dal neko mozda zna...?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

chloe_clo

Re: dal neko mozda zna...?

Post by chloe_clo »

poydrav.
jos jednom hvala svima na savetima.
da se pofalim malo ..
danas sam jutro poceo sa dva heptanona i jos uvek ne kriyiram.
odlucio sam se yatvoriti neko vreme.nabacao sam sebi finu yalihu lekova u kucu.
imam heptanon ,nesto tramala i dosta sedativa i lekova ya spavanje..
jutros sam se cuo sa dobrom prijateljicom...pa smo malo raygovarali..kaye da mi moye pomoci oko psihe jer studira medicinu i yna neke lekove ya to plus ce bit uy mene,tako je rekla.
yasad se osecam prilicno dobro ali se jako bojim uci u noca.strah me..iako je prvi dan i ne bih trebao toliko krizirati iskreno se bojim.ža sta ce tek sutrasnji dan doneti..joj,neznam kako cu,neznam dal uopce i mogu.
žhvala vam jos jednom pa se c cujemo...cuvajte se i do tipkanja.pozz
saša-ex

Post by saša-ex »

Cega se bojis, snabdeo si se ko apoteka...
SAMO CEO ŽIVOT...
hellfire

Post by hellfire »

matori...ajd da kazem kako cesh lako preziveti zikru sa toliko medikamenata, ali shta planirash kad fizichka kriza prodje? jel si siguran da ti rovac nece proraditi posle (nebitno koliko vremena)?
ako si toliko siguran u sebe i ubedjen da mozesh da izgurash dalje bez (podvlachim) NEOPHODNE psihoterapije kod struchnog lica onda svaka chast...nadam se da shvatash o cemu ti govorim...fizichka kriza bude i prodje, ali psihichka ostaje dugooo dugooooo (da ne kazem trajno) posle fizichke...e to treba reshiti nekako, a zato je najbolja psihoterapija...veruj mi! znam o chemu ti pricham, a verujem da ce se i drugi sloziti sa mojom konstatacijom...
drzi se brate...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
chloe_clo

Post by chloe_clo »

e sasa...bas si "POZITIVAC" ,Svaka cas brate..
poz svima.,,..odo se sad malo valjat dok me sanval ne uspava pa se cujemo...
pozdrav :roll: :roll: :roll:
rajouno

Post by rajouno »

ih,saletova je svaka k'o Njegoseva :D
saleeeee voliiiim teeeeeeeeeee :D
drzi nam se drugar,i nemoj da se plasis..stvarno imas cijelu apoteku na raspolaganju!MI SMO TU ZA PODRSKU!SRETNO :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Opet ću biti onakva kakova samo ja znam biti na forumu:TIPA DEFINITIVNO TREBA ISCOOLIRAT DOK NE ODLUČI DA SE LIJEČI.....................sve mi ovo užasno smrdi na provokaciju jednog ovisničkog uma!

Uzald se ivestiramo a dječko se zabavlja sa svojom apotekicom.
saša-ex

Post by saša-ex »

Nisam ni hteo da budem pozitivan, samo sam realan...
SAMO CEO ŽIVOT...
cokapeace

Post by cokapeace »

Mod ,zašto uvek misliš da znaš šta je ljudima u glavi! Ne slažem se(naravno) da je izabrao najbolji način za skidanje,ali je"izabrao",a to nije radio često..napredak ili ne-kako se gleda....Uostalom,ni mi se nismo učili na tudjim greškama,to tako ne ide..koliko smo se samo puta mi skidali sa svim i svačim,dok nismo stigli do čudesnog saznanja,koje ti pokušavaš da mu uguraš u nespremnu,i trenutno totalno konfuznu glavu...zar si već zaboravila kako to izgleda?!
Neko mi je rekao:"Ne potcenjuj protivnika(Dop)"! Sad ja to moram reći tebi..ne ljuti se..Sve si shvatila,za to ti svaka čast,ali razmisli...koliko puta smo se svi u životu osećali-"Ispunjeni saznanjima-progledali u istini" i onda zakucali kao najgori debili...pusti ga ,taKo kako je rešio,suština mu je rečena,a mi još samo možemo da ga podržimo-jer ,zato smo tu.
Drugar,guraj tako kako si rešio ,tu smo da te podržimo...pa išlo-ili ne..uvek MORA da postoji izlaz! Veruj!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
hellfire

Post by hellfire »

da...samo problem je to shto se covek snashao samo da prezivi fizichq zikru...a zatim ostaje ona gora..psiha!!! shta sa tim dalje?? to me zanima...shta planirash?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
zvrky

Post by zvrky »

Samo nek on pregura tu fizicku pa posle nek razmislja sta ce dalje,zasto zurite..ocete da mi kazete da je bilo ko od vas razmisljao o tome sta ga tek ceka?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply