Sve se ja to slazem ali mislim da ovo nije mesto za takve teme,i sama znas da ce doci do prepucavanja kao i uvek na tu temu. A kao drugo uopste ne zelim da iznosim svoj stav na tu temu,toliko stvari ima koje treba menjati pa se opet ne menjaju,toliko se stvari izdesavalo a nista se nije prmenilo,prema tome ja sto se ove nase jebene zemlje tice nemam nikakvu nadu da ce biti bolja a sa radikalima ponajmanje i necu da ucestvujem ovde hahahahhaa vuces me bezveze za jezik ,necu, alde ljubim ja tebe pa ce pricamo na drugim temama
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
slazem se sa zvrky....vi ste novi i ne znate kakvih smo problema imali nekad prije....bash je tako i pocelo oko politike i pufff :axe: izbi rat..... a rat na ovom forumu moze samo da skodi ....mnogima. meni je bash u to vrijeme forum opasno trebao. No eto....
uglavnom pazite i budite civilizovani :butthead:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
pa koje danas pokazao svoju savesnost i izasao na glasanje.?
pazite ovo savest je velika stvar kad su u pitanju izbori.nisam ja sad neki simpatizer ili politicar,ali pomislite samo da ti ljudi trose nas novac,i da ako neprodje prvi krug oni ce potrositi jos naseg novca.samo zbog toga treba izaci,a iskreno ko god da dodje meni ce bitiisto,tako da me zabole.
Nikolić, Ilić I Mrkonjić zajedno imaju 54% glasova...
Glupost, netolerancija, šovinizam, nepismenost, zatvorenost, represivnost ....
Srbi nisu nebeski, nego najgluplji narod.
:vom: :vom: :vom:
citala sam danas u nasim novinama da je oko 60% ljudi izaslo na glasanje i da je nazalost Nikolic u vodstvu sto Europi nikako nije drago jer bi oni htjeli da tadic pobijedi i da je Tadic izgubio jer nije imao podrsku od Kostunice
najebali ste
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.