Potrebna mi je pomoc! Narkoman iz Podgorice

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Potrebna mi je pomoc! Narkoman iz Podgorice

Post by saša-ex »

Postoji i ordinacija Singidunum, telefon je 011/2434-207, a web adresa http://www.posingidunum.com
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

Predlažem Singidunum
Luna

Post by Luna »

zasto ne odes u komunu?? barem tu kod nas ima par jako dobrih komuna.... ja bih sada otisla da mogu...
ako ne mozes u komunu otidji kod doktora i trazi da te stavi na subutex. On ce ti pomoci da se skinesh sigurno. naravno morash to prvenstveno htjeti...pa onda sve ostalo. Jago ...tebi je sub pomogao....zar ne? I meni je !! i mnogima....
to je moj savjet....
nije da ne znam sta pricam....cista sam od heroina vec skoro 3 godine...!!! a probala sam sve...i metadon i blah blah....nista nije pomoglo osim subutexa. sretno
Luna
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
ines

Post by ines »

BOK samo sam ti htjela dati savjet da prestanes dok jos imas imalo snage i zelje jer ubrzo ce biti kasno ti si tek poceo sa iglom a to je jedan drukciji svijet od smrkanja i ubrzo bi mogao poceti lagat varat i krast,malo tko da uspije zadrzati posao i prijatelje,zato potrazi pomoc,savjetujem ti subutex jer je najbolji mi u Hrvatskoj ga dobivamo besplatno a prije je bio 70 kuna oko 10 eura Pozdrav i sretno !!
Modesty

Post by Modesty »

Stvarno bih voljela da neko posle tog bajnog prijedlog zvanog suboteks,napiše i šta posle njega!
sasa_pg

Post by sasa_pg »

Dragi moj druže sapatniče,prvo da ti kažem da si potpuno neinformisan.Ali ako si stvarno spreman i voljan za totalnu apstinenciju,bez "ali" i bilo kakvih uslova,postoji mjesto i ljudi u mojoj i tvojoj dragoj Podgorici koji ti mogu i žele
pomoći.Ja sam jedan od njih,i bio sam u problemu koji ti sad imaš 15 god.i već sam čist godinu ali totalno čist od svih droga pa i alkohola...a što se tiče anonimnosti ne brini,KAD IMA VOLJE IMA I NAČINA.Vjeruj mi da mi je tako dobro i imam
ispunjen život kao nikad,a tako može biti i tebi...a na tebi je samo da odlučiš OĆEŠ ILI NEĆEŠ !!!
Luna

Post by Luna »

modesty...poslije??? sta god ti treba...meni nije nista trebalo. nisam imala kriza, niti zelje za uzimanjem. No mnogi(meni ga je doktor ipak prepisao)..uzimaju naltrexon. Sto ti je blokator...i uzimash to neko vrijeme samo dok ne budes potpuno siguran. ako i poslije toga imash jaku zelju pa jebi ga u kominu onda jedino. ja ga nikad vise nisam pipnula nakon toga. jbg da bogdo postoji subutex za skidanje s koke ili s meth-a.....ali nema nista....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
unconscious

Post by unconscious »

Ljudi! Prvo veliko vam hvala sto ste se u ovolikom broju javili na moju temu na forumu!!!

Nijesam bio u mogucnosti da vam odgovorim do sada jer pristup internetu imam samo sa posla!

Vec sam se raspitao i kontaktirao ordinaciju u Zagrebu i cim primim platu idem na pregled i po subutex...

Volju imam i to veoma jaku... Ali ne mogu sebi priustiti da odsustvujem sa posla desetak dana, jer bih izgubio isti...

Metadon i ostale terapije mi nijesu pomogle, zato mi treba sub.

A sto se duzine uzimanja suba tice, mislim da je moj doktor u pravu, jer sub skida fizicku, ali djelimicno i psihicku krizu, odnosno cini da se pacijent osjeca dobro...

Ocekujem vase poruke na private...

Imam veoma jaku volju, ali ne mogu sam... A nemam nikog pored sebe ko bi mi pomogao...
Stvarno mi je potreban neko iz Podgorice ko je prosao kroz ovaj pakao, ne da me njeguje, vec da razgovara sa mnom i da me savjetuje...

Javljam vam se ponovo kasnije...

Veliki pozdrav iz ponovo kisne, sive i tuzne Podgorice!
Modesty

Post by Modesty »

da,slažem se sa vama da je sub dobar za skidanje fizičke krize a tvoj doktor rekao 2 mjeseca ..pa jesi navučem na 30 grama,pa ni tad ti nebi trebao duže od 10-12 dana...muka mi je više od te priče...uzimajet šta hoćete...vidjet će te sami.
ines

Post by ines »

bok Modesty iskreno cu ti reci ne znam koji je tvoj problem sto se sub.tice ako si ti protiv njega ne moras druge uvjeravat da ga ne uzimaju,za pocetak neka krenu s tim a kasnije kad budu cvrsci ce prestat i to je to i ja sam trpila krizu 2 dana 3.nisam mogla,zasto bi povracala i srala istodobno i jebala sebi mater i u glavi ludila kad moze drukcije a sto se tice kaznjavanja sebe da zapamtim u sto sam se uvalila vjeruj mi kaznjavam se svaki dan vec 3 god Drz se i pozdrav
Post Reply