MOJ GRIJEH

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ines

Re: MOJ GRIJEH

Post by ines »

bok nema nista eto upravo sam dosla s posla,decko kuha rucak ja cistim ,ko prava idealna obitelj,a posto je subota i ide se van svasta mi pada na pamet danas cijeli dan,mozak mi radi 100 na sat.....a kod tebe ,pozdrav
davor

Post by davor »

Nema nista posebno,eto bas sam i ja juce kuhao rucak kao tvoj decko,subotu imao slobodnu pa smo poslije nas troje setali da iskoristimo lijepo vrijeme,ustvari supruga i ja samo setali a Lea se izvalila u kolica kao kraljica i spavala skoro cijeli dan :)
Navecer uzeli neki film pogledali ,kupili sebi veliku kesu bananica (koju sam ja skoro sam pojeo)i sjedili tako do kasnih sati,zaljubljeni i sretni :smt057
Nemoj da ti se svasta mota po glavi,pusti subote nedelje,praznike itd..Poslije svega toga dolazi novo jutro a ti se budis sa onim odvratnim osjecajem ,ajme sta sam uradila!!
Nisam ni sanjao da covjek moze uzivati u zivotu u nekim malim stvarima i sitnicama..
Cujemo se...
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
ines

Post by ines »

hej super dddddddddddrago mi je cut da ima ljudi koji su se izljecili i koji su sretni,ja eto s vremena na vrijeme zajebem opet 1 dan ali eto danas decko bas govorio da moram prestat pit subutex ipak je proslo 2,5god a ja se bojim prestat da se ne sjebem opet ,a on postavlja ultimatume,ne razumije kad to nije prosao,vidjet cu..eto taj strah je u meni jos uvijek i vidjet cemo sta cu,na poslu mi ne znaju za moju proslost,nitko ne bi rekao za meneb nikad da se to sve krije u meni..i izadje s vremena na vrijeme,najcesce kad imam probleme..pozdrav..
Modesty

Post by Modesty »

nemoj mi uzimati za zlo što ti iz srca želim reći svoje mišljenje..naprosto ne mogu biti indiferentna kad neko ima prblem.
nema mti šta reći za te 2.5g na subu,znaš i sama da je to puno,no dobro,jasno je i to da sad imaš strah prestati ali,draga moja,ne možeš život provesi na subovima......niti se drogiraš,niti si čista....razmisli šta je to šta te najviše plaši i ako dođeš do zaključka da je to strah od ponvnog drogiranja,to znači da nisi baš mnogo uradila sa svojim psihom....vučeš teret sama i nije ti sjajno a ponajmanje lako.zašto ne odeš kod nekog dobrog doktora koji se bavi ovom našim problematikom i ne popričaaš o tome.možda je krajnje vrijeme da napraviš jednu kvalitetni inventuru iznutra..ja upravo to radim iako sam prošla i komunu i sve oblike skidanja.ne treba nam svima isto ali iskustvo mi govori da je tebi to jako potrebno i to što prije to bolje.
ines

Post by ines »

Modesty znam da je to dugo,znam da trebam prestat,ali vec sam jednom bila prestala pa sam se nakon 6 mj opet navukla,bojim se..Doktor,mogu reci najbolji u Hrvatskoj po tom pitanju mi je sugerirao da mogu i cijeli zivot bit na sub.da ne slusam ni staru ni decka nego sebe se se tog tice i ono kako se ja osjecam ,a meni ovako pase ..ne znam vrijeme je da smanjim,stanem a labilna sam ..vidjet cu........
Modesty

Post by Modesty »

Znam ja sve eminentne doktore iz Hrvatske i to što ti je rekao da slušaš sebe i svoj glas i to stoji...ali sestro draga koliko ja vidim,tebe je taj glas dove ovdje i nisi baš bezbrižna,sama si pričala o strahu a ko osječa strah,nije dobro....znam ljude koji su na održavanju i dobro su..njima nemam šta reći ali ti!?
Razmisli opet o mom predhodnom posto,zaviri malo dublje i iskrenije u svoji dušicu,vidi šta to u njij ima a vjerujem da ima svašta.....vjerujem da čeznež za jednim "normalnim" i čistim životm i saznaj ,ne zbog mene,zbog doktora,dečka ili sestre,šta je to što ti stojio na putu do takvog života.
Ubjeđena sam da se ne zadovoljavaš sa saznanjem da cijeli život trebaš ovisiti na nekiom lijeku i samo zbog njega funkcionirat jer kao što znamo taj kvalitetni lijek ipak ne rješava psihičke probleme ni strahove nego ih samo pkriva....ne misliš li i ti tako?
rajouno

Post by rajouno »

prvo da te pozdravim!
ja sam cista malo vise od godine,i upocetku su moji htjeli da placaju sve najskuplje moguce kako bi se osigurali da ja vise ne mogu uzeti(nsu shvatali da ja moram odluciti)cak je moja majka pocela da se raspituje o nekakvom cipu koji se ugradi u mozak,i dok si ziv blokira receptore :shock: hahaa,bas tako-ne mozes da jerujes oliko su bili ocajni i htjeli sve kontrolisati-kao i uvijek :-D onda su me NATJERALI da ugradim implnt u bg-u,nisam imala kud i ugradila sam ga..ali sam duboko u sebi znala da to nije kraj...par puta sam pokusala preko njega,nije islo...a onda sam lijepo sacekala da oslabi,par dana pre istcanja=vec mi je bio zakzan drugi(nije mi bilo bitnno odakle ima pare za tolike implane,avionske karte za bg...)
kako sam zamislila-tako sam i uradila...tako i pocinja moja ispovijest ovdje..
kad sam vidjela sta sam sve napravila sa tim svojim 'jednim uzimanjem"...doslo mi je da prosviram sebi glavu-zanemaricu ocajanje,i njihov bol,baceni novac,razocarennje...ja sam se osjecala kao [poslednje govno,neka sto me je zikra tresla 5 dana posle toga..jednostavno osjeaj je bio uzasan,nije se mogo uporediti sa onim kad sam sama ustajala i padala...jednostavno ,znala sam ako bi mi palo na pamet posle toga jos jednom da uzmem u zivotu-to bi bio moj kraj!
posle drugog implanta,nastavila sam da ijem nalorex-ali sam znala da me on ne sprecva da bil sta uradim ,ako hocu...
nastavila sam da a pijem zbog mojih,zbog mira u kuci...
sad posle nove god mi je bilo godinu danai bas taa sam trebala da ga pijem-jer je moja dr.akcentovala taj dattum..ALI ja ga nisam pila...sve je bilo kako treba jer sam dovoljno uradila za sebe u ovih godinu dana,poneka mi se cni kao da je proslo 5 god..a ne jedna..
ono sto0 sam htjela da ti kazem jeste,da te ni sub nece sprijeciti a uzmes ko ti dodje(uvijek ga mozes preskociti)...pa makar ga pla cijeli zivot.ednosavno moras sa time u sebi raskrstiti zauvijek,imas novi zivot,zasto se vracas proslosti kad znas koliko je bolna?imas dr. kazes,zasto sa njim ne porazgovaras o tim strahovima i pokusas dokuciti problem umjesto sto ga zataskavate sub-om?
i sub nije c vitamn,pa i da jeste kazu da je stetno piti ga u velikim kolicinama dugo....razmisli...poradi malo na sebbi,nista nije lijepo u tome 'jos jednom' vjeruj mi-tek je lijepo kad se svega toga otarasis!
sretno
PER ASPERA AD ASTRA...
ines

Post by ines »

bok imate pravo,slazem se,znam..ali tako je tesko..sta vama ne dodje zelja da se puknete?meni da,i onda to napravim i tako mi bude lijepo i onda sam par dana poslije u k.... i ne znam sto mi to treba nakon toliko vremena normalnog zivota,.taj moj bivsi je izasao iz zatvora i onda njega nazovem da mi sredi,da bar nemam njegov br bilo bi lakse,ne bi mislila na to!!A bilo mi je lijepo bez droge,sredila sam si zivot,bila sam sretna..vidis kako je to kod mene zajebano..pokusat cu opet maknut neke ljude iz zivota,pokusat cu se suzdrzati kad osjetim zelju za dopom,nastavit cu zivjet svoj zivot i ne posegnut za dopom kad me netko ili nesto povrijedi,uspjet cu,znam,ako sam onda prije 3 god onda cu i sad a onda je bilo puno teze,neusporedivo teze..hvala vam na podrzci,lijepo je kad s nekim mogu podijeliti svoje strahove..pozdrav!!!!!
netko

Post by netko »

prelabilna si osoba, razmisli gdje te to vodi.. svaki put kad osjetis uvredu ili nesto sto te baci na dno posegnes za dopom.. pokusaj ustati svaki put kad padnes jer najlakse je pruziti ruku i uzeti dop, zivi zivot, jer zivot je znati zivjeti sa strahom i uvredom, urazumi svoje stanje, svaka sekunda je bitna i pokusaj u prvoj pomisli uzimanja stati, iskopaj trenutke i bori se jer izgubljenih 100 bitki ne znaci da je izgubljen cijeli rat, zelju za dopom pretoci u nesto drugo, okreni novu stranicu ako treba svaki dan, mjenjaj se..
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
ines

Post by ines »

da,jesam..i sad sam tako tuzna,usamljena i nesretna i odmah mislim na dop..ali nema veze....pozdrav
Post Reply