Narkomanska grupa vs. ostatak svijeta

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

...narkomani su izuzetno teski za rad jer su uzano tvrdoglava, lazljiva i podla grupa u kojoj vladaju asocijalna mjerila i standardi i koji bi i majku rodjenu prodali kad je droga u pitanju....

no comment!!!!!!!!!
vedad

Post by vedad »

sunrise wrote:Svatko od nas je primijetio i iskusio na svom vlastitom primjeru da je kroz drogiranje doslo do odredjenih promjena i pomaka u ponasanju i karakteru.Tako smo postali vrhunski majstori u tome kako smisliti storiju u minuti, kako slagati, smotati nekog, prevariti...no, to su , po meni, jos uvijek blaze verzije te su se granice toga "sto si u stanju uciniti za dop i koliko si daleko u stanju ici" ipak prosirile na vece razmjere.

Smatrala je da se dop dobiva na prijevare, prijetnje ili smekove a ako je bilo simpatija i kroz seks.
Od pocetka ove godine sam pocela zajedno sa njom brijati i sredjivati dop tako da sam vidjela sta ova izvodi i bila zaprepastena nekim potezima.No jedna od mojih mana je da sam labilna i povodljiva karaktera. tako da sam skupa s njom sudjelovala u odredjenim akcijama i to smo imale podijeljene uloge.ona je bila ta koja bi se nasred ulice derala i pravila frku crncima da ce im zvati pandure ako joj ne daju sto bi ovi i ucinili samo da ona prestane sa deranjem. ja sam znala napraviti npr. da se pretvaram kao da hocu kupiti nesto,te mu onda isfuram da sam policija i kazem da mi da svu lovu i sav dop sto imaju kod sebe a ako ne privodim ih.vecina su padali na to.
@sunrise tvoj post sa podforuma ispovijesti. imas problem sto sam te citirao?
sunrise

Post by sunrise »

taj post se odnosio na to sto sve ljudi ne izvode sa dilerima da bi dosli do dopa....
mene iznenadjuje tvoj sarkazam i cinicnost s kojom pises o narkomanima...isto tako si neki dan Lunu sjebo tek tako sa svojim sarkasticnim komentarima...
makar sa tvoje strane bi trebalo doci malo vise razumijevanja
vedad

Post by vedad »

sunrise wrote:taj post se odnosio na to sto sve ljudi ne izvode sa dilerima da bi dosli do dopa....
mene iznenadjuje tvoj sarkazam i cinicnost s kojom pises o narkomanima...isto tako si neki dan Lunu sjebo tek tako sa svojim sarkasticnim komentarima...
makar sa tvoje strane bi trebalo doci malo vise razumijevanja
nisi nikad slagala majku, oca, brata, sestru, kolegu ili koleginicu? nisi nikad odnijela nesto iz kuce i prodala, nisi nikad lagala za recepte kod doktora, nisi nikad slagala policajcu, nisi nikad bila spremna gaziti preko mrtvih da dodjes do dopa?
ne moras citati moje postove ako ti se ne svidjaju, slobodno ih izbjegni. mene iznenadjuje tvoja spremnost da pametujes i dijelis moralne lekcije.
sta treba doci sa moje strane ja cu odluciti.
sunrise

Post by sunrise »

Yes Sir!!!
sunrise

Post by sunrise »

Thank you Sir!!!
sunrise

Post by sunrise »

I am sorry Sir!!
vedad

Post by vedad »

zaboravila si dodati treci usklicnik u zadnjem postu