bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Re: bad luck ili bedak?

Post by cokapeace »

E,pa ' Divni čoveče' od srca ti želim ,jasniju,lakšu i sretniju Novu...Da ove godine osetiš kako je kada te neko voli svom dušom,svakim delom srca :D ..Da ti ova 2008. bude godina - Davanja i Primanja,Prelepih osećanja, i snova iz kojih ćeš se buditi-Sa osmehom na usnama!
Ljubiiimmm! :D :rock: :rock: :rock:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
raskorak

Post by raskorak »

Huala, huala na lepim željama.

Malo je falilo da mi ovo bude poslednji doček u životu. Konačno, nakon toliko vremena sam i ja pojeo svoja govna.

Runda prva. Stigli smo na doček. Načeo sam neko crno vino. Nije klizilo niz grlo kao do sada. Prešao sam na pivo.

Runda druga. Ortak mi je pomenuo da ima nešto za mene i da uđem u wc nakon što on izađe. Čekao me je neki loš spid i još lošija količina.

Runda treća. Pošto spid nije delovao vario sam neki skank. Pivo je počelo da klizi. Gitara se ubola u pojačalo, vedri tonovi počeli da izbijaju iz zvučnika. Pevalo se (dralo?).

Runda četvrta. Opet sam se napio. Pojavio se moj stari ortak iz Vranja. Pili smo vino opet. Šmrkali malo dopa u kuhinji. Ne puno, možda smo ter podelili. Bilo je 07h. Al' gle čuda, ništa nisam osetio.

Runda peta. Oko 09,30h sam izvukao polutku. Tada je sve stalo. Blackout. Neplanirano mi je uleteo taj dop. Neplanirano sam mogao da skončam k'o pas.

Budim se sa glavom u lavoru. U lavoru moja pegla. Sve me boli. Pokušavam da ustanem, ali me noge izdaju. Nekako sam zaspao. U nekom trenutku sam opet otvorio oči. Ortak je stajao iznad mene.
- Šta se to desilo, koji kurac???
- Ništa, spavao si.
-Kako bre spavao? Zašto glava želi da eksplodira, a ja se ničeg ne sećam?
- Pa, kažem ti... spavao si... Tuširali smo te, a ti si spavao. Šetali smo te, a ti si spavao. Napokon, izveli smo te napolje, ljudi su te čudno gledali, tražili smo pomoć, a ti si i dalje spavao.

Ahaaa... Sećam se nekoliko detalja. Sećam se sebe u kupatilu i ortaka na koga sam oslonjen. Nešto je vikao, ne znam šta. Sećam se nekog snega u mojim ustima. I sećam se onog lavora.

Sad se osećam kao da sam se kačio sa Rambom 2. Vidim, imam i neke masnice po telu. Sve me boli. Juče ceo dan i noć bio u polusnu, danas spavao. Eto, prso sam ko džoger. Opet.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
cokapeace

Post by cokapeace »

:cry: :cry: :cry:
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Neću da ti postavljam glupa pitanja,tipa- Zašto BRE?!....Samo ću te pitati da -pitaš samog sebe-Da li se sad ok osećaš?!
I vredi li taj tren Našeg bolesnog zadovoljstva-tog odvratnog osećaja kojim si zamenio svoj mir?!
This must be a bad trip
zvrky

Post by zvrky »

jebem ti novu godinu....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
saša-ex

Post by saša-ex »

Dragi Raskorak, to sto si zanimljiv, inteligentan, obrazovan, lepo pises....nece te spasiti...
Nazovi 011/80-40-425, to je broj Reto centra, mislim da ti mogu pomoci...
SAMO CEO ŽIVOT...
raskorak

Post by raskorak »

Aha... i samo tu je spas? Jebeš višegodišnji ključ ako ću se opet uraditi jednog dana. Činjenica je da sam ja emotivno vezan za dop...

Što se onog obrazovanja tiče, da to zaista jesam, možda ne bih bio sada ovde i kucao ispovest. Ja još nisam upoznao inteligentnog narkomana, koliko god se oni trudili da se tako predstave.

Bez leka rana dublja postaje. Jebeš pokajanje, idem napred. Pre toga ću samog sebe da žalim i da vidam svoje rane. Do tada šaljem pozdrave.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
hellfire

Post by hellfire »

samo se ti drzi brate!...ovo sranje koje si naravio ti nije trebalo ali to verovatno i sam znas...jbg...posle j nema kajanja..idemo ispocetka...samo znaj da sam sebi skachesh u stomak praveci gluposti...razmisli ozbiljno o tome shta zelis dalje sa sobom...shto ne pijesh blokatore?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
hellfire

Post by hellfire »

ili si ih pio vec...? ne znam..nisam upucen od pochetka...sorry!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
lizard

Post by lizard »

sad ti fali drug jos dobra treba sa brojem 6
runda 6ta...imas jos sanse da uzmes na bodove
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Post Reply