na posljednjim izborima nisam mogla da glasam jer nisam imala jbno drzavljanstvo... i dobijem ga dva dana nakon sto je ovaj majmun izabran za drugi mandat ...e to ti se zove momir peh...
kako nemas Luna jebo' ga ti?...pa glasaj za O'bamu...a o toj hostaplerki bolje da ni ne pocinjem...
Za koga glasate?
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: Za koga glasate?
He he, pitanje je bilo za srpske izbore, al dobro, moze biti i univerzalno...
Setio sam se ovih dana da sam bio aktivan cak i kada sam bio u najgorem stanju, studentski protesti 96, pa protesti protiv gasenja Studija B, pa 5. oktobar... Danas sam vec malo upao u defetizam, krecem po malo sa onom pricom-svi su oni isti...A to je najgori stav, stav glupih i nerazumnih. Jer to je u stvari recenica koju nam sapucu oni koji bi zemlju opet da sutnu u ona ista govna...I to su oni koji su isti u svakoj zemlji, sovinisti i prikriveni fasisti, protiv kojih se treba boriti i zbog kojih ne treba ostati kuci u nedelju...
Setio sam se ovih dana da sam bio aktivan cak i kada sam bio u najgorem stanju, studentski protesti 96, pa protesti protiv gasenja Studija B, pa 5. oktobar... Danas sam vec malo upao u defetizam, krecem po malo sa onom pricom-svi su oni isti...A to je najgori stav, stav glupih i nerazumnih. Jer to je u stvari recenica koju nam sapucu oni koji bi zemlju opet da sutnu u ona ista govna...I to su oni koji su isti u svakoj zemlji, sovinisti i prikriveni fasisti, protiv kojih se treba boriti i zbog kojih ne treba ostati kuci u nedelju...
SAMO CEO ŽIVOT...
ja sam se na ovoj temi malo šalila jer svi znate da nisam iz srbije i da to nisu moji izbori ali saša je skroz u pravu.....indiferentan stav ide u prilog,čini mi se najgorima....nedaj te svoju zemlju,uzmite stvar u svoje ruke ovim demokratskim putem...šanse su male ali ipak postoje i savjest će vam nekad zbog toga biti mirnija.
Kazu: "Ne pitaj zenu koliko ima godina, koliko je sta palceno i za koga je ko glasao."
Dali glasati?
Moj stav je DA. Izbori su jedini nacin (sem slile:) da se nesto promjeni u tuznim drzavama. Nazalost mnogi to ne kontaju. Izmedju dva zla, uvjek treba birati manje.
Na ovim zadnjim kad je Zeljko usao u predsjednistvo imao sam isti osjecaj kao kad Željo uzeme Sarajevo
Dali glasati?
Moj stav je DA. Izbori su jedini nacin (sem slile:) da se nesto promjeni u tuznim drzavama. Nazalost mnogi to ne kontaju. Izmedju dva zla, uvjek treba birati manje.
Na ovim zadnjim kad je Zeljko usao u predsjednistvo imao sam isti osjecaj kao kad Željo uzeme Sarajevo

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
- Zona Sumraka
ahahhahahha pa ne znam jel' to pozitivno il' ne...mislim zavisi jesi li strumf ili pitar...
e ja...zaboravio si ono ne pitaj zenu za koga navija...
e ja...zaboravio si ono ne pitaj zenu za koga navija...
Ja sam vazda opozicija. Doduse, na izbore sam izasao samo jednom, dok sam imao 18. godina i bio fin djecak koji pusi vutru i tablete zaliva alkoholom... Pravo mi je krivo kad provalim da izbore kod nas dobijaju vozaci kamiona i seoske barabe i onda ludacki otimaju sve sto se moze otimati. Recept za dobijanje izbora je jednostavan - ako si Srbin, pricaj o referendumu za otcjepljenje, ako si Musliman, pricaj o ukidanju RS, ako si Hrvat, pricaj o trecem entitetu... Nacionalna retorika, a ekonomija kurac, kao u Africi... Kontam da je i u Srbiji ista prica. Nazalost, politikom se ljudi bave cisto iz licnog interesa, kao sto se iz istog razloga bave i vjerom. A ko jebe opsti drustveni interes. Licni interes se svodi na bogacenje... Ali, vjerujem da ce se do 2076. godine stvari konacno srediti i da cemo svi razmisljati o poslu i zajebanciji i sportu i seksu, a necemo se ubijati zbog vjere i nacionalne pripadnosti.
Ne znam za koga cete glasati, ali za mene su liberali i Ceda Jovanovic najgora moguca opcija i sramota Srbije... A opet mislim da ce pola Beograda glasati za njega. Kao sto je pola grada plakalo na sahrani tipu koji je za vrijeme bombardovanja visio u Njemackoj i navijao - To, jebite im majku, razvalite ih totalno...".
Sto se tice USA, cini mi se da je nebitno ko je na vlasti. Razlicite nijanse iste boje, crne... I kukasti krst.
U svakom slucaju, jebes politiku i politicare.
Kad smo vec kod seksa, gledam neki dan u novinama ribe u ruskoj dumi... Mislim da su tri bivse balerine ili klizacice, slikale se za plejboj. E, one imaju moj glas.
Poz.
Ne znam za koga cete glasati, ali za mene su liberali i Ceda Jovanovic najgora moguca opcija i sramota Srbije... A opet mislim da ce pola Beograda glasati za njega. Kao sto je pola grada plakalo na sahrani tipu koji je za vrijeme bombardovanja visio u Njemackoj i navijao - To, jebite im majku, razvalite ih totalno...".
Sto se tice USA, cini mi se da je nebitno ko je na vlasti. Razlicite nijanse iste boje, crne... I kukasti krst.
U svakom slucaju, jebes politiku i politicare.
Kad smo vec kod seksa, gledam neki dan u novinama ribe u ruskoj dumi... Mislim da su tri bivse balerine ili klizacice, slikale se za plejboj. E, one imaju moj glas.
Poz.
Samo ti "kontaj".
Hajde ovako da postavimo priču: osobe A, B i C žive u jednoj zgradi. U jednom momentu kućni savet im kuca na vrata i iznosi sledeću ponudu: „Mi bi da Vam otmemo jednu sobu. Ako nam to dozvolite možete da koristite lift naše zgrade koliko god želite. U suprotnom ćete ići peške svaki dan i obeščastićemo Vam žene i zapaliti psa.“
Osoba A će dati svoju sobu po svaku cenu da bi mogla u lift.
Osoba B neće sarađivati sa kućnim savetom ni po koju cenu, štaviše pokačiće se sa celom zgradom i ostali stanari mu neće dati da promili nos iz svog stana. Umire u svom stanu sam i napušten od svih.
Osoba C ne razume pitanje, te se zaključala u svoj stan, a špijunka na vratima je njegov prozor u svet, tj u hodnik zgrade.
Osobe D, E... su zapravo dale oglas u kome nude sobu, ali su one odavno mrtve i njih se to jednostavno više ne tiče.
Zaključak: Biranje između dva zla za mene nikako ne može biti izbor!
Osoba A će dati svoju sobu po svaku cenu da bi mogla u lift.
Osoba B neće sarađivati sa kućnim savetom ni po koju cenu, štaviše pokačiće se sa celom zgradom i ostali stanari mu neće dati da promili nos iz svog stana. Umire u svom stanu sam i napušten od svih.
Osoba C ne razume pitanje, te se zaključala u svoj stan, a špijunka na vratima je njegov prozor u svet, tj u hodnik zgrade.
Osobe D, E... su zapravo dale oglas u kome nude sobu, ali su one odavno mrtve i njih se to jednostavno više ne tiče.
Zaključak: Biranje između dva zla za mene nikako ne može biti izbor!
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Raskorak svidja mi se kako rezonujes. Ja to vidim ovako:imas virus A,B,C, DiE(HIV) hajde recimo da si umna glava pa ne koristis IV, opet ti ostane peko 90% smeca u dopu. Kako isfiltirati dop iz smeca?
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
zanimam me jedna stvar kad smo već kod politike(osobno sam totalno apolitična)...ako u Srbiji(tema je vezana za izbore i istoj) ne postoji niti jedan lik koji smatrate kompetentinim da vam vodi državu nego se samo radi o odabiru manjeg zala....pa ko je dove na vlast ta dva(manje i veče zlo)???
ja mislim da su ih doveli glasači....zato dragi moji,mislim da bi trebali obaviti du građansku dužnost,ako ne zbog sebe(jer se preko noći ništa ne menja) onoi zbog mlađih naraštaja.
ja mislim da su ih doveli glasači....zato dragi moji,mislim da bi trebali obaviti du građansku dužnost,ako ne zbog sebe(jer se preko noći ništa ne menja) onoi zbog mlađih naraštaja.