Adame, procenat onih koji su se izlecili metodom blokade opijatskih receptora je minimalan. Tu temu smo vec razvlacili po forumu i nema se reci nista vise...Znam licno, ljude koji su bili po 5 puta, roditelji imali pare pa placali...Sve ovo znam zato sto sam pocetak mog lecenja proveo sa ekipom ljudi koji su radili pripremu ljudi koji odavde idu u Rusiju( priprema se sastoji u tome da ih cuvaju tri nedelje, zato sto je uslov odlaska da taj period ne uzimaju nista na bazi opijata),pogledati pod Vase ispovijesti/Narkomanija je izleciva bolest. Inace, "blokada" se razbija najobocnijim trodonom, znam slucajeve ljudi koji su direktno uzeli i heroin posle par meseci...
Dakle, budi oprezna.
supruga bivseg narkomana
Moderator: sanela
Re: supruga bivseg narkomana
SAMO CEO ŽIVOT...
Hvala Adame! Modesty, nemoj da brines, porodicu sigurno necu ja nikad rasturiti! Hvala svima koji su se javili! Mnogo mi je lakse posle razgovora sa vama, vidim da se ljudi bore i veruju, a to je najvaznije. Mislicu na vas i drzati vam pesnice za uspeh u toj teskoj borbi! Ja odlazim sa foruma da zivim svoju borbu.
Srecno!!!
Srecno!!!
i tebi draga
Kako vjerovati bivšem narkomanu...pa daj odgovor sama sebi s ljubavi koju osjećaš prema suprugu.Nijedan doktor ti neće dati garanciju da tvoj muž nikada neće opet pasti.Vidiš da ne želi kopati po prošlosti...jer to je uvijek živa rana.Znači što više insistiraš da on o tome priča to ga više podsjećaš kako mu je bilo živjeti poput fantoma.Ako je on imao hrabrosti da okrene novu stranicu u životu zbog tebe,djece i braka to uradi i ti.Na taj način mu daješ podršku i pomažeš mu.Zaboravi prošlost,nekih se stvari ne treba sjećati.
WHO DARES,WINS
Ako on ima dobar posao i radi..znachi da itekako doprinosi...
Niko nije savrshen i u svakom braku ima nesuglasica i verujem da je jako teshko ali isto tako verujem da ne bi trebalo da ga vracash na staro..Jer on proshlost promeniti ne moze, kao ni ti...
Nadam se da si nashla nekog dobrog psihoterapeuta ili vec psihijatra ...
Niko nije savrshen i u svakom braku ima nesuglasica i verujem da je jako teshko ali isto tako verujem da ne bi trebalo da ga vracash na staro..Jer on proshlost promeniti ne moze, kao ni ti...
Nadam se da si nashla nekog dobrog psihoterapeuta ili vec psihijatra ...