STA SAD RECIDIV POSLE 6 GODINA!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: STA SAD RECIDIV POSLE 6 GODINA!!

Post by Modesty »

prestani plakati nad sobom draga,to te neće izčupati iz govana....liječi se.prijateljski savjet,ne ljuti se zbog riječnika.
adam*

Post by adam* »

amyna wrote:DOBAR DAN !
Ponovo čitam i ponovo ne virujen u ovo što vidim , za trenutak , pa onda jednostavno znam ono što mikica333 i Modesty znaju , i pišu i iščitavam između redova , teško razočarenje nas samih nama ....lako što iznevjerismo roditelje i okolinu , čak i djecu (?) , RAZOČARALA SAM SEBE ,...11 GODINA
Onog dana ,15.08.1993.,prvi i posljednji bijeg iz požeškog zatvora napravile ja i frendica , i nakon toga oformljen zatvoreni odjel koji nije desetak godina radio , odležala do daske(kraja) i nakon izlaska furala se luđački sve do 15.08.1996. (išla na zavjet Gospi) , 4 puta završila na hitnoj od overdoza u te tri godine .
Što se to promjenilo u meni pa se hvatam nečeg što sam mislila da je iza , da mi se više NE MOŽE DOGODITI , koji kurac se meni desio pa ponavljam sranja? Jesam , bila sam sretna tih 11 godina , ali ovih 8 miseci mi dokazuju kako ne znam živjeti bez dopa. ZAR NIJE TAKO ? Imala sm problema koje sam rješavala kao i svi normalni ljudi ,i ne vidim zašto nisam nastavila dalje tako . Muž ko muž , nije savršen ali je O.K. ,a ja sam sada u situaciji da sam NJEGA IZRAVNO OPTUŽILA ZA SVOJE DROGIRANJE :vom: :vom: :vom: MRZIM SAMU SEBE
Ima 15 min da sam zvala I. da mi spremi jedan i jedan , jedan piz dopa i jednu bocu hepta(u nas daju smrvljene tablete hepta u vodi jer misle ka da se to ne dila ,he he ... :drinkers:
ZAŠTO JA ?

Samo ti znas " zasto ti "
cucla cucla cuclica
amyna

Post by amyna »

... inače , hvala Modesty , znam , tako je , ali.....

i je , ZNAM JA ZAŠTO JA , točno

jer ovaj moj Bog oće da mi sasere život i gotovo , jer koji kurac ja da se trudim i uspijem , i imam djecu kakvu bi netko poželio, i novaca koliko mi treba , i auto koje razbila ono koje san tila i muža koji me obožava .... ali Bogo kaže NE ,NEĆE BITI TAKO ,JA SAM GLAVNI .... u zadnju godinu desila se čudo sranja ali ne mogu svatit da sam i ovo napravila. Blizanke mi pomažu a da i nisu svjesne što se sa mnom događa , a sinu su 7 godina i jedino kad sam sređena mogu mu pomoći oko škole(?).....ma ,nevjerovat....

ZNAM DA MORAM PRESTAT PRVO GLEDAT U NAZAD , ALI TRENUTNO LEŽIM , NEPOKRETNA , U KRIZI , I OPROSTITE JEDNOJ IZGUBLJENOJ GLUPAČI KOJA PLAČE NAD SVOJOM SUDBOM KLETOM , JAČE JE OD MENE....
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Modesty

Post by Modesty »

plači sestro do mile volje i to ćemo čitat samo molim te ne krivi Boga,on je poslednji koji te mogao uvaliti u to,nego ga moli da ti da snege da bar za početak iskoristiš situaciju što kući ležiš i da se riješiš jednog od tog dvoga...brate,puno je i met i dop a nešto ti ka žao.saberi se!
adam*

Post by adam* »

Ti sestro Amyna moras pod hitno da se saberes jer ces inace otici u Qurac.......
Ne znam kako ti do sada nije savest proradila,imas sve......puno vise nego vecina narkomana......nemoj da mislis da si ti najtezi slucaj na svetu jer bi ti ja mogao nabrojati bezbroj gorih!!
Tresni glavom u zid i izaberi:"ZIVOT ili SMRT" jer koliko vidim ti si zesce zaglibila......opet,nije to smak sveta!!Samo ti treba malo zdrave pameti!
Posveti se tom dragom detetu jer ces svu svoju nesrecu da preneses na njega i veruj mi da ce i on da oseti posledice tvog gudriranja.........mislim na odbacivanje od okoline jer mu je majka narkoman itd, to su sestro puno vaznije stvari od tvoje jedne krize.Moras da shvatis da nisi ti vise najvaznija na svetu nego to dete.
Izvini ako sam bio malo "otvoreniji" ali to treba nama........da nam neko kaze istinske posledice kojih mozda u trenucima slabosti nismo svesni.

Zelim ti najvise srece na svetu jer je tebi sada ona najpotrebnija!!!

Pozdarav VELIKI i pisi nam dalje.......nemoj da odustajes jer te mi ovde najvise razumemo -to sigurno-
cucla cucla cuclica
amyna

Post by amyna »

U pravu si Adame ,i ti Modesty , sve ja to svakodnevno premotavan po glavi , znam točno kuda idem....

OD PLAKANJA NEMA KORISTI , VIRUJTE MI !!!

A O BOGU DA VAM MALO PIŠEM , A ?

OĆU.... BAŠ OĆU !!!

Dao mi je sve . Istina , dao mi je odma na početku života . Djetinjstvo bez trauma , otac nastavnik , mama trgovkinja , ništa mi nije falilo. U školici dobra , sportaš od glave do pete(gimnastika) , izgled mnogo bolji od prosjeka ....ali kad postadoh svjesna (16 god,) svijeta oko sebe i snove željela ostvarit.....BOOOONG !!!! Ne da ON odozgo to nikako ,molila ja molila , ali ON ne da i ne da ....

Iza sebe dvi veeeelike ljubavi , obe umrle , muž kaže TREĆA SREĆA , a ja ...... mladost ostala u heroinu ,proživjela 11 lipih godina da bi sada ponovo činila gluposti iz jednog razloga - NEMAM VIŠE SNAGE - to je moja isprika pred mužem jer on jedini zna .

A VIRUJEN JA U BOGA , JESAM ,NE VIRUJE ON MENI , TO JE PROBLEM !
Molila ga ja tisuću puta , ma uzalud .Ja sam još na početku puta ,jer kako pokazat dici put ako ja lunjam stranputicom ? A ON me svako malo podsjeti kako je ON glavni ,štogod ja planiram , ON ne da .....ĐANKI UVIK NAĐE RAZLOG , ZAR NE ?
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
saša-ex

Post by saša-ex »

Nije Bog Taj koji hoce da nam zasere zivot, nego mi sami...
Jednom davno sam stajao na vrhu zgrade, zivot mi je bio srusen, potpuno sam bio sam, nije postojalo nista vredno u mom zivotu za sta bih se borio...Milimetar me je delio od ambisa a u grudima su mi bili samo praznina i plac. Danas sam oslobodjen i spasen.
Jednom davno je jedan momak skrckao 5g dopa i survao to u sebe, vise nije mogao dalje, imao je HIV i srusenih 15 godina iza sebe...Danas je oslobodjen i spasen.
Jednom davno su momak i devojka ziveli svoje prazne zivote, iz dana u dan su bili u sve vecem i vecem sranju, prosli su zatvore, batine,bolnice, mislili su da su na samom kraju pakla...Danas su oslobodjeni i spaseni i imaju dvoje preslatke dece.
Draga Anyma, ovo nije patetika, ovo su istinite price kojih ima jos hiljade i hiljade, i mnogo gorih i mnogo gadnijih...Ali mogucnost da se izvuces postoji, kljuc je kod tebe, ti moras doneti tu odluku da se boris. A motiva imas i vise nego dovoljno.
SAMO CEO ŽIVOT...
saša-ex

Post by saša-ex »

Izvini Amyna, pogresno sam ti procitao nick...
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

"ĐANKI UVIK NAĐE RAZLOG , ZAR NE ?amyna "

Upravo tako!
heroinapg

Post by heroinapg »

..............samo 1 doza je dovoljna da nas vrati u prethodno stanje..
Zelim, ocu!! da imam to na umu jer to je ISTINA..ne knjiska..ne pateticna..citirana mozda jeste..al ISTINA KOJU ZNAMO!
Ako je ne znamo..nego je iskusavamo..BRRRRRRZO cemo je postati ostati svjesni!
Uh..al nemojte vise iskusenja
Post Reply