Teba mi vaše mišljenje!!!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

cokapeace

Re: Teba mi vaše mišljenje!!!

Post by cokapeace »

:? Nemoj da ti nabija osećaj krivice ! ! ! Iz iskustva ti kažem,nemaš decu sa njim,niti godine iza vas,sam je birao svoj život-kao što ga i ti biraš...Idi iz te priče,to je moj savet i lično mišljenje.
POZZ
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
davor

Post by davor »

Izgleda da treba da dobro udari glavom u zid ,da bi nesto konkretno napravio...
Desice se i to prije ili kasnije...
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
she_Sa

Post by she_Sa »

bila sam vise od 3 god sa njim i tesko mi je da mi bude svejedno sta je s njim.zna on sta je sve prosao za ove 2 god sa heroinom.jednostavno ne shvatam kako ne vidi da je dosao do dna i ako sad ne krene na bolje da je gotov njegov zivot...
cokapeace

Post by cokapeace »

Dve godine ?...Onda ti je Krajnje vreme da spašavaš Svoju glavu,Svoje snove i Svoj mir! Bolje Neće biti-nažalost ,to je tako sa dopom..ja sam skoro 4 god živela u zabludi da ću svojim trudom i ljubavi vratiti čoveka u kog sam se zaljubila,kome sam rodila sina- A Koga Više NIJE BILO..bio je samo dop....i daaaniiii mog lošeg osećanja,bola i depresije.....i trebalo mi je dugo da shvatim ...da moje srce~proguta~ činjenicu,da su godine mojih snova bile -laž,da je svaka moja radost,kada sam pomislila-Uspela sam! Ostavio je dop!-BILA LAŽ!
Sve je bila manipulacija...smišljeno povredjivanje...i totalan nehaj za sav prouzrokovan bol,svaku suzu...Shvatila sam - Čemu sve to ?! Zbog koga ?! -

Samo nemoj da padaš na manipulacije...i nabijanje osećaja krivice - KOJU NEMAŠ,je takodje vid iste...To ti ne treba u životu..NIKOME ne treba!!! :roll:
This must be a bad trip
she_Sa

Post by she_Sa »

cokapeace, zar ti nisi pisala u nekim postovima da si ti uzimala nesto, a ne muz ti ili decko??? Shvatam ja to sve, ali ipak tesko je nekog izbaciti iz misli i zivota. Nemam ja s njim kontaka vise, ali brinem se, ne znam zasto.
cokapeace

Post by cokapeace »

Moja priča ti ide: 3 godine divnog života,4 godine suovisnik sa svim "počastima", prsla..pukla..5 meseci na ogromnim količinama dopa...sve to uz jednu osobu kojoj sam bila odana i verna ko pseto,koga sam volela kao deo sebe...Zato ti i kažem..idi,okani se toga...tu nema sreće...to ti je moj iskreni savet.
Od srca ti želim da doneseš po sebe,najbolju odluku.
pozz
This must be a bad trip
netko

Post by netko »

cudno je sve to.. ostavljanje, zivljenje, drogiranje.... she_sa ti ces uciniti ono sto ti zelis koliko god te mi ovdje savjetovali.. ja iz licnog iskustva sta da ti kazem... odlazenje i vracanje od dopa do dopa... svaka situacija je drugacija i ponekad nije u stvarnosti opisana.. ali onda kad on sam odluci da ide u komunu i prodje terapiju da bi se skino sa dopa... onda pokusaj uciniti nesto.. a do tada nemas sta jer on samo zna da lebdi u svom ludjackom prostoru... ne primjecujuci nista osim nepoznatog prostora
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Post Reply