Čaj ?! ..............Društvo - Da mu damo čaj ?! ?! :-k
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
MA,STA GOD POZELI TE MOZE...
SAMO KADA SMO POPILI SUB...UUURRRAAA...
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
dobro jutro svima....
evo pijem kaficu i jedem cereal(kako to ono bjese na nasem cerealije ? ) eto ..fin neki dan...dusu dao za planinarenje samo josh sada na nadjem zrtvu ....da ide sa mnom
kako ste proveli novu? ja sam isla na gradski docek...milion ljudi...neki bendovi...i vatromet bilo je fino mogu vam reci. mislim da mi je ovo prva nova godina bez gudre....pa i nije tako strasno jbg
pozz svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
SADA SAM JA SAMA
ALI I OVAKO MORAM VAS NAPUSTITI NA KRATKO...
VRATICU SE JA!!!
sunrise....pa draga kako si mi?? nismo se cule sto godina....vidim napredujesh i idesh pravim putem...svaka cast!!!
zelim ti sve najbolje u zivotu ....
pitash za vodoliju...i ja je trazim. ako stupis u kontakt s njom obavezno mi javi ....
a gdje li je vlado....bash sam ga pozelila
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi