MOJ GRIJEH

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ines

MOJ GRIJEH

Post by ines »

Evo napokon sam i ja skupila hrabrosti i nakon 3god citanja vasih ispovijesti odlucila se i ja ukratko reci nesto o sebi mada sumljam da to ikog zanima..ne razumijem vecinu ljudi koji pisu ocito samo iz dosade ili jer ih zanima dali se mogu pucati sa subutexom,dali im je dosta 40hepova,da li ce test pokazati pozitivno ako su uzeli dop ili speed..Nemojte rusiti tudje snove i zelje ako ste vec svoje..Pocelo je to prije punih 5god,ja,ljubav mog zivota-najnjezniji decko na svijetu,i dop,zajedno u dobru i zlu..zivjeli smo zajedno,pucali se po cijele dane,on je dilao..nisam ni kuzila kolilo propadam,koliko sam smrsavila,izgubila drustvo,bila sam spremna sve napravit za taj sut..Proklet bio taj heroin,ali moram priznat tako je pasalo ne razmisljat o surovoj stvarnosti,zivjela sam za taj moj nestvarni svijet,u oblacima,daleko od ljudi i boli i stvarnog zivota..bjezala sam u onaj osjecaj da je zivot lijep,a jutra su bila teska,tih 15min dok se ne sredim cinila su mi se kao vjecnost..Moj mali svijet unistila je murja,i odlazak moje ljubavi u zatvor na 2 god,bojim se i sjetiti koliko je bilo tesko,moj povratak kuci,skidanje sa dopa i razmisljanje o njemu u zatvoru-sve se srusilo u sekundi..Majku i doktoricu sam uvjeravala da bi svi ljudi na svijetu trebali uzimati heroin,bilo bi vise srece a manje patnje,manje boli i ratova i gubitaka..Dani su prolazili u iscekivanju da se on vrati,tako sam bila tuzna i jadna,ostala sam sama na svijetu,bez i jednog od nasih brojnih prijatelja,usamljena,sa krizom u glavi i srcu..Prosle su tako 2 god ja sam krenula iz pocetka,polako,dan za danom misleci -vrijeme lijeci rane i ublazava bol..zaposlila sam se sto je bio veliki uspjeh za mene,naucila zivjeti cista,ponovno ucila da su ljudi zlocesti,da treba osjecati,boriti se,da treba plakati i smijati se i da treba samo biti uporan..i uspjela sam,,novi decko koji mi je pomogao i dokazao da ljudi mogu oprostiti i pruziti sansu..Onda je ON izasao..da bar nije tako dobar,posten i da me bar nije volio i cijenio vise nego itko ikada..Da se bar nismo sjebali,sad bi bili skupa i sretni,a ovako znamo da nikad ne smijemo biti skupa..Jos ponekad uzmem dop,sa njim..sjetim se koliko je bilo lijepo a onda bijesna uvjeravam sebe da ne smijem tako razmisljat,ne nakon svega,nakon 3god normalnog zivota,3god truda..Zelim da prodje dan da se ne sjetim starog nacina zivota i stare sebe,zelim izbrisat proslost,zelim da nikad nisam tu prokletu drogu stavila u sebe..dali cu cijeli svoj jebeni zivot zudit za tim..ili cu opet zaboravit na to i zivjeti poput ostalih zdravih ljudi..bojim se ..sretno svima..
saša-ex

Re: MOJ GRIJEH

Post by saša-ex »

Dobro dosla, Ines.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

Najiskrenije mi je drago što si odlučila da podjeliš svoje iskustvo sa nama i vjerujem da raduje mnoge..........piši nam,budi sa nama kada ti je teško,kad misliš da si sama.
MAKI

Post by MAKI »

Nedaj se Ines godinama ....
:smt006 i naravno Welcome Ines
davor

Post by davor »

I od mene dobrodoslica.....
Pisi...
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
joesspappa

Post by joesspappa »

Dobro dosla! Ovde nemoras da se plasis!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
ines

Post by ines »

:D HVALA SVIMA na dobrodoslici,ugodno sam se iznenadila!!POZDRAV!!
komsije

Post by komsije »

i ja sam se tako osecala,dosta mi je pomogao ovaj narod,i postali mi za kratko vreme veoma dobri prijatelji.poz ljudi,i tebi dobrodosla.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
amyna

Post by amyna »

Ines , evo i ja sam pročitala tvoju priču koja u ovih nekoliko rečenica daje svima nama poruku kako si ti još jedna od malobrojnih koja viruje u snove , a dop je bio tu i u dobru i u zlu .....

POZDRAVLJAM TE !

Znaš onu pismu od B.D. ...ja sam zadnji romantik na ovom svijetu što se sporo kreće i čeka raj

MALO SI SAMO PROMJENILA GLUMCE...

Koliko ja sanjam , da samo znaš . I mnogo godina sam nakupila i još sanjam , čak i budna dok gledam kako dica idu u školu , ili kad ih kupam pred spavanje ...ili kada sa mužem planiram sutrašnji dan , ja sanjam. Sanjam da napokon kročim kroz život kao većina ljudi ,a ne da budem ovo što JESAM . A znam ja vrlo dobro što sam . ĐANKI. To mi daje za pravo da ti kažem kako tih 5 godina nije vrijedno spomena . Zaboravi ih i kreni dalje . Isto i ja moram učinit , nać negdi u sebi ponovo onaj svijež izvor ,čistoću misli i osjećaja koji nemaju veze sa dopom , to je jedini ispravan put .

SRETNO NAM
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
davor

Post by davor »

Ines sta ima?Sta se desava kod tebe?
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Post Reply