ZASTO???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

olja

Re: ZASTO???

Post by olja »

Dosla si ovde malo da se pohvalis kako si "velika" i sposobna ne samo da sama kazes "ne", vec i da druge iscupas iz govana. Druzila si se sa heroinskim ovisnicima, pomagala im u lecenju, a pri tom nista nisi razumela. Na pitanje "Zasto jednostavno ne prestanete?" nema odgovora. Jer, tu nista nije jednostavno. Malo je i bezobrazno sa tvoje strane sto si bas ovako nastupila, i to ovde gde se oseca bas tuga i patnja zato sto se povredjuju drugi, posebno ta mala neduzna stvorenja. Koliko sam samo puta videla tugu u bratovljevim ocima dok sam klecala, plakala i molila da prestane, al' vrlo brzo sam postala svesna toga da njegova ljubav prema meni i moja prema njemu nisu dovoljne da se jednostavno prestane.
SESTRA
hellfire

Post by hellfire »

Da si se bar malo pozabavila heroinskom zavisnoshcu znala bi shta prichash i bile bi ti jasnije pojedine stvari u vezi zavisnosi od droge... ovako cuti, imash srece pa ga nisi ni probala...hvala bogu..
Pozzzzz!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
amyna

Post by amyna »

LoReNa ....

26.08.1996. -ja se uputila doktorici jer na livu stranu stomaka nešto osjećam pod rukom , i tako ja tamo , pita me ona za menstruaciju , ja kažem imam , redovno , ona će , dobro nije ... hitno na ginekološki , jajnik , ....ja tamo , ono veli meni ultrazvuk BLIZANCI !!!

SAKRILE SE !!! I MENGU IMALA A TRUDNOĆA 16 TJEDANA .

A JA NA DVA GRAMA DOPA .

i ošla ja opet doktorima , uzela hept , sa 25 početnih vrlo brzo skinila( po dva sam micala dok nisam došla na jedan - tri dana i STOP ) , lažem , još sam potrošila kutiju Apaurina i to je bilo to

I 11 GODINA BILA SAMA SEBI HEROJ.

A što misliš , kako se osjećam čitajući tvoje visokoumne postove koje dobronamjerno ispisuješ u nadi da će netko ( ja možda ) odjednom shvatiti ispraznost života kojeg je obilježio heroin...slabić sam .... NISAM ZNALA .

Nikad nisam probala speed. To su za mene idioti koji to konzumiraju . Nisam probala ni crack iz istog razloga . Oćemo tako ?

BUDI POZDRAVLJENA
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Izadji iz moje glave, izadji iz moje price, izadji iz moje duse....SAMO IZADJI!!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
trna

Post by trna »

Iz kog razloga ste toliko grubi prema devojci. OK je i u pravu ste da onaj koji nije bio navucen ne moze deliti adekvatne savete, ali moze valjda izneti neko svoje misljenje a da ne bude bombardovan. Ovo izgleda kao kada narkomana odbaci sredina u kojoj je ziveo. Sada mi trebamo biti kao ta ista sredina koja nas je sutirala tamo amo, pa ce mo svakog ko nema iskustvo zavisnosti isutireti ako ne mozemo nigde drugo onda bar sa foruma.Da bi se koliko toliko stalo na put narkomaniji potrebno je da se i ljudi koji nemaju veze sa drogom opismene na tu temu kako bi mozda nekad nekom mogli i pomoci. Ovako devojka je ostala bez informacija i ostala je zatucana umesto da ste je necemu naucili.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Modesty

Post by Modesty »

Izvini trna,a koje je to njeno mišljenje,kako nas ne razumije pa ne razumije i kako ona nije bila tako glupa da se bocka nego je fakultet završila......čemu to mišljenje ovdje,kome pomaže????zatim kako je pomagala i pomagla i davala sve od sebe..lijepo je to ali kako možeš ekom tako zdušno pomagati a nikako ga ne shvata ti i koja je poenta sve te priče???
I ti se pitaš što je svijet bombarduje?Pa šta smo mi ovdje,imbicili,kante za istresanje?!
ines

Post by ines »

bok LoReNa ,mislis da mi ne znamo da smo bili glupi kad smo to ikad u zivotu probali a jos gluplji sto smo se navukli,vjeruj mi ne prodje dan kad ne proklinjem proslost a bilo je bolno..ljudi su razliciti..a mi ih svi mjerimo po sebi..tesko se skinut sa heroina,ja sam 2 god bila cista,sredila si zivot,bila sam ponosna,a onda opet neki vrag u meni,nesto jace me povuklo da ga opet uzmem..mozda ona bezbriznost kad se puknem,onaj osjecaj da je sve predivno,lijepo..Sve ja to znam,da je to lose,da si unistavam zivot,ali to je prokletstvo s kojim se mi borimo iz dana u dan..netko uspije,ko tvoj bratic,svaka mu cast,netko nikad..Imam frendicu,30god zgodna cura,zavrsila pravo,postala odvjetnica,a jos se bori sa heroinom..Mogla bi stati,pa to je pametna inteligentna cura iz dobre obitelji..ali ima nesto u njoj jace od nje same..necemo je osudjivat,zna ona da grijesi..pokusat cemo joj bar rijecima pomoci..Ne trazim da nas razumijes,tesko je to ,pozdrav
trna

Post by trna »

Pozdrav svima. Ines je pokazala da se moze biti prijatan i uctiv. Ines hvala ti sto si mi na ovaj nacin dala podrsku.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Post Reply