Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by Vlado_M »

Prosla noc... Jutros kad sam se probudio nisam mogao da vjerujem, fakat prespavao nekih 7 sati a posteljina se ne mora ni zategnuti. Samo predjes rukom dvaput i to je to... Obicno bude uzorano kao Banat u proljece ili izgleda kao da me je ceta crnaca silovala svu noc... A tako se obicno i osjecam na krizi. Doslo mi bilo da uzmem telefon u ruke i nazovem dilera i pitam ga kakvo mi je to smece prodavao u proteklih mjesec i po kad nemam ni postenu krizu :)... I odlucim da odlozim sub na nekih 2 sata da vidim sta ce se desiti. I desilo se ono sto odlicno poznajem, jebena hladnoca i umor i nervoza i umalo da skocim kroz prozor. Ne mogu da vjerujem da sub tako dobro skida simptome. Kapa dole izumitelju, ima vazda pivu od mene kad se vidimo.

A kako se desilo ovo sto se desilo u proteklih mjesec i po ? Lako, ahahahaaha... Nista posebno. Samoubistvo sa predumisljajem. Neka ostane zabiljezeno da tromjesecni implant blokator ne djeluje svih 90 dana. Ovaj moj je probijen nekih sedam dana do isteka, dakle 13.11... Sjecam se da me je malo boljela glava (i zub boli kad je supalj) i to je sve. Pickin dim, sto bi nas narod rekao. Stvari koje su se desavale nakon toga su vec mnogo puta opisane u mojoj i drugim pricama ovdje... Probudim se iz jebene kome prije desetak dana i skontam da sam se opet zajebao. I zbavim sub i sacekam da prodje nova i otvorim bolovanje za posao.

Imam sjajan plan. Za sedam dana cu ponovo ugraditi implant. Taj cu implant mozda obnoviti, a mozda i necu. I onda cu ponovo zaboraviti ovo sto sada znam i ponovo se zajebavati... Taj recept cu vjerovatno ponavljati sve dok madam Smrt ne zakuca na moja vrata, a ja je docekam sirom rasirenih ruku i sa iskrenim kezom na licu.

Jebes budalu.

Dobro jutro.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

E jebi ga Vlado...
jutro...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebiga.

Samo da se malo zakrpim i ima za nekoliko dana da trazimo pozitivne momente u jebenoj prici.
bojanol

Post by bojanol »

E moj prika, opet si se navukao... Jebi ga. Ali anyway, happy new year. Chuvaj se.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ma cuvam se. Izdrzljiv sam ja konj, moje tijelo moze mnogo toga podnijeti...

Ispao sam jako pametan. Jutros progutam posljednji sub, a sutra je bozic i imam gomilu drustvenih obaveza (tj. treba da unesem zdravlje, srecu i veselje u pojedince kuce, hahahahahahh) za odraditi i pojma nemam kako ce to ici... " Trebace prsti guzici svrbljivoj..." Ovdje se inace dize velika frka oko bozica, sprovode se svi srednjevjekovni obicaji i poubijaju se svi sisari u regiji (osim glodara) i nabijaju na razanj i peku i jedu... Ja sam, naravno, prilicno napredan i uspjesan tip i to, pa me neki vole vidjeti ujutru kao polaznika.

Jebiga. Mozda da ustanem iz kreveta i nalijem se vinom od rane zore. Mozda da cutim i pusim. Ili oboje.

A prekosutra picim na fudbal u sali, a za desetak dana na posao... Zivot ide dalje i ja sa njim.

Problem je to sto ovog puta imam najmanje volje za bilo sta. Najradije bih dao otkaz i cumurao u kuci i hladio jaja ili otisao u komunu ili tako nesto... Ali, posao kojim se ja bavim je jebeno zivo blato i kad bih ga napustio na 15-tak dana sve bi se srusilo kao jebena kula od karata. Zato moram da stisnem zube i guram dalje barem do ljeta. Do ljeta bi se neke stvari na berzi morale raspetljati i valjda bi mi se ukazala prilika da odstupim iz cijele price, a da me nakon toga niko ne proklinje (ili radikalnije - ganja po drzavi sa oruzjem u ruci)...

Nedavno sam polozio ispit za portfolio menadzera, sto je najvece zvanje u mojoj oblasti... Ali ipak, sve mi se cini da ja nisam zdravstveno sposoban za tu igru; ne, ja sam covjek za jebene drzavne sluzbe i laganice_posla koji ne nudi i ne trazi mnogo. Ne znam...

Kad bi mi danas neko ponudio metadonsko odrzavanje do kraja zivota, objerucke bih prihvatio. Vlado biljka. Ostvaren zivotni san.

Sretni praznici onima koji slave.
bojanol

Post by bojanol »

Ma ok, prijatelju, samo napred, ne znam šta da ti kažem. Nisi glup, i verujem da ćeš biti u redu.
Pozdrav iz R U M E.
raskorak

Post by raskorak »

Ej, Vlado, najbolji ekonomisto međ' narkomanima i najveći narkomane međ' ekonomistima, sad se setih da ti postavim jedno stručno pitanje. Ne znam koliko si upućen, ali u Srbiji ima neka fora gde vlada deli akcije u protivvrednosti od 1000 eu svim punoletnim građanima Srbije. Dele se akcije 6 javnih preduzeća koja idu na privatizaciju (Telekom, Nis Jugopetrol, Galenika, JAT...). Znači, moje pitanje bi glasilo: šta je najpametnije uraditi sa tim? Prodati ili čekati dividende (ne znam ni koliko bi trebalo da iznose na godišnjem nivou)?

Aj' uzdravlje.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
bojanol

Post by bojanol »

Shta ti tu Vlada moze pomoci, on je papchina, Ha Ha.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Papak sam najvise u slobodno vrijeme, znam ponekad da budem i mrtav ozbiljan...

Nego, jedva prezivjeh jutrosnje obaveze. Danas mi je dan 5., ali bez aditiva. Pravo je veselo. Umalo se na jednom mjestu ne rasplakah (kriza me zesce nervira) poput neke tetkice. Pricao tip o operaciji spasavanja turista sto su ostali zaglavljeni na Praci.. Ukratko, situaciju je spasilo troje ludaka i manijaka od kojih je jedan moj dobar jaran (udaren u glavu kao i ja) i skontah u jednom momentu kako mi suze udarise na oci. Hahahhahahahaha, cini mi se da niko nije provalio.

Odvratno se osjecam. Sad cu leci u krevet i prespavati dan. Popio sam oko tarli vina i to me trenutno vadi... kao i spoznaja da cu za najvise 3 dana ponovo biti covjek. S obzirom u kakvom sam bio stanju kao polaznik u dvije kuce, nimalo me ne bi iznenadilo da svi ukucani u 2008. godinu umru u najstrasnijim mukama, od ebole ili pjegavog tifusa u najmanju ruku.

Raskorak, upoznat sam sa situacijom (kontam da ce to zbivati sljedeceg ljeta i zelim iskoristiti priliku za zaradu), pa pisem cim budem bolje.

Hristos se rodi.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

vaistinu se rodi...
Locked