pozdrav.nisam bas puno puta postao nesto.ni sad ne nameravam.samo zelim nbeku vrstu pomoci.
Dal je moguce skinuti se sam,mislim bez lekarske pomoci.ovisnik sam nekih 6-7 godina i nisam puno puta pokusao stati.
pokusao sam tramalima,heptanonom pa cak i nekim drugim terapijama kao sto su prazinee+apaurin+sanval uvece...i nikako da stanem,samo nakratko i ponovo se navucem
dal neko mozda zna taj nacim.znam da je potrebna volja ali...
ne zelim lekarsku pomoc iz prostog razloga,ne zelim se potucatti po domovima zdravlja da moje ime bude eksponirano kao narkoman.sad mi je 24 godine.ako neko zna ,molim da mi pomogne.i dali je tako stati uopste moguce.MOLIM VAS LJUDI DOBRE VOLJE...bacite mi koji savet..
unapred zahvaljujem i zelim vam svima sve najbolje od zivota.
POZDRAV.
dal neko mozda zna...?
Moderator: sanela
Re: dal neko mozda zna...?
Jesi ti cuo da se nekad neko negde skinuo sam?
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Bog
idi kod privatnika na lechenje ako ti je najveci problem vuci se po domu zdravlja...uglavnom idi na lechenje...samo veci ti je problem u zivotu to shto si zavisnik o heroinu, nego da se cimash po domu zdravlja...razmisli?!
srecno...
srecno...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
"dali je tako stati uopste moguce"
Čvrsto vjeruem da je u tvm slučaju to faktički nemguće iz prostg razloga;
-pokušao si sa tramalima,
-sa metadonom,
-sa sedetivima i antidepresivima.
nisi pokušao sa subovima ali to neka te nimalo ne tješi,zašto:
zato što tvoj prblem,e i samim tim zahtjeva ozbiljan i dotrajniji poces!
Kao što si sam, pošteno i iskreno napisao: NE MOGU STAT!
To znači da problemu trebaš prstupit daleko ozbiljnije jer nešto što nije nastalo i nije trajooo jednu noć,isto tako se ne može ni rješiti "prko noći"
Dakle,u tvom slučaju nemam prostora za mudrijanje i postoje samo tri načina izlaženja iz agonije zvae HEROIN:
-BEZUSLOVNO PRIHVATANJA PROGRAMA AN ( prgran anonimnih narkomana,postoje u Beogradu i podgorici,to je vrlo rasprostranjem i star ameički način liječenja bez meikamenata ali o tme ću ti vće pisati neši prijatelji sa foruma koji su prihvatili taj prgram kao spasonosno rješenje
-Odlazak u komuni što je takođe učinkoviti i popularno...u srbiji takođe postoje dObre komune koje su stotine mladih života izvele na pravi put( i o njima će mo ti pisati sve što te bude zanimalo)
--Privatne ordinacije,specializovane za rad sa ovisnicima.kažem private jer je zagarantovana diskrecija i zato što se u privatnim klinikama koriste savremenijim metodama psiho-terapeutskih seansi i koje rade savremeniji načini detoksa(suboteks)...naravno da i o ovakvim(provjerenim klinikama imamo informacije)
iskreno se nadam da sam ti malo pomgla....sve je sad na tebi i kao što već napisah,ne pametuj puno jer će se to svesti na samomanipulaciju i ne premišljaj se puno ako si ustinu želiš pomoći,tojes,prohvatiti pomoć koja ti je sad preko neophodna..... i ne zaboravi,četvrto NE POSTOJI!
Čvrsto vjeruem da je u tvm slučaju to faktički nemguće iz prostg razloga;
-pokušao si sa tramalima,
-sa metadonom,
-sa sedetivima i antidepresivima.
nisi pokušao sa subovima ali to neka te nimalo ne tješi,zašto:
zato što tvoj prblem,e i samim tim zahtjeva ozbiljan i dotrajniji poces!
Kao što si sam, pošteno i iskreno napisao: NE MOGU STAT!
To znači da problemu trebaš prstupit daleko ozbiljnije jer nešto što nije nastalo i nije trajooo jednu noć,isto tako se ne može ni rješiti "prko noći"
Dakle,u tvom slučaju nemam prostora za mudrijanje i postoje samo tri načina izlaženja iz agonije zvae HEROIN:
-BEZUSLOVNO PRIHVATANJA PROGRAMA AN ( prgran anonimnih narkomana,postoje u Beogradu i podgorici,to je vrlo rasprostranjem i star ameički način liječenja bez meikamenata ali o tme ću ti vće pisati neši prijatelji sa foruma koji su prihvatili taj prgram kao spasonosno rješenje
-Odlazak u komuni što je takođe učinkoviti i popularno...u srbiji takođe postoje dObre komune koje su stotine mladih života izvele na pravi put( i o njima će mo ti pisati sve što te bude zanimalo)
--Privatne ordinacije,specializovane za rad sa ovisnicima.kažem private jer je zagarantovana diskrecija i zato što se u privatnim klinikama koriste savremenijim metodama psiho-terapeutskih seansi i koje rade savremeniji načini detoksa(suboteks)...naravno da i o ovakvim(provjerenim klinikama imamo informacije)
iskreno se nadam da sam ti malo pomgla....sve je sad na tebi i kao što već napisah,ne pametuj puno jer će se to svesti na samomanipulaciju i ne premišljaj se puno ako si ustinu želiš pomoći,tojes,prohvatiti pomoć koja ti je sad preko neophodna..... i ne zaboravi,četvrto NE POSTOJI!
hvala svima na savjetima,pomogli su,ali ja sam pomalo izgubljen u svemu tome..
opet nisam dobio pravi odgovor.
mogu li se skinuti ako se zatvorim u kucu na neko odredjeno vreme te sam sebi napravim neku terapiju...npr.neke kombinacije sa heptanonom i sedativima..DAL JE TO MOGUCE..jer zaista bih zeleo to tzako uraditi..
znam da bih tako padao u depresiju,desavalo se prije ,kao sto sam naveo.
da,imao sam tih pokusaja,ali kao sto vidite bez uspeha.
znali neko neku kombinaciju odredjenih lekova koiji mogu pomoci..uz veliku zelju naravno.jos jednom hvala svima nasavetima i molim za jos po mogucnosti,,.,.
do tipkanja.pozdrav...

opet nisam dobio pravi odgovor.
mogu li se skinuti ako se zatvorim u kucu na neko odredjeno vreme te sam sebi napravim neku terapiju...npr.neke kombinacije sa heptanonom i sedativima..DAL JE TO MOGUCE..jer zaista bih zeleo to tzako uraditi..
da,imao sam tih pokusaja,ali kao sto vidite bez uspeha.
znali neko neku kombinaciju odredjenih lekova koiji mogu pomoci..uz veliku zelju naravno.jos jednom hvala svima nasavetima i molim za jos po mogucnosti,,.,.
do tipkanja.pozdrav...

Brate ti mozes na taj nacin tj. jakom voljom i nekim lekovima stati sa drogiranjem i skinuti se i nakon toga neces imati fizicku krizu(pod uslovom da se ne navuces na hepte) aji sta ces i kako ces sa psihom?
Pozovi me u dan nevolje!
Bog
Bog
Ne.chloe_clo wrote: mogu li se skinuti ako se zatvorim u kucu na neko odredjeno vreme te sam sebi napravim neku terapiju...npr.neke kombinacije sa heptanonom i sedativima..DAL JE TO MOGUCE..jer zaista bih zeleo to tzako uraditi..
SAMO CEO ŽIVOT...
"opet nisam dobio pravi odgovor."
Dobio si odgovor osim ako smatraš da je to što si ti odličio,jedini pravi odgovor...to znači da si ovdje doša0 samo po potvrdu svog mišljenja(koju nećeš dobiti) a ne savjet i pomoć!
"mogu li se skinuti ako se zatvorim u kucu na neko odredjeno vreme te sam sebi napravim neku terapiju...npr.neke kombinacije sa heptanonom i sedativima..DAL JE TO MOGUCE..jer zaista bih zeleo to tzako uraditi..
da,imao sam tih pokusaja,ali kao sto vidite bez uspeha."
Druga stvarm,navodim ti parcijanlo ono što si ti napisao da ti predočim koliko nesvjesno sam sobom manipuliraš(pošto nama ne možeš)...tražiš da ti neko potvrdi i sam "vjeruješ2 u metodu koju si već isprobao nekoliko puta i pokazala se kao neuspješna!!!!!!!!!
"jos jednom hvala svima nasavetima i molim za jos po mogucnosti,,.,."
Navela sam ti tri jedina moguća načina rješavanja problema!
Dobio si odgovor osim ako smatraš da je to što si ti odličio,jedini pravi odgovor...to znači da si ovdje doša0 samo po potvrdu svog mišljenja(koju nećeš dobiti) a ne savjet i pomoć!
"mogu li se skinuti ako se zatvorim u kucu na neko odredjeno vreme te sam sebi napravim neku terapiju...npr.neke kombinacije sa heptanonom i sedativima..DAL JE TO MOGUCE..jer zaista bih zeleo to tzako uraditi..
da,imao sam tih pokusaja,ali kao sto vidite bez uspeha."
Druga stvarm,navodim ti parcijanlo ono što si ti napisao da ti predočim koliko nesvjesno sam sobom manipuliraš(pošto nama ne možeš)...tražiš da ti neko potvrdi i sam "vjeruješ2 u metodu koju si već isprobao nekoliko puta i pokazala se kao neuspješna!!!!!!!!!
"jos jednom hvala svima nasavetima i molim za jos po mogucnosti,,.,."
Navela sam ti tri jedina moguća načina rješavanja problema!
Cim pitas da li je moguce,sigurno si u svojoj podsvijesti duboko svjestan -da nije!ja bar nisam uspjela...kamo srece da sm se ranije obratila za pomoc,ne bi prosle 3-4 god...
PER ASPERA AD ASTRA...
-
Vozdra iz Sarajeva!!!!!!!!
Brate moj čitao sam sve odgovore na tvoja pitanja, i tu stoji rješenje
neko ti je napisao da nisi svijestan manipulacije nad samim sobom i to je tačno.
ja sam se PUCAO U VENU 17 godina i skinuo sam se bez ikakvih pomagala ali sam za tri sedmice smršao 27kg. sam u kući naravno bez prijatelja.
Poslije toga otišao sam u ljećilište, i evo sad već tri godine čist. Ne hvalim se ovim bože sačuvaj ali prije skidanja sam morao sam sebi
PRIZNATI ISTINU
A istina je da si NARKOMAN i da nisi takav nikome od koristi.
Postoje ustanove za detoksikaciju tamo se obrati.
Kažeš da ti je ofirno hodati po bolnicama jer če te registrovati, PA I ONAKO SVI ZNAJU SAMO SI SE NAFURAO DA SE DOBRO KRIJEŠ.
MLAD SI I NEMOJ DOZVOLITI DA SE PROBUDIŠ JEDNO JUTRO I SKONTAŠ DA TI JE 35 GODINA I DA NEMAŠ KUD.
Brate moj čitao sam sve odgovore na tvoja pitanja, i tu stoji rješenje
neko ti je napisao da nisi svijestan manipulacije nad samim sobom i to je tačno.
ja sam se PUCAO U VENU 17 godina i skinuo sam se bez ikakvih pomagala ali sam za tri sedmice smršao 27kg. sam u kući naravno bez prijatelja.
Poslije toga otišao sam u ljećilište, i evo sad već tri godine čist. Ne hvalim se ovim bože sačuvaj ali prije skidanja sam morao sam sebi
PRIZNATI ISTINU
A istina je da si NARKOMAN i da nisi takav nikome od koristi.
Postoje ustanove za detoksikaciju tamo se obrati.
Kažeš da ti je ofirno hodati po bolnicama jer če te registrovati, PA I ONAKO SVI ZNAJU SAMO SI SE NAFURAO DA SE DOBRO KRIJEŠ.
MLAD SI I NEMOJ DOZVOLITI DA SE PROBUDIŠ JEDNO JUTRO I SKONTAŠ DA TI JE 35 GODINA I DA NEMAŠ KUD.