Dokle ce mo se stideti Istine koja oslobadja?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: Dokle ce mo se stideti Istine koja oslobadja?

Post by dete svemira »

Sasa x,
da li sad treba da cutim i iskuliram,ili da kazem ono sto mislim?

:D :D :D :D :D :D :D

Precutacu,ali cu reci samo jedno:

NIJE BITNO STA NAS VODI,KOJE JE ,,NJEGOVO IME,,-BITNO JE DA SMO DOBRO.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
adam*

Post by adam* »

Zelim samo nesto da napomenem.....
Nadam se da ste svi svesni EVOLUCIJE i Darvina..............hm............."inteligentno kreiranje".......ne postoji...dokazano na sudu.......
Bog nepogresiv........pa sto je satro' par miliona godina velikih gmazova i kojekakvih GIGAsaurusa.......sta??? Pogresio je ili se igrao Jurastic Parka........ili su mu dosadili gusteri -hteo je nesto simpaticnije i neznije.......i sto nismo svi na pocetku bili bez dlaka i sto nismo svi beli /ili crni???............Mogao bi da postavljam pitanja do sutra.........ali nadam se da ste shvatili poentu.......

Moram da napomenem da nisam TOTALNI NEVERNIK ,verujem u prirodu,njene sile i planetu Zemlju ali ikonografija mi je zaludjivanje totalno-SORRY ako sam nekoga uvredio-iznervirao.......
cucla cucla cuclica
netko

Post by netko »

iznervirana sam stupidnim pitanjima poput ovih nekih... i tema ce ici u nedogled.. mrzim to... ali nebitno.. jednoga dana svi cemo znati i svi koji ne veruju povjerovat ce.. to je to.. bezazleno je pricati o nekim stvarima.. zato i jesmo ljudi sa slobodnim razumom...
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
saša-ex

Post by saša-ex »

dete svemira wrote:Sasa x,
da li sad treba da cutim i iskuliram,ili da kazem ono sto mislim?

:D :D :D :D :D :D :D
Drago dete, uvek reci sta mislis... :D

Što se tiče same teme, priči nikad kraja, jer niko se ne može "naučiti" da veruje, a ni obrnuto. To je stvar ličnog doživljaja. A to šta je bilo sa ovim ili onim i sva ona pitanja koja ljudi postavljaju želeći da ubede sebe da Bog ne postoji, verujte mi da mi je najmanje bitno( a postoje odgovori na sva Adamova pitanja, verujte mi, koja nemaju puno veze sa Darvinom, koji je i dalje samo teorija a ne čvrst naučnički stav), mnogo mi je bitnije što znam čta je Bog uradio sa mojim životom, što znam šta i dalje radi, čto osećam njegovu ljubav...
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

"Što je čovjek bliže Bogu,to mu se Bog čini većim a čovjek manjim;što je čovjek dalje od Boga,to mu se čovjek čini večim a Bog manjim.
Postoji jedna razdaljina između čovjeka i Boga,na kojoj se čovjek gubi a Bog ostaje;i postoji jedna druga razdaljenost,na kojoj se Bog gubi a čovjek ostaje.
Odricanje Boga ne dokazuje savršeno ništa o Bogu,nego pokazuje dužinu razdaljine između odricatelja i Boga.Kad jedan odricatelj Boga povjeruje ponovo u Boga pokazuje samo da je dužina razdaljine između njega i Boga skraćena."

vladika Nikolaj Velimirović

Postoji nauka zvana apologetika koja se bavi naučnim dokazivanjem Boga dok je Darvinova teorija već i naučno oborena.
adam*

Post by adam* »

"inteligentno kreiranje"(Teorija da je neko svesno i inteligentno bice stvorilo coveka) ne postoji...........DOKAZANO
cucla cucla cuclica
Modesty

Post by Modesty »

ma bravo Adame :D naravno da je kreator univerzuma i svega oko nas i nas samih inteligentno biće,kako bih inače stvorio sve to................slažem se sa tobom :wink:
adam*

Post by adam* »

Neko od nas ozbiljno tapka u mraku..........mozda sam to i ja............nem' pojma.........
cucla cucla cuclica
Modesty

Post by Modesty »

Ne znam Adame,do nekih odgovora moramo sami doći
trna

Post by trna »

POZDRAV SVIMA.JUCE SAM OBECAO DA CU NAPISATI NESTO O BESU ODNOSNO LJUTNJI.DA ODMA KAZEM DA OVO NIJE NEKI MOJ ZAKLJUCAK ALI SE SLAZEM SA OVIM CITATOM KOJI CU CITIRATI."LJUTNJA-SE OSECA KADA NAM NEKO BLOKIRA CILJ KOJI VEOMA VREDNUJEMO". POSTO JA VEOMA VREDNUJEM BOZIJU SVEMOGUCNOST ZAISTA SAM SE RAZBESNEO KADA SAM NAISAO NA SUPROTNO. E SADA. AKO ZNAMO DA JE LJUTNJA OSECAJ, ONDA ZNAMO DA JE I EMOCIJA. EMOCIJA JE LATINSKA REC STO ZNACI:UZBUDJENJE,UZRUJANOST,OSECANJE RADOSTI,LJUBAVI, STRAHA, GNEVA ITD. CITIRAM. "EMOCIJE SU SPONTANI UNUTRASNJI ODGOVOR NA ODREDJENI SPOLJASNJI UTICAJ I NISU UNAPRED PLANIRANE.SPOSOBNOST DA OSECAMO JE DEO BOZANSKE SLIKE U NAMA. OSECAJI NE MOGU BITI ISPRAVNI ILI POGRESNI,ONI SU JEDNOSTAVNO TU.ISPRAVAN ILI POGRESAN MOZE BITI SAMO NACIN NA KOJI CEMO SE PONASATI NAKON STO NESTO OSETIMO.TO JE STVAR NASEG LICNOG IZBORA".TO BI BILO TO. ADAME VIDIM DA SI PREPUN PITANJA A SKORO DA I NEMAS ODGOVORA NA NJIH. PREPORUCIO BIH TI DA POGLEDAS FILM "DOKAZI STVARANJA". BICE TI OD OGROMNE KORISTI. AKO NE BUDES MOGAO DA DODJES DO FILMA POSALJI MI ADRESU I JA CU TI GA POSLATI.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Post Reply