Jedna od ....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Tužna

Re: Jedna od ....

Post by Tužna »

Minotaur,
Kada nekoga iskreno voliš za njega činiš sve,što sam ja i radila a što je to loše uticalo na mene to je druga stvar.A uostalom pravo da ti kažem muškarci ne mogu ni pola bola da izdrže koliko mogu žene(naravno ima izuzetaka).
cokapeace

Post by cokapeace »

Ej...Tužna..mi se ne znamo...ali sam pročitala sve do sad....mi smo tu-kao i uvek...a ljubav-nije vredna ničijeg propadanja(znam to iz iskustva)....Ako ti doktorica ne odgovara sasvim-zašto ne potražiš nekog boljeg stručnjaka?!
I ovaj put kuckaj,a ne samo kad zaškripi...ne može ti biti loše od toga...a ja sam(složiće se i većina) puno toga naučila i shvatila o sebi -Baš ovde,na ovom forumu,uz ljude koji su bili uz mene i uz koje sam i sama bila!

pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Tužna

Post by Tužna »

Ej,cocapeace i meni je ovaj forum mnogo pomogao ,kao što se nadam da san i ja nekom pomogla ili barem dala neki koristan savet.trenutno idem ne psihoterapije i promenila sam doktora.
Valjda će biti sve ok.
Pozzz!
Tužna

Post by Tužna »

Sory, čudan ti je nic pa ga niisam dobro napisala!
Modesty

Post by Modesty »

Ciao tužna...tu cokapeace zovi coka,ma nemoraš je uopšte zvati,ona dođe sama :D :wink:
Drago mi je da ti je bolje i da ideš na seanse.
cokapeace

Post by cokapeace »

Dodjem ,dodjeeeeeeeeeemmmmm :lol: !
Mod ,dušo :axe: :-D

Tužna :wink: ..za ekipu -Coka ...i kuckaj kako napreduješ! Mi smo tu!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Modesty

Post by Modesty »

:mrgreen: hahahha eto vidiš da si došla a niko te nije zvao :lol: :wink:

(čekali smo te)

Dođi nam i ti tužna.....budi sa nama.
Tužna

Post by Tužna »

Ma evo me tu sam sa vama i uz vas!Što se mog napretka tiče neide mi baš najbolje, na seansama mi postavljaju tako glupa pitanja da se sama zapitam da ne treba možda ja njoj da pomognem a ne ona meni.UŽAS!
A doktorica mi je uvela terapiju sa rivotrilom i bensedinima, koje ja mogu da grickam ko semenke,a ne da mi pomognu.Ja od te terapije postajem još agresivnija umesto da me smiri i bude mi bolje.
Ej, ljudi moji koji sam san imala pre neki dan nemogu da verujem(a dugo heroin nisam sanjala),kao čitam ja neke novine i nađem u jednom od listova paketić horsa , i u tom tranutku počne da duva vetar i odnosi mi paket,a ja ko poludela skupljam ga da mi ne odleti.
JEL SE VAMA TO DEŠAVA?
Ne mogu da verujem i posle dve ipo godine kako sam čista da ponovo počinjem da sanjam tog đavola.
POZZZ SVIMA I LJUBIM VAS SVE!!!!
Modesty

Post by Modesty »

to je sasvim normalna pojava...kažu stručnjaci da se to sanjanje zova otvorena kriza ismatra se bezazlenom u odnosu na maštanje o dopu na javi.
joesspappa

Post by joesspappa »

Djavo se pojavljuje kada nesto nije u redu. Kao signal. Kao san. Nesto ne stima, to te tvoj organizam upozorava, da znas. Retko ko nema takav san bar jednom godisnje... (sad ja kao nesto pametujem a cist sam 9 meseci :) ) Tako sam cuo... Moj prijatelj je posle 5 godina cistoce imao slican san... toliko jak i intezivan da je isao u apoteku da uzme test da proveri da se nije uradio... Njegov okidac je bila nervoza i ljutnja. Izlecio ju je fizickom aktivnoscu... i dalje je cist... od tad je proslo 4 godine... Vise nije sanjao takve snove...

Pozz SAD ONE!!!
Zelim ti srecnije dane...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Post Reply