kako do subotexa?

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

patka

kako do subotexa?

Post by patka »

Kako nabaviti subotex u beogradu?
ovo mi je prvi post i uopste prvo ucestvovanje na forumima ovog ili bilo kog drugog tipa
imam 25god.zavrsen fax,devojku iz snova.......imam skoro sve i mogu da imam skoro sve samo da ne kvarim sa govnom,djavo ne da mira ......sto je najgore od svega na pdo sam se navukao nedavno...mislim da ima oko 1god i par meseci....zadnji put sam pravio pauzu letos na moru 20 dana,na suvo sam iskulirao i nisam imao nekih vecih problema osim nesanice.....
Dop sam pusio,nikad smrkao...kolicina je varilala ,kako kad od tera do 1g...mada desavalo se i vise....
Nikad nisam imao neke fizicke krize,eventualno nervoza,curenje nosa i nesanica......
Sad zelim da sa subotexsom krenem u potpuno izlecenje,dosta je vise,fax se zavrsio,trazi se posao.....
Na netu sam video da za subotex ljudi imaju samo reci hvale pa i ja zelim da se s njim skinem i posle pijem blokatore 2 do 3 god.
Molim vas da pisete o svojim iskustvima sa sub,kako da ga pijem i prvenstveno GDE DA NADJEM SUBOTEX?
pozdrav iz bga :twisted:
Modesty

Re: kako do subotexa?

Post by Modesty »

prvo ,dobro došao na forum a drugo,molim te reci mi ko ti je napunio glavu tim strašnim gluposti da se narkomanija liječi subovima i blokatorima???
Modesty

Post by Modesty »

Taj ko je otkrio taj "metod" bi trebao onda dobiti nobelovu nagradu,bilo bi riješeno svjetsko pitanje narkomanije,smanjen kriminal,prostitucija.....mnogo toga lošeg.........subovi i blokatori bi se prodavali na kioscima.....pa djeluje li tebi to realno.
Sa subovima se skida fizička kriza,blogatori su samo privremeno pomoćno sredstvo(štake).A sve to ako nije popračeno dugom i kvalitetnom psihoterapijom.....povratak na staro zagarantiran jedno 70%..da,da,poznata mi je priča svakog od nas kako smo posebni,svako ponaosob,kako mi možemo više,bolje,pa nismo mi baš dotakli dno,ima gori......jadna je to utjeha.....ne gubi vrijeme dječko...na taj način če ti se samo produžiti agonija,ustvari postaće mnogo gora.
Komuna ili ovo što sam ti napisala!
patka

Post by patka »

ma subotex je sve sto mi treba.!!!
Treba mi nesto da prebrodim tih prvih par dana,posto nikad nisam imao fiz krizu.....
posle blokade i kvalitetna apstinencija.......
imam sve uslove za to,devojku koja me voli i upoznata je sa celim problemom i hoce da pomogne i pri tom nema veze sa bilokakvom gudrom
Imam brdo poznanika i pravih prijatelja koji takodje nemaju veze sa pajdom....
Ovo mi je prvi put da se odlucujem na skidanje.....
uostalom vec su me moji vodili na priv kliniku endotop u bgu mada tad nisam zeleo da se skinem i njihov metod skidanja je sa metadonom i blokatorim,a ja zelim da prekopiram taj model samo mesto meta subotex
Modesty

Post by Modesty »

Ah,ah dragi moj....imali su mnogi od nas mnogo više od fine djevojke,i prijatelja....cijele porodice smo imali,djecu!
No dobro.....samo ti po svom...jedan si od mnogih koji misli da je drugačiji i to sam ti već napisala ali uvjerit ćeš se da nisi i opet sve ovo nanovo....nek ti je sretno.
saša-ex

Post by saša-ex »

Hm, ne znam da li si nasao pravo mesto gde ce neko javno da ti kaze gde mozes da pazaris sub, to ti je skoro isto kao da si trazio semu za dop...
Sto se tice tvoje metode za skidanje, u totalnoj si zabludi,to sto su ti nudili u Endotopu je samo deo terapije, uz to verovatno imaju i neku psihoterapiju...Blokator i sub su ti samo 10% pomoci, za ostalo moras imati strucnu pomoc. Veruj mi, samo ces izgubiti dragoceno vreme. A to sto imas devojku i sve ostalo...pa imao si sve to i pre, zar ne, pa si opet postao narkoman. Kako ce ti sada to pomoci?
SAMO CEO ŽIVOT...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

A to sto imas devojku i sve ostalo...pa imao si sve to i pre, zar ne, pa si opet postao narkoman. Kako ce ti sada to pomoci?
Evo zasto su tvoji postovi puno vise od od obicnog zvocanja :)...

Patka, zelim ti da ne nadjes posao dok se ne izlijecis. A narkoman se ne postaje slucajno, vjeruj. Razlog postoji... Uvjeren sam, nazalost, da cemo se citati za nekoliko godina.

Pozdrav.
del piero

Post by del piero »

subutex je tesko nabaviti u Srbiji bilo legalno ili nelegalno,u Hrvatskoj je puno lakse.
sub navlaci gore od dopa ili metadona i ako ga uzimas predugo samo si zamenio jednu navlaku drugom,posebno sa relativno kratkim stazom koji imas on ti nije potreban
patka

Post by patka »

brate sestro u endotopu nema nikakve psiho terapije posle......Skapirao sam ih da im je primarni cilj da ti uzmu pare a dal si se izlecio boli ih kurac.Metadon pa blokatori ili implant to je njihova terapija.Narkoman sam postao iz dosade,mislim heroinski.Vutra i exeri su bili sastavnio deo mog odrastanja i ako sam bio mnogo dobar sportista.Ne treba mi nikakva psiho terapija,znam ljude koji su se i na suvo skinuli posle mnogo duzeg staza od mog i dalje su citi....Znaci pri zdravoj san razumi,imam brdo prijatelja koji su izvan te price.......nisam pravio nikakva sranja da bi se drogirao tipa kradje i otimanje itd.kad god sam hteo kes sam mogao nabaviti bez problema.......samo mi tre3ba subotex jebeni
Modesty

Post by Modesty »

ha ha ha ha ho ho ho........da čovjek ne povjeruje ...mada bih radije zaplakala ali ne mogu,zaljubljena sam.

Nisam ti od koristi,znam...valjda će ti neko pametan još nešto reći.
Locked