Draga,čitaš li ti dobro???Napisah li ja da je sub dobar za skidanje ili ne?o kavkom mom problemu ti pričaš......pročitaj momka od početka,njegov ljekar mu je rekao da ga treba piti 2 mjeseca,je li toliko traje kriza?I šta posle ta dva mjeseca,u glavi će mu ostati sve isto,sub ne rješava psihu zbog koje je uoće došlo do drogiranja ili recidiva...........očito vam fali malo edukacije ali ne ova forumske nego prave,znanstvene i priznate u svijetu.
kad bi taj sub bio tako idealna i rješavao naše probleme,pa taj ko ga je izumio bi dobio nobelovu nagradu jer je sa subom riješio svjetsko pitanje narkomanjije.
Potrebna mi je pomoc! Narkoman iz Podgorice
Moderator: sanela
Re: Potrebna mi je pomoc! Narkoman iz Podgorice
Vrlo ste površni u sojim savjetima i olako shvatate ovaj problem a to će te se na žalost uvjeriti za koju godinu.....vidjet ćete koliko vam je met i sub pomogao...je ali privremeno.
modesty ljubi te zvrky smiri se ..

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- joesspappa
Zvrki, nesto sam propustio izgleda.... hmmmm.... ti nisi na poslu, a dangubo jedna nijedna...!?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
nek sam im se nagovorila draga moja Zvrky,sad mi ja malo lakše

-
Vozdra iz Sarajeva!!!!!!!!!!!!!!!
Raspitaj se u podgorici se otvara centar (liječilište) sredinom aprila mjeseca.....
Raspitaj se u podgorici se otvara centar (liječilište) sredinom aprila mjeseca.....
ok dosta o ovoj temi nisam pristupila ovoj stranici da se svadjam i raspravljam s nekim dosta mi je toga i doma,svatko ima svoje misljenje,decko ce napravit kako on zeli ,ja mislim da je bitno za pocetak da nema tu zelju u glavi za dopom dok ne ocvrsne a kasnije ce vidjet sta ce,treba korak po korak i kako je meni moj doktor rekao=misli na danasnji dan,da izdrzis,da prodje,a ne na sutra,o sutra ces razmisljat kad dodje,bitno je sad da odolis kusnji,pozdrav i necemo se svadjat i zivcirat nismo zato tu,ljudi su razliciti,meni blokatori nisu pasali nikako,nisam mogla spavat od njih,ko da sam na ecstaziju,neki odvratan feeling,bok
jesam na poslu sam,al ne mogu izdrzim a da ne svratim
)) neka si modesty dusho hahahahha samo pazi na granicu 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ljudi!
Ja sam Ok..i da ..otvara se Centar za lijecenje..ko sam ja da komentarise..al ZNAM ko ga otvara-cast nekim ljudima koji ce tamo raditi..
Ne tapkam po ruci ljude da nastave il da se tamo ne lijece!!!!Ali..potrazite na googlu izjave o tom centru...Bas me zanima sta cete reci
inace..centar ce biti Na Kakarickoj Gori (da lakse nadjete u ovoj Veeeeelikoj i preCrnoj Gori)
POZDRAV SIMA!
Ja sam Ok..i da ..otvara se Centar za lijecenje..ko sam ja da komentarise..al ZNAM ko ga otvara-cast nekim ljudima koji ce tamo raditi..
Ne tapkam po ruci ljude da nastave il da se tamo ne lijece!!!!Ali..potrazite na googlu izjave o tom centru...Bas me zanima sta cete reci
inace..centar ce biti Na Kakarickoj Gori (da lakse nadjete u ovoj Veeeeelikoj i preCrnoj Gori)
POZDRAV SIMA!