Draga Naco, zao mi je ako te je moj post uznemirio, jer mi pomalo zvucis tako... Moja namera je bila samo da pruzim informaciju ljudima koji dodju na ovaj forum i koji ne znaju za program u Institutu za mentalno zdravlje, i kojima on moze biti od pomoci. Razumem tvoj stav, ali razumem i njihov metod sistemske porodicne terapije. Sa druge strane, i sama kazes da su ti pruzili priliku pre nekoliko godina, i da si sama posle nekoliko godina izabrala da se vratis starom problemu..

Znam da nije uvek lako biti onoliko crvst koliko to zivot i okolnosti od nas zahtevaju, ali sta da ti kazem, probaj da se ipak izboris sa alkoholizmom, sama, ili kroz lecenje, s porodicom ili bez... Ne znam da li si se obracala i delu Instututa koji vodi dr Trbic, tamo imaju odsek za zene alkoholicarke, pa mozda da vidis tamo?

Takodje, mislim da treba da pokusas da ,,kucas na sva vrata`` u ustanovama koje se bave alkoholizmom, i da njima i sebi jasno pokazes da zelis da se lecis. Ja ti zelim puno srece, i jos jednom izvini ako te je moj post povredio.... Pozzzz, Viola