Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ma nishta me ne pitaj...nisam josh...tek sam danas nagovestio kevi da moramo da porazgovaramo "o nechemu"...sve neshto kao gledam da nadjem idealan trenutak, ali nikako...u stvari, presipam iz shupljeg u prazno...ma reshicu, moram...tnx shto brinesh..
prebiću te ,mogao si biti miran do sad...sa tim sam sebi zagorčavaš život a rekla sam ti da neće biti strašno...uh da si mi sad pri ruci pa da dobiješ po guzičici.
ma znam...shta cu...reci cu joj shto pre uspem...MORAM, alternative nema...
i bolje recheno po guzicherdi ...ejjj dobrih 8 kg sam nabacio za nekih mesechak dana...strashno...a najvishe se po dupetu talozi kilaza....
ma znam sve brate...usro sam ja motku shto se toga tiche u samom startu, kada sa mogao opushtenije da kazem...ma samo da kazem to matoroj i da sredim taj j*beni dug i majke mi...ima xxxx puta lakshe da spavam...ovako po ceo dan pritisak u glavi zbog toga...zaebano brate, zaebano....