Vlado,nisam iz RH nego iz Distrikta...za koga ja da glasam,Distrikt je država u državi,ima svoju vladu,zakone,skupštinu i budžet a stranke iz ona dva entiteta)federacije i R.S) zaebano,ha?!neko kaže,ako si srbin,odaberi srpsku stranku ili obrnuto...nemam ja ništa od tih stranaka...kod nas je od sudstva pa naviše sve multietničko i razmjenjuju se neizmjenice.
Ipak vjerujem da vi u Srbiji možete nešto promjeniti i žalosno mi je kad mladi kod vas neće da glasaju.....nekako vam nevalja cijeli svijet(i nevalja jer je protiv vas) ali je po meni veći problem što nevaljati ni sami sebi.
Napisah ovo zadnje iz najboljih namjera i zbog simpatija prema vašem narodu!
Za koga glasate?
Moderator: sanela
Re: Za koga glasate?
Pa kako nije Sale, ja sam odgovorio. Za najvecu bruku i sramotu Srbije, za mafijasa, narkomana i ubicu, djavoljevog shegrta Chedomira Jovanovica.
Da je "zuto je zakon" malo iskusniji dao bih glas njemu ali gde ce on tako isfrustriran da nas vodi kroz svet.........zelen je jos!!Mozda za par godina!!!
ovako nam nema druge nego Tadara
ovako nam nema druge nego Tadara
cucla cucla cuclica
Nemam simpatija prema političarima iz vašeg naroda, svejedno mislim da treba izaći na izbore prvenstveno radi sebe. Fakat je dobar osjećaj kad pobjedi tvoj kandidatIpak vjerujem da vi u Srbiji možete nešto promjeniti i žalosno mi je kad mladi kod vas neće da glasaju.....nekako vam nevalja cijeli svijet(i nevalja jer je protiv vas) ali je po meni veći problem što nevaljati ni sami sebi.
Napisah ovo zadnje iz najboljih namjera i zbog simpatija prema vašem narodu!

Glupo je očekivat da jedan čovjek može nešto promijenit, pogotovo nešto toliko veliko kao državna administracija. Ali:) jedan čovjek koji nije papak može dovesti dva čovjek koji nisu papci, itd.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
ahhahahahhahahaahhahhaha bolest...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Pardon Bojanol, smetnuo sam sa uma tvoj prvi odgovor. Hvala...
SAMO CEO ŽIVOT...
- miratesman
Zanimljiva tema.Bravo sale.Ja sa svojim demokratskim iskustvom,kao starija zena ,ovoga puta "STROGO RADIKALNO".Razlog je resavanje unutrasnjih problema u nasoj zemlji.Pre svega resavenje u samom Ministarstvu unutrasnjih poslova.Tu je jedan od elemenata i vase i nase propasti.Kada bi se u tom ministarstvu uradile prave stvari lakse bi se resavali Vasi i nasi -roditeljski problemi, a ja verujem da to mora da se uradi radikalno - da se napravi rez u samom ministarstvu koje do sada dosta doprinelo propadanju nase mladosti i nase dece.Znate vec na sta sam mislila.Da nije koprumpirane policije i dr.manje bi na ulici bilo dilera i zasticenih svedoka - koji ne daju nikakav primer niti diprinose nasem pravosudju i samoj PRAVDI. Iz tog razloga ,pre svega ,deco moja postoji jedna stara izreka:"Riba smrdi od glave,a cisti se od repa" Verujem da radikalno resenje (u glasanju)moze preokrenuti ovu staru izreku.
S postovanjem,
S postovanjem,
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
A ja mislim da ovu temu treba zaobicu u sirokom luku...narocito na forumu ovog tipa...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- miratesman
Zasto zaobilaziti?????? Mi smo deo politike koja se vodi.Svi vi ste prosli mnogo toga RUZNOG.iMALI STE DODIRA I SA RUZNIM TORTURAMA u ovom nasem nesrecnom drustrvu.Pre svega od vas zavisi buducnost.Treba li i dalje da se hapse bolesni zavisnici a da na tronu ostaju "bisnismeni" koji Vas unistavaju.Dosadasnja politika pokazala je da nije u stanju da ucini nijedan korak u pozitivnom smislu.To znaci da je treba menjati.Za nase dobro i pre svega Vase.Ako na ulicama se ne hapse ljudi koji su dileri i svi ih znamo ,a zbog njih i Vi stradate,zar to ne treba menjati.Treba da se zapitate zasto je na ulicama nase zemlje najeftiniji h....? Ko to dozvoljava.Zahvaljujuci tome i mnogim drugim stvarima i Vi ste u poziciji,zajedno sa nama roditeljima u ovakvoj situaciji.Razmislite dobro.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI