Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Alo, druze, ako si konacno spavao, iliti optrcao sve staze ove zemaljske kugle, iliti sta znam sta jos, JAVI SE iliti POJAVI SE
Juce sam cula nesto pametno: Ako odlucis da se skines, a odlucio si, ZA PRVIH 90 DANA VAZNO JE POJAVITI SE NA 90 SASTANAKA;
I jos sam cula nesto jos pametnije: Kada ti se ide na sastanak - idi, a kada ti se ne ide na satanak - TRCI
Iskren pozdrav, nadam se da si OK
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Poz poz poz za moje zabrinute prijatelje.....sve se brzo izdesavalo pa nisam ni stigao da se javim....opravdano odsutan...
elem pobegao sam malo iz grada u prirodu....mir,tisina,svez vazduh,domaca hrana,domace zivotinje,cepanje drva.....ma divota....bedak mi je samo sto nisam onu kravu poveo sa sobom jer smo imali bruka spiku xixixxi.......
Ljudi obicno odu da napune baterije a ja sam otisao da ih ispraznim jer sam imao utisak da cu da eksplodiram u bg-u.....sada se vec lakse dise.........Drago mi je sto je ekipa na okupu i moram vam priznati da ste mi nedostajali........ajd uzivajte sad sam tu pa se kuckamo...........
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Drago nam je./ mi je da sam ovdje..tu..
a Ova mala DJAVOLICA I JA smo ti Crnogorke:}
pa dako promijenimo misljenje...koje i ja imama
vzada, brate po............ :snakeman:
E pa Maxlo, moj predlog ti je da BAR PROBAS da letis u NOVI ZIVOT!
Zdravlje, san, ljubav za porodicu, novi posao, nova devojka, novi hobi, putovanjca, NOVI NACIN RAZMISLJANJA........
Znam da je sporo i strasno tesko, ali SAMO ONAJ KO TO POKUSA MOZE DA USPE, jel tako?
Poz i VERUJEM U TEBE!!!!
nema nazad :smt018
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!