Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

netko

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by netko »

Sasa veliki optimistu... Sta da ti kazem furanjem kroz ovaj forum puno citata sam si izlozila.
U svakom danu kroz citav jedan tjedan shvatim nesto novo, nesto razlicito i opet na kraju svega ne kontam.. Ne kontam ali opet znam da svi smo mi toliko razliciti i znam da je do svakog od nas.. Neki ce se izljeciti, neki zaljeciti, neki vratiti, neki ustajati i padati i oni neki ne znam ni ja koji i oni ce smisliti nesto novo za ovu cudnu i ludu opsesiju zvanu ovisnost...
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Modesty

Post by Modesty »

Mi smo kovači svoje sreće i nesreći i bičće sakom onako kako to sam odluči...nikom ništa nije suđeno,punoljtni smo i imamo svoje živote u svojim rukama............to neznači da neko koje čist nikad više neće pomisliti na drogu,nego da će to pokušavat kontrolirat i tražiti pomoć kad mu to više nebude polazilo za rukom..............izlječenje je za sve koji to čvrsto žele i tragaju za tim..............nikom nije Bogom dat kao sretnik da baš on bude izlječen a onaj do njega zalječen..............svima nam je data mogućnost samo ako je želimo vidjeti i prihvatiti.
saša-ex

Post by saša-ex »

Moram malo da prokomentarišem ovo prednovogodišnje raspoloženje. U mom slučaju su postojale dve varijante, ona dok sam se gudrirao, koja se svodila na totalno odvaljivanje i težak stond već u 10 sati i ona četiri dočeka dok sam bio u komuni, koji su mi ostali u najlepšoj uspomeni, gde sam bio potpuno strejt i gde sam se proveo odlično...
Koja je u stvari fora sa tim dočekom? U principu, samo još jedan povod da se rasturimo, da budemo ekstremni u svakom smislu, naravno kad si narkoman imaš samo jedan smisao i mogućnost, tako da retko ko od nas uopšte i primeti da je Nova Godina došla. Sećam se tužnog dočeka 2000. koji je kao, bio nešto poseban, živeo sam sa kevom na Dorćolu, do 11 su dolazile đankoze po robu, keva je slomljena sve to gledala, onda smo otišli do Trga, u 12 nas je zaobišla euforija, nas dvoje smo tada bili najnesrećniji ljudi na svetu, ja pun para i gudre ali praznog srca i duše, stajali smo i plakali i imali smo samo jednu želju, kao i svake godine do tada- da se skinem...Ne znam dal je zbog te 2000 ili zbog čega ali te godine nam se želja ispunila.
To je ono što su i mnogi od vas doživeli, duboku nesreću i patnju, koja čak više ni ne zavisi od toga da li imaš gudru ili ne. S druge strane, ovo je jako opasno vreme za one koji se skidaju, dok sam bio u komuni uvek smo u ovo vreme imali situaciju da mnogo ljudi bude prevareno i da napuste centar pre vremena, misleći da su dovoljno jaki... A ovo je upravo vrem za oprez i umerenost, vreme kada treba izbegavati iskušenja, vreme u kome drugi možda i mogu da se napiju ili šta god, ali mi to pravo nemamo, što bi rekao jedan ortak - mi smo svoje popili...
SAMO CEO ŽIVOT...
rajouno

Post by rajouno »

u pravu si,pomisila sam mozda 2-3 puta ovih dana na sve pretodne doceke,uglavnom ih pamtim po ludim zurkama(ako nije bio dop,bio je koks,speed,exeri)...i uglavnom ih se manje vise ne sjecam(osim ka je bio junior jack i kid creme u skc-u)-pa su me onako odvaljenu popeli na stejdz...e ,tad sam mislila za ovo vrijedi zivjeti..podivljala masa koja bleji u mene,mojih 5 min..mislila sam...ovo ce biti drugi docek kako sam str8,i mogu ti reci da se prelijepo osjecam-pomislila sam kako bih mozda mogla popiti sa svojma koju casu vina,ali sam se predomis;lila,sto kazes-mi smo swoje popili!ocu da docekam novu uz punu trpezu,porodicu..muziku..BOZE HVALA TI! :D
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Uh ta nova godina uvek mi unosi nervozu pa i sada...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

Za Novu Godinu će mi biti teško što neću moći da otvorim šampanjac ili poipijem jedan dva martinije.....svakako nije svejedno,eto meni je nekako olakšavajuća okolnost što pijem lijekove i znam da zbog toga ne mogu.....držite se ljudi.....par pića hajmo reći da može biti za ljude ali lokanje je za životinje.....a znate dobro da mi ne spadamo ni među te obićne ljude......eto,samo da si postavimo pitanje,šta će nam donjeti ta popijena količina akohola tokom praznika?Zašto nam raspoloženje nije dovoljno dobro i bez njega?pa milione ljudi nikad ne uzme ni kap pa se jednako vesele,plešu,smiju.....nemojte dozvoliti da se još jednom na "sitinicama" izlažete....znate,prijatelji dragi da su to za nes krupnice!
Ljubi vas Modesty
heroinapg

Post by heroinapg »

da
Last edited by heroinapg on Mon Mar 24, 2008 4:52 pm, edited 1 time in total.
Modesty

Post by Modesty »

Heroina dušo,pogledaj malo datume kad je ko šta pisao....neće biti na odmet :D :D :D
heroinapg

Post by heroinapg »

i no comment
Last edited by heroinapg on Mon Mar 24, 2008 4:52 pm, edited 1 time in total.
Modesty

Post by Modesty »

Dobro,drago je i meni da si ti tu.
Post Reply