bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: bad luck ili bedak?

Post by Zona Sumraka »

ovaj, pa dal' da ti cestitam?... ajde, bice sve u dure...raskorak, mislim da je dovla bio u pravu kada je rekao da trebas da nadjes posao...imas previse vremena na raspolaganju i nije ni iznenadjujuce sto si tako letargican...
hellfire

Post by hellfire »

a dosada najvishe j*be choveka...keva svih zajeba...
samo ti treba neshto drugo (npr. posao) shto bi ti zaokupiralo i misli i vreme...ti ovako ne znash shta ces sa sobom...a znash chemu to vodi...jbg
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
maxlo

Post by maxlo »

Da posao ce mu resiti sve probleme...ccccccc :shock:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
raskorak

Post by raskorak »

Ove noći sam učio o sferi politike i političkim partijama. Nije išlo. Veću pažnju smo ja i kolega ipak posvetili fantastičnoj igrici iz edicije Mame32 koja se zove „Track & Field“. Prc je i večeras bio bolji od takmičara pod imenom Mud. Jebe me ona trka 110m sa preponama. Nikako da siđem ispod 14,50. Zato sam tata u skoku u vis.

Pokušaću sutra (danas). Moram i ispite da prijavljujem, što iziskuje i cimanje do faksa. Pogotovu što mi je sada glava kao govnarska kanta. Nemojte da mešate špricer i pivo, to Vam raskorak savetuje. Kad smo već kod piva, Vlado tebra, svaka ti čast sa pivom... Ja već posle drugog svakih 10 minuta trčim da bacam mokranjac. Možda je ipak stvar u iscrpnom treningu. Špricer – keva. Nema sranja ako se isti pije. Ja inače izbegavam pića od kojih pravim sranja. Primer: „Ejjjj ti, ti sa dobrom ribom, nemoj da jedeš govna, dođi ’vamo da šljokamo.“ Mnoge masnice je tako raskorak zaradio. E, kad je špricer u pitanju, ako se previše popije jednostavno nisam u stanju da pravim gluposti.

Dobro, shvatili ste da sam pjan. Dalje... danas je značajan dan. Imam jedan bitan sastanak o kome ne bih sada davio. Ako urodi plodom, otkucaću nešto i tome.

U tami sobe sedim i razmišljam o tipu koji peva na tv-u. Ali, to i nije nešto, on zapravo ne postoji. Njega je izmislila televizija, samo da bi mene nervirali. A, ja sam jako osetljiv kada je muzika u pitanju. Kapiram da se ništa bitno nije desilo na ex-Yu sceni odkad se završio Novi talas. Sve se svodi na reciklažu... Čitam neke recenzije po netu. Neki bezvezni bend koji iz sve snage oponira bend Šarlo Akrobata je proglašen za najveću nadu. Svaka čast Šarlu, jesu oni možda nešto i najbolje što je Balkan iznedrio, ali trulež mi je da se kopiraju 26 godina nakon raspada. Druga solucija je hip-hop. Ćevapi, kurve i vutra... I ljudima je to do jaja. "Imam zajebane ortake, pucam se sa 5 mića da se sredim, a zikra me hvata ako ne zavarim 17 sprava svaki dan. Ah, da, prcam i najbolje ribe."

Ja ne prcam najbolje ribe. Ja najviše prcam svoj mozak. I jeban i lud (Džoni je kralj rock’n’ rolla i seksualne revolucije). Nisam gladan, nije mi hladno, jedino me ono telesno pomalo brine. Al’ ajde, nismo svi rođeni da budemo fakeri o kojima maštaju mnoge dobre ribe, ribe koje su pritom i urbane. Ja nisam urban. U Beogradu urbani ljudi gledaju b92, velike su demokrate i gnušaju se ovakvih poput mene. Meni se jebe za sve to. Imam opciju da budem radikal (nacionalističko govno) ili demokrata (globalni fašizam). Koliko znam, demokratija predstavlja vladavinu naroda. Cenzus koji je ukinut pre nekoliko godina kaže da na izbore mora izaći bar 50% + 1 stanovništva. O kakvoj se tu demokratiji radi, pitam se ja? O balkanskoj. Zajebiiiiiiii!

Pokušaću malo sa onom igrom hearts, iako mi u zadnje vreme stalno Ben i ekipa uvaljuju damu list. A, možda je najbolje da ovako onesvešćen tresnem glavu o jastuk.

Pokušavam.

P.S. Zono, jebeš posao, treba završiti ovaj šugavi faks, ionako mi već oduzima dovoljno vremena.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma bilo sta, samo radi nesto...baj d vej slazem se tvojom konstatacijom vezanom za new wave u potpunosti...
netko

Post by netko »

raskorak cudan si ti lik... neshvacen... nerazumljiv... double life... mozes li izabrati???
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
dete svemira

Post by dete svemira »

:D tesko!
Nas pesnik i pisac je poprilicno cudna biljcica :heart: PDT_Love_07
Misli koje misliš
su život koji živiš.
raskorak

Post by raskorak »

Opet ja. Opet se neke neprijatne stvari dešavaju. Osim toga što sam pre nekoliko dana saznao da je još jedan poznanik izvršio samoubistvo (skokom u neku mutnu reku), kompjuterski virusi mi nisu davali mira. Sad donekle funkcioniše(m).

Bio je još jedan doček, tačnije povod za još jedno gubljenje vremena. Nešto ipak nije ok samnom. Postajem šarmer devojki svojih prijatelja. Na toj žurci sam pokušao da šarmiram jednu mladu damu, damu za koju nisam imao pojma da je u vezi sa mojim super ortakom. Jbg, ne ide da mu se izvinjavam, ipak ništa nisam konkretno pokušao. Nisam, ako se izuzme neka pijana šatro-poetika:

- Ljubav je iskočila pred nas kao što iz zemlje iskače ubica i pogodila nas poput munje. Tako pogađa filmski nož.
- Jao, pa to je baš lepo.
- Oprosti mi devojko, malo sam popio.
- Ma ok... Ja sam inače Nevena, a ti?
- Džim Morison.
- A, iz kog kraja je Džim Morison?
- Pariz, Per Lašez. Pored Viktora Igoa – prati natpise.

U tom trenutku se pojavio ortak:

- Ooo, pa gde si ti nestao čoveče??? Šta ima, bre? Vidim, upoznao si Nevenu.
- O, da.
- Gde si ti nestala? (Neveni)

Usledio je jedan dug i vlažan poljubac. Nebo se ispišalo po sred moje glave. Otpalio sam dalje. U ponoć smo se opet videli, igrlili, izljubili, poželeli jedni drugima sve najbolje... U ustima mi je ostao ukus kao da sam jeo govna onog što samo govna jede.

Ponestalo mi je vazduha dole. Probio sam se kroz gužvu, izašao ispred, zapalio pljugu i posmatrao parove kako razmenjuju nežnosti. Osetih se kao matori voajer, pa popalio gajbi.

Ujutru sam ustao umoran od razvlačenja. Otišao do kupatila i za svoj inat oprao samo oči. Rešio sam da ne doručkujem. U frižideru me je čekala samo hrana koja je morala da se sprema, hrana oko koje bih morao da se smaram pola sata, a za to nisam imao ni volje, ni želje, pa ni vremena. Ne. Imao sam vremena, ali kakav sam ja čovek ako bar toj jebenoj kajgani i viršlama ne pokažem da sam zauzet nekim važnijim stvarima u životu.

Seo sam u fotelju, promeškoljio se i podrignuo. Nakašljao sam se. Dobro je zvučalo, zreo kašalj. Počešao sam se po glavi, a zatim prešao na najnezgodnije mesto u muškarca. Sve ovo do sada bi nekome izgledalo prljavo i neotesano, ali tog nekoga nije bilo, a i taj neko je negde, isto tako sam, češao jaja i podrigivao sa najpokvarenijim kezom na licu.

Glupa klinka odozdo je ponovo pustila ono seljačko sranje. Prst mi je domileo do tastature, uključio winamp i navalio se na pojačavanje. Iz zvučnika su grunule najsurovije pesme Satana Panonskog. Muzika sa donjeg sprata je prestala. Vratio sam ton na normalu.

Ovog jutra gruva snimak sa nedeljne probe gde smo organizovali neki neobavezni džem sešn ortaci i ja. Iggy Pop, Azra, Satan Panonski, Clash, Partibrejkersi, Haustor i neki uvrnuto-ludački džez.

Aj’ da repliciram i ovim postovima odozgo:

"Ja sam mračan, arogantan, surov, svirep, devijantan,
najbolje miansan maštu mi rasplamsa.
Crno ti se piše narav mi je plaha,
bolest sve više uzima maha.

Mokri snovi jutrom plave, pogled k'o iz tuđe glave.
domaćice kafu melju, ja bih da ubodem želju.
Zle me misli nagone na rudimentne nagone,
stoga slede objašnjenja za buduća pokolenja:

Moj je moto s' keramike foto,
sa ženama nemam takta
ja sam autodidakta!

Zašto stavlja bludnica na se perje paunsko,
već u meni da pokrene samo ono faunsko!
Neće deva u ljubavi tražiti sapatnika,
ona hoće proverene ruke razvratnika.
Neće kuja smernoga, niti duha stamena,
njezina je fantazija drobilica kamena.
Sa sobom će se sresti samo u suženju svesti,
svaka shvati da je rob, kad isučem žensku kob!

Moj je moto s' keramike foto,
sa ženama nemam takta
ja sam autodidakta!"

To bi bilo to ovog jutra.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
maxlo

Post by maxlo »

Drugar tebi ove rime bas idu od ruke...mogao bi svaku situaciju u deseterac da skockas....daj ubaci neku podlogu pa pare da se zaradjuju xexe :wink:
Evo album bi mogao nazvati TORTURED BRAIN
poz......
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
raskorak

Post by raskorak »

A, ne, ne, ne! Nije to raskorak. To je Voja Vijatov (a.k.a. Onomatopeja Ideja) :)
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Post Reply