se subotex može pušiti na foliju.
Subutex je ozbiljan i dobar lek.
Svako ko ga je koristio kao ja,na pravilan nacin, zna o cemu govorim.
Naravno da se ne moze pusiti na foliju ili na bilo sta drugo.
Pitao bih te .. Da li se Jabuka moze pusiti na foliju .. ili sutlijas.. ili pasulj!???
Lek je lek , koristi se sublingvalno, po strogo uredjenoj proceduri.I jedino tada daje
efekat izlecenja to jest skidanja sa heroina na najbezbolniji moguci nacin.
Zato prijatelju, LEK KORISTI KAKO JE PROPISANO ! Sublingvalno ili podjezicno!
Preporuka je da se koristi najvise desetak dana, To je provereno i u praksi potvrdjeno.
Samo pravilno doziranje i sve ce biti u redu.

Pozdrav

Linea33
heroinapg

Post by heroinapg »

Linea33...Sorry, al tvoj PP nije bas zasluzio da ostane potpuno privatan..x puta napisano, a MORAM TI sad i ja "rec"...Ovo nije forum za dilovanje..procitaj malo okolo..Podsjecas na Dete_ljubavi...Bez doktorskog nadzora...batali trovanje
Tacnije u PP trazis da ti nabavi neko-ja-koja sam naglasila da sam ga u prosloj!gadnoj!proslosti na crno nabavljala.Svako dobro! Test na heroin ti je pozitivan, ukolko pijes sub..to je "samo" zamjena
Na ovom forumu, kolko sam ja skontala, nema dilera-strogio zabranjeno!!
...iva...

Post by ...iva... »

ovaj ne želi piti ljekove da bi se skinuo neko da bi se izrokao... prema tome bojkot odmah...

jebote ljudi vide pun forum narkosa i odmah očekuju da ih netko uputi u tajne dobrog drogiranja... a i ne potrude se pročitati ili malo prosurfati po forumu - skužili bi da nije stvoren za davanje takvih savjeta.. al ajd nema veze...

evo ti moj savjet... najbolje ti sebi lijepo skuhaj jedan čajek od kamilice pa uzmi jedno kubik,dva ili tri toga i trpaj brate u venu... puca provjereno!! :-D
Sonja

Post by Sonja »

Nemoj da se mucis sa pusenjem, ako par komada strpas u rektum mozda ti se posreci... :butthead:
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
...iva...

Post by ...iva... »

Sonja wrote:Nemoj da se mucis sa pusenjem, ako par komada strpas u rektum mozda ti se posreci... :butthead:

Sonja zakon si!!! :-D :-D
Linea33

Post by Linea33 »

heroinapg wrote:Linea33...Sorry, al tvoj PP nije bas zasluzio da ostane potpuno privatan..x puta napisano, a MORAM TI sad i ja "rec"...Ovo nije forum za dilovanje..procitaj malo okolo..Podsjecas na Dete_ljubavi...Bez doktorskog nadzora...batali trovanje
Tacnije u PP trazis da ti nabavi neko-ja-koja sam naglasila da sam ga u prosloj!gadnoj!proslosti na crno nabavljala.Svako dobro! Test na heroin ti je pozitivan, ukolko pijes sub..to je "samo" zamjena
Na ovom forumu, kolko sam ja skontala, nema dilera-strogio zabranjeno!!

Heroina , ne znam koji je tvoj problem?
O kakvom dilovanju, frustrirana prijateljice govoris?
Rekao sam coveku da se subutex ne moze pusiti niti bilo sta drugo raditi s njim
jer je ozbiljan lek.Lek se koristi podjezicno iskljucivo. i to po pravilu 1. 11 , 111, .....(.zainteresovanima cu opisati tacan pstipak lecenja ovim lekom, prevedenim direkto sa sajta proizvodjaca leka, proverenog u praksi)
Da li mislis, da ti i nekolicina ovde nafrakanih, umisljenih sarlatana, badjavdzija ima apsolutno pravo na *svoju* - licnu istinu.
E ne moze tako i nece moci tako. Ako je casti medju koordinatorima , moderatorima sajta.
Ti se citam, stalno pravis nesto pametna, stalno ti si to radila , te drago dete , te teta je to probala, pa ovo pa ono .....pa videces vec, pa .. sta tri ja znam koje ve reci i mudrosti izvlacis i posedujes!?
Da li si ti *teto draga^ probala nekome odavde pomoci. ???
Zasto ne podelis informaciju zarad necijeg izlecenja. ???? Informaciju gde moze kupiti to sto si ti kupila svojevremeno?
Sta znaci nekome ,da si ti to vec probala, da si ti to vec nabavljala na crno... sta to znaci nekome, pitam??? Kakvu mu uslugu time pravis,cinis.Osim sto ga ubacaas u jos veci bedak da taj neko nikada nece moci naci subutex, sto nije tacno. Uvek se sve moze naci.
Ako si junacina koja je prosla pakao , tada ces znati vrlo dobro koliko nekome znaci kap istine , ali one prave.! Da li si nekome ponudila, koji vapi za lekom, da mu posaljes lek. NIsi naravno i neces. Zato sto si opskurna i mali covek. Zato sto sve vise verujem da uzivas u mukama koji drugi imaju , a koje si ti vec odavno odbacila i izlecila se . (ako jesi) uopste?
Ostaje samo tvoje blebetanje, stare narkomanke, koja osmisljava sebi zabavu na ovaj nacin, i potajno se kako vidim sveti ljudima koji prolaze putem kojim si ti vec prosla.Uzivas u tudjoj muci. I ne samo to . TI ne das drugima da pmognu takvim ljudima.
Ili ... TI imas jedino pravo na teritoriju...mozda je ovo tvoje loviste draga Heroina_pg..!?
Ja subutex kupujem takodje s mukom. Moja zemlja u kojoj zivim nije uvela jos u registar lekova za javno lecenje taj lek. Kako ga drugacije naci nego od prijatelja iz Hrvatske ili prijatelja iz Svajcarske , Francuske... bilo gde gde ga vec ima .
O kom bre ti dilovanju govoris? Ja kupujem lek, platim ga i koristim kad mi treba.
Uvek sam spreman svakome dati savet oko subutexa, savet coveka koji je prolazio i prolazi kroz iskusenja zivotna , ne smetajuci nikome , ne nanoseci bol i jad nikome.
Ja za razliku od tebe , uvek sam spreman podeliti parce hleba-kruha, kolaca svejedno sa nekim sapatnikom. Reci mu gde i kako moze da se izleci.
A ti zapitaj se sta radis ti ovde.???
Sto bi klinci reklli kurcis se i pravis vaznom, velika si zaista. !?
Kad mi se javi neko kome si pomogla savetom, kome si pomogla time sto si ga uputila gde da se izleci, time sto si mu poslala tablu subutexa sa uputstvom kako da ga najbezbednije koristi-primeni u odvikavanju od zla, tek tada skinucu ti kapu, i reci : Heroina_pg velijki si covek.
Ovako ostajes jedna frustrirana umisljena mala zena koja samo toroce o tome kako je ona... nekad... sve ... to.... probala.... prevazisla.... i sada puna joj glava pameti pa deli , deli ...
BAS SI VELIKA , ZAISTA SI VELIKA... RAZMISLI!
PS: Nadam se da administratoru sajta nece biti smetnja ovaj moj iskren odgovor ovoj teti pametnici.
i pozdrav dragim drugarima , sapatnicima, iskusenicima, tragaocima za istinom... tragaocima za zdravljem.
Pozdrav i svako dobro dobrim ljudima. Ostalima .. pa Heroina_pg .

Linea33
Post Reply