Raskorak ti si moj idol................. :rock:
Trebalo bi stvarno da napravimo bend.....ako ti fali bassista ..........javi.........imam rucni rad Fender precision(Maja-ako znas sta je to-Japanski rad)
bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
Re: bad luck ili bedak?
cucla cucla cuclica
Ae kad baneš do Bg-a, javi se da malo zagudimo. Sad mi baš na gajbi bleji Stratocaster meksikanac. Što se bas gitara tiče, šta kažeš na Marcus Miller signature? Ili jazz bass iz '78? 

To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Marcus Miller sam sada pogledao kod gosn' google-a i divnoooooooooo a jazz bassovi su najbolji po meni pa tako i Fender jazz bass..............ih sada da jos nosim i gitaru u BG bilo bi malo puno.........jedino ako imas ti neki na lageru(bass)
cucla cucla cuclica
Adame, jedino ti mogu obećati neku tarabu koja se odaziva na ime SX, eventualno precision, ali je sa njim problem taj što je fretless. Ako odgovnara, možemo na neki sešn. Ja čukam bubanj inače. Imaš li ti neki bend? Svirate li, snimate li?
Eto, meni svirka & jedenje govana o muzici predstavlja kao neki ventil. U velikoj meri zbog tih ljudi iz benda se pojavljujem strejt na probama. Jbg, bubnjarima đankozama žestoko opada motorika, pa im se ne preporučuje konzumacija opijata.
Meni se ceo dan nudi i preporučuje ona stara kuja sociologija. Idem malo do nje da vidim imamo li neku perspektivu.
Do kucanja.
Eto, meni svirka & jedenje govana o muzici predstavlja kao neki ventil. U velikoj meri zbog tih ljudi iz benda se pojavljujem strejt na probama. Jbg, bubnjarima đankozama žestoko opada motorika, pa im se ne preporučuje konzumacija opijata.
Meni se ceo dan nudi i preporučuje ona stara kuja sociologija. Idem malo do nje da vidim imamo li neku perspektivu.
Do kucanja.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Jebiga presho moj.........danas sam bio u BG-u i bas sam lutao bez cilja(bio sam na razgovoru za posao na brodu u Austriji)..............eeeee samo da si mi dao broj pre....zvao bi te........ali usao sam u uzi izbor tako da ce biti mene u BG-u jos u skorije vreme!!jojjjjjjjjj samo da se uvalim tamo....treba mi jedna "placena psihoterapija" pod hitno........
Bez problemna bi malo probleio sa tobom i zvukom iz pojacala!!Naravno STR8..............he he.......jojjjjjjjjj dva namazana dzankija kada bi zasvirala............pa ni EKV nam ne bi bio ravan(kenjam........malo)..............
Pozdravljam te puno i budi mi dobar..............nemoj da posrces majke ti - nisi vise mali...........a ni :rolleyes: koliko vidim.......
Bez problemna bi malo probleio sa tobom i zvukom iz pojacala!!Naravno STR8..............he he.......jojjjjjjjjj dva namazana dzankija kada bi zasvirala............pa ni EKV nam ne bi bio ravan(kenjam........malo)..............
Pozdravljam te puno i budi mi dobar..............nemoj da posrces majke ti - nisi vise mali...........a ni :rolleyes: koliko vidim.......
cucla cucla cuclica
Kada sam se jutros probudio i pogledao u ogledalo za jedan trenutak sam pomislio da u mene bulji Darvinov majmun. Onako prestravljen sam momentalno pobegao pod tuš, oprao zube, popio jednu tabletu kafetina i zamolio kevu da mi spravi jednu paradajz čorbu. Glavobolja je prošla, ali sam i dalje pomalo iznuren, a i onaj odvratan ukus u ustima je prisutan. Da, zapio sam se noćas.
Čudna noć. Pili smo špricer u nekoj birtiji u blizini nekog mosta. U nekom momentu sam otišao na ono mesto gde i car ide peške. Otvaram vrata jedne od smrdljivih kabina i zatičem dva mala mamlaza kako mrču neki spid. Ups! „Ništa, ništa, momci, umem ja da čuvam tajnu...“, rekao sam im. Mislio sam, tačnije, bio sam ubeđen da su takva mesta isključivo stecište lokalnih pijanaca i avanturista poput mene. Prevario sam se. Možda se i popila neka čaša više pa mi se to samo učinilo.
Posumnjao sam da sam u birtiji tukao neko hoummejd vino spravljeno od halucinogenog grožđa kada sam banuo u Bridž pab na jedno tamno pivo. Tamo sam video jednog bivšeg dilera i narkomana koji sada navodno samo ljušti žestoka pića koja zaliva pivom. Njegove ogromne zenke i preterana komunikativnost su me navele na neko drugo mišljenje. Gde god se okrenem viđam nešto što ima veze sa gudrom. Otvorim novine i prvi naslov koji vidim se tiče stope smrtnosti među džanki populacijom.
Umesto jednog tamnog, popio sam tri. Umesto pijanaca, viđao sam narkomane.
„Jebem ti život!“ – neznani junak
Čudna noć. Pili smo špricer u nekoj birtiji u blizini nekog mosta. U nekom momentu sam otišao na ono mesto gde i car ide peške. Otvaram vrata jedne od smrdljivih kabina i zatičem dva mala mamlaza kako mrču neki spid. Ups! „Ništa, ništa, momci, umem ja da čuvam tajnu...“, rekao sam im. Mislio sam, tačnije, bio sam ubeđen da su takva mesta isključivo stecište lokalnih pijanaca i avanturista poput mene. Prevario sam se. Možda se i popila neka čaša više pa mi se to samo učinilo.
Posumnjao sam da sam u birtiji tukao neko hoummejd vino spravljeno od halucinogenog grožđa kada sam banuo u Bridž pab na jedno tamno pivo. Tamo sam video jednog bivšeg dilera i narkomana koji sada navodno samo ljušti žestoka pića koja zaliva pivom. Njegove ogromne zenke i preterana komunikativnost su me navele na neko drugo mišljenje. Gde god se okrenem viđam nešto što ima veze sa gudrom. Otvorim novine i prvi naslov koji vidim se tiče stope smrtnosti među džanki populacijom.
Umesto jednog tamnog, popio sam tri. Umesto pijanaca, viđao sam narkomane.
„Jebem ti život!“ – neznani junak
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Sve ovo što je napisano u ovom postu mi je jako dobro poznato , ali ne ide mi u glavu kako to ne vidite , da je IZLJEČENOST nešto što je ČISTO !!! To znači , BEZ IČEGA !!! Je...ga , nije Vam to jasno , ha ? Možda krivo , ali znam funkcionirat bez ičeg i znam da je to ono ispravno , jer kako ćeš ne spavat cilu noć ,mali ima fibru , povraća ... A JA SAM MAMA I MORAM BIT BUDNA !!! Ne se zavaravat , iskreno i pošteno , sranje tribam rješit i ne vraćat se na stare navike . ALKOHOL ? Daleko je to od horsa i ne treba mi . Eto tako
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
super adame,a sta ces raditi na brodu?
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
PRVA STROFA ..........."...NAJMANJA NIJANSA MASTU MI RASPLAMSA"
Čitajući forum vidim da je ovo valjda post broj 300 koji kucam na istom. Šta se desilo u prethodnih 299? Dosta toga. Bio sam strejt oko 13 meseci, jedna drugarica se obesila, jedan drug skočio u reku, a jedan poznanik overio prošlog leta... Sranje. Umalo i ja da overim za Novu godinu nakon jednogodišnjeg heroinskog posta. Kao što možete pročitati – živ sam. Dalje, vratih se studiranju. Danas sam izašao na ispit nakon 2,5 godine i... položio! Aleluja, rekoh u sebi nakon što je profesor upisao ocenu u indeks. Dobro je, krenule su neke stvari u pozitivnom pravcu. Oh, da, strejtira se i dalje.
Prvi današnji zadatak je ispunjen. Drugi se upravo spremam da sprovedem u delo, a to je da popijem neko pivo (nisam popio ni kap alkohola od kada sam ubacio u petu sa učkanjem). Treći zadatak bi trebao da predstavlja lov na jednu ženu. I to je zdogovoreno, bar što se zajedničkog izlaska tiče. Ostalo je na meni. Jebiga, muško sam, pa ne mogu da čekam da ona mene startuje. A, devojčurak je baš simpa i ima ok priču. Ko zna...
Eto, pre nešto više od godinu dana nisam mogao da pretpostavim da ću se toliko zadržati ovde. Ipak sam ostao da Vas smaram iznad logike
Dalje... Nemam pojma. Spremam ljutu promociju singla svog benda, a ukazala nam se prilika i da zasviramo u martu sa jednim bendom iz Los Anđelesa. Kažem ja, biću ja pravi momak uskoro
Ajd’ da ne umaram više, odoh na to pivo.
Prvi današnji zadatak je ispunjen. Drugi se upravo spremam da sprovedem u delo, a to je da popijem neko pivo (nisam popio ni kap alkohola od kada sam ubacio u petu sa učkanjem). Treći zadatak bi trebao da predstavlja lov na jednu ženu. I to je zdogovoreno, bar što se zajedničkog izlaska tiče. Ostalo je na meni. Jebiga, muško sam, pa ne mogu da čekam da ona mene startuje. A, devojčurak je baš simpa i ima ok priču. Ko zna...
Eto, pre nešto više od godinu dana nisam mogao da pretpostavim da ću se toliko zadržati ovde. Ipak sam ostao da Vas smaram iznad logike

Dalje... Nemam pojma. Spremam ljutu promociju singla svog benda, a ukazala nam se prilika i da zasviramo u martu sa jednim bendom iz Los Anđelesa. Kažem ja, biću ja pravi momak uskoro

Ajd’ da ne umaram više, odoh na to pivo.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama