Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
:smt026
PDT_Love_11
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nisam ne ,nisam pijan kunem se
cmok

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ma jock...ja? neeeee...hik! hik!
e coka coka.....
e coka coka.....

u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
nisam bweee ,spicio me ovaj lep vazduh napolju hahahha jes malo hladan al nema veze 

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hellfire , ma jesi li ti to čist više od mjesec dana ?
Iskreno , nisan imala živaca cili topic čitat , napreskake sam , ali ako si izdržao toliko sa tako malo , SKIDAM KAPU ....MOJE ISKRENE ČESTITKE !!!! Jednu stvar bih ti ipak predložila , a koja i mene ganja ovih dana PRISILNE IZOLACIJE , a to je primi se pisanja . Normalno , ono što ti leži , jel to roman , ili poezija , ili nešto treće ... piši i pokušaj to sačuvat , da se možeš prisjetit svega nakon godinu ,dvi ...
Ja se bavim mišlju da objavim svoje škrabotine koje bi bile presjek mog života , ali i mog kvarta , grada , roditelja , zatvora .... ali i ako i ne objavim ,nije bed , imam nešto dokumentirano , pa čak i sad mi neki djelovi daju snage da izguram dan , a sve je počelo kao blentavi dnevnik :vom:
jednom , možda i nešto prepišem na ovom forumu
Iskreno , nisan imala živaca cili topic čitat , napreskake sam , ali ako si izdržao toliko sa tako malo , SKIDAM KAPU ....MOJE ISKRENE ČESTITKE !!!! Jednu stvar bih ti ipak predložila , a koja i mene ganja ovih dana PRISILNE IZOLACIJE , a to je primi se pisanja . Normalno , ono što ti leži , jel to roman , ili poezija , ili nešto treće ... piši i pokušaj to sačuvat , da se možeš prisjetit svega nakon godinu ,dvi ...
Ja se bavim mišlju da objavim svoje škrabotine koje bi bile presjek mog života , ali i mog kvarta , grada , roditelja , zatvora .... ali i ako i ne objavim ,nije bed , imam nešto dokumentirano , pa čak i sad mi neki djelovi daju snage da izguram dan , a sve je počelo kao blentavi dnevnik :vom:
jednom , možda i nešto prepišem na ovom forumu
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Ti Amyna imas materijala za roman ladno-samo ga pisi-ja ga kupujem odmah!!!!
cucla cucla cuclica
skoro 2 meseca potpuno chist, oko 2. ili 3. decembra je sve pochelo/zavrshilo...yupiiii...
hvala na chestitkama amyna, ali josh mnogo stvari i situacija predstoji da preguram...u svakom slucaju zahvalan sam i bogu i sebi samom shto se budim srecan...bash tako...srecan shto se uopshte ne opterecujem opshte poznatim stvarima i sranjima koje zivot narkomana nosi sa sobom...
a i spavam ko top bre...xexeex!!!
simply said...it's nice to be str8 and happy! to be free, without drugs...and to learn to except small things because they are what life is...
zvrky...ma opooshteno samo...
poz!

hvala na chestitkama amyna, ali josh mnogo stvari i situacija predstoji da preguram...u svakom slucaju zahvalan sam i bogu i sebi samom shto se budim srecan...bash tako...srecan shto se uopshte ne opterecujem opshte poznatim stvarima i sranjima koje zivot narkomana nosi sa sobom...
a i spavam ko top bre...xexeex!!!
simply said...it's nice to be str8 and happy! to be free, without drugs...and to learn to except small things because they are what life is...

zvrky...ma opooshteno samo...

p.s. dosta zasluga za moje oporavljanje pripada i pojedinim ljudima sa ovog foruma, prepoznace se oni...thanks people! 

nikad opustenije nije bilo
cmoks

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!