Dobro jutro! Ja dosla sad iz bolnice,vadila sam krv...sreca imala sam neku vezu,pa sam zavrsila sve za pola sata,inace...i ovde je tmurno,mada ne pada kisa. Cujem da ce oktobar biti jako topao,kao,do 30 stepeni! Daj boze,ionako nemam CG u zgradi,brrrr...
Pa pravo da ti kažem Pepeljuga vas slabo posećuje poslednjih dana,malo je ljut a ja sam tu ali nešto nemam inspiracije za neko oglašavanje tako ponekad odem na jutarnju a ostalo pročitam čisto da budem u toku...Eto toliko,sada ide zima pa ću verovatno i više biti u kući pa ću samim tim i češće biti za računarom,puno vas pozdravljam i kuckamo se...
Baš mi je žao što se pepeljuga ljuti na nas, ali niko joj ništa nije rekao iz zle namjere. Koliko ja mogu skontati, ovdje nekad ljudi i pretjeraju s iskrenošću, pa se i ja nekad ljutim. Iako znam da svi daju savjete s dobrom namjerom.
Ja bi samo da vas pozdravim,da se javim i da kazem da sam opet sa vama poslije ovog kvara na instalacijama ,pusa svima pa neka mi se javi raja jer ne mogu sada dsa fatam svakog pojedinacno ,ovo je tek dobrodošlica, NADAM SE!!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!