NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
ne ne,kompot od breskve je bolji 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
srce moje svaki kompot je bruka..............ja ga obozavam..........a kajsijaaaa!!!????to si zaboravila???
U danima krize on me je izvukao zesce :tonqe: :tonqe: :tonqe:
U danima krize on me je izvukao zesce :tonqe: :tonqe: :tonqe:
cucla cucla cuclica
joooj :smt118 jesam zaboravila sam ,breskva me udarila u glavu hehehe ali je cinjenica da je i kajsija extremno dobra 

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dobro jutro....narode!o kompotima je rijec jeli? ja ipak najvise volim stari dobri recept -sljive,jabuke, i kruske...mozda su se nekada ljeti ubacivale i breskve no zimi je to bilo to.
sunrise....drago mi je da je sve proslo ok i da je bebica konacno pored tebe i s tobom.... joj znam kako male bebe mirisu...ono cisto cisto....nikad nisam mogla skontati koji je to miris i kad sam i sama probala da koristim kupku za bebe i to sve opet nista ...to je najljepsi miris na svijetu.....
a da modesty-ja sam juce popila vece kolicine kafe i bila sam ko' cigra cijeli dan...i onda navece pufff...mrsko mi se pomjeriti...system crash!!
jbg mozda i jeste to americke kafe hahaha......
pozzz svima
sunrise....drago mi je da je sve proslo ok i da je bebica konacno pored tebe i s tobom.... joj znam kako male bebe mirisu...ono cisto cisto....nikad nisam mogla skontati koji je to miris i kad sam i sama probala da koristim kupku za bebe i to sve opet nista ...to je najljepsi miris na svijetu.....
a da modesty-ja sam juce popila vece kolicine kafe i bila sam ko' cigra cijeli dan...i onda navece pufff...mrsko mi se pomjeriti...system crash!!
jbg mozda i jeste to americke kafe hahaha......
pozzz svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
.....sječam se kad sam bila u komuni i pili smo neku rijetku kafu posle ručka,mislim filter kafu,za mene je to bljak pošto volim baš jaku domaću i onda kad su bile fešte tipa N.G,Uskrs:Božić ili neke predstave koje smo radili u Međugorju za dan mladih,ostajalo se do kasno naveče i tada smo dobijali više kafe koja je bila i jača....auuuu,to nam je bilo kao speed..da li psihološki ili šta već,ali je bogme dizala.
a lepo lepo..a mene niko nezove na kafu?
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
kasno je komšinice za kafu,evo tebi toplo mlijeko ili čajić da ljepše spavaš 

Jutro ,radni i neradini narode Srbije C.Gore ,Bosne i Hrvatske
:drinkers:

Dobro jutro i od mene,hehehe konacno da ufatim i ja talas jutarnje kafice
:drinkers: :drinkers: (nes)

Juce je istorija
Sutra je misterija