Djelići moja ispovjedi

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Modesty

Re: Djelići moja ispovjedi

Post by Modesty »

Počela sam raditi na terenu a to znači da sam imala direktan kontakt sa aktivnim ovisnikom.....donjela sam mu kesu kompletnog sterilnog pribora.....trebala sam se zadržati sa njim tek toliko da mu objasnim novi način naše saradnje i mog rada.....gledajući ga tako sređenog,samo mi je jedno odzvanjalo u ušima i grudima:BOŽE,KAKO JE LIJEPO BITI NA DRUGOJ STRANI!
netko

Post by netko »

Kojoj strani??? ovoj sad ili "onoj" nekad???
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Modesty

Post by Modesty »

Šta ti misliš,gdje je bolje?
netko

Post by netko »

Ondje gdje osjecam srecu, bol.. gdje se mogu smijati i plakati a da to stvarno osjecam, gdje osjecam pravi zagrljaj i poljubac, gdje vidim sebe i one pored sebe.. stvarnost....
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
saša-ex

Post by saša-ex »

Cekaj malo, nisam shvatio do sad, ti radis u programu zamene spriceva???!!!
Pa daj bre Modesty, mislim da ti je to najveca greska, ne znam odakle ti ta ideja da se bavis time posle mesec dana strejt zivota?
SAMO CEO ŽIVOT...
lizard

Post by lizard »

najveca greska? meni je bas prijalo kad sretnem nekog starog junkija, kad ga vidim onako propalog-zadnje na sta bi pomislio bilo je kako je heroin dobar!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Modesty

Post by Modesty »

braniću se šunjom,tj. 5 amandmanom a ti lizarde,ne podcjeni neprijatelja nikad.....ja sam jednom pa padoh ko zrela kruška.
lizard

Post by lizard »

opet struka:)
Postujem neprijatelje! Pogotovo Heroin, fer je igrac! Ne diraj - nece ni on tebe!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
saša-ex

Post by saša-ex »

Da ne ulazim sada u to sto mislim da je taj program sranje, mnogo je bitnije to da je susret sa drogom i narkomanima ono sto najmanje treba nekom dok se nalazi u fazi lecenja, a i ne samo tada...Prva reakcije kada si u takvom poslu nece biti-aj da se uradim, normalno, ali takvi susreti prave potrese u nasoj podsvesti, a to je polje ppreko koga heroin deluje i napada. Ti susreti izazivaju osecanja i emocije koje se polako taloze u nama i kad tad puknu. Moj ti je najiskreniji savet da sto pre batalis to, uostalom ti sada treba da se bavis sobom a ne drugima...
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

Ne mogu te ignorista iz mog osobnog poštovanja prema tebi i tvom bogatom iskustvu,čak ću reći i to da bih i ja isto posavjetovala njeh 99% i ono jedan posto,gdje se nalazim ja,to jest,moju situaciju ću ti objasniti preko PP.
U svakom slučaju,hvala ti na veremenu i brizi koju jako cijenim i razmišljam,inače o svakoj tvojoj napisanoj rečenici na forumu.

Modesty
Post Reply